Nieuws

De make-up palettes die iedere Harry Potter fan moet hebben!

Opeens waren ze daar, vier prachtige Harry Potter oogschaduwpalettes! Ik denk dat iedere Harry Potter fan nu een dansje maakt en dat is helemaal terecht als je ziet hoe mooi ze zijn. Misschien kun jij nu eindelijk een echte Slythterin look maken? Of hoor je in het Gryffindor huis thuis? Kijk snel even verder....

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen....deze make-up palettes zijn niet echt en ze komen niet in de winkels. Ze zijn in Photoshop gemaakt door iemand van het MakeupAddiction forum nadat ze samen met anderen was gaan fantaseren over hoe Harry Potter make-up eruit zou zien. Ze plaatste de foto's op Reddit en vervolgens werden ze opgepikt door iedereen in de wereld, even dacht iedereen dat het echte make-up palettes waren.

De maakster Spellsandstars (en haar medestanders) heeft zeker haar best gedaan om zowel de kleuren als de namen van de zes oogschaduws perfect te laten passen bij de verschillende huizen. En eerlijk is eerlijk, ik denk dat deze palettes zo maar een geweldig succes zouden zijn, welk merk gaat ermee aan de slag?

bron afbeeldingen Reddit 

Ik hoop maar dat J.K. Rowling de foto's ook heeft gezien en ingaat op de verzoeken die ze hoogstwaarschijnlijk gaat krijgen van beautymerken. Ik zie wel een MAC Harry Potter collectie in mijn fantasie? Of misschien is het meer iets voor Urban Decay? Fingers crossed, Harry Potter fans...welke zouden jullie best willen hebben!

Deel dit artikel
Back to top