Blogs & Editorial

Photo diary van 10, 11 & 12 oktober 2016 - #captainswan & Space NK bestelling binnen

Zo, de eerste helft van de week is weer achter de rug en ik moet je eerlijk zeggen dat het tot op heden een prima weekje is. Mijn liefde voor Once upon a time is opgelaaid (ik ben nu begonnen met Outlander, ook erg fijn) en ik kreeg leuke nieuwe producten binnen. Nou ja, kijk vooral weer even mee, ik deel in elk geval mijn outfits, inclusief die geinspireerd op Nel Veerkamp ;-) ik hou ervan. Kijk je mee naar mijn photo diary van 10 t/m 12 oktober 2016?

Sinds het begin van het zesde seizoen van Once upon a time begint mijn maandag altijd met de nieuwste aflevering. Deze aflevering was echt zo leuk, zeker voor de #captainswan fans. 

Ontbijt met crackers, met avocado en Leerdammer kaas met mosterd en tomaatjes....uiteraard met een latte.

Kijk, zo begint de week goed, Drake komt naar Nederland in januari 2017. En ja, ik ben natuurlijk veel te oud en totaal niet zijn doelgroep, maar ik ga er toch echt proberen bij te zijn...love Drake!

Marco vroeg wie die man was op mijn computer en schudde meewarig zijn hoofd, hoe ouder hoe gekker....en hij was een beetje beledigd dat hij niet op hem leek. Haha...hij heeft wel blauwe ogen ;-)

Lekker weer deze week, al is dat zonnetje soms lastig bij foto's maken, maar klagen doen we maar niet natuurlijk.

Maandag droeg ik een stoere outfit met jeans van Frame, top van By Malene Birger, blouse van Bella Dahl en laarsjes van Steve Madden.

Deze zijn nieuw, Lip Magnets van Armani en ze zijn heel fijn...jawel, ook weer liquid lipsticks met een matte finish.

Dinsdag trok ik dit jurkje aan, misschien herken je het wel als je Cynthia ook volgt, zij inspireerde mij tot dit jurkje! Ik vind het best cute, maar de pasvorm is niet zo best, de onderkant sluit niet mooi aan..maar goed, voor een keer dragen is het heus prima.

Laagjes latte!

Hoi Emo!

Mijn iPhone 7 plus is ook weer veilig, ik koos voor dit "nude" roze hoesje van siliconenmateriaal, dat zijn zulke fijne hoesjes omdat ze niet te glad zijn en de telefoon veel beter in de hand ligt.

Ik switch 's middags naar dit jurkje, ook van By Malene Birger!

Space NK bestelling is binnen!

Hmmm....ik ben geen groot fan van marmerprintjes, maar ik kan dit palette desondanks wel waarderen denk ik ;-)

Wat een mooie combinatie van de geweldige Hourglass Ambient Lighting poeders! Het zijn allemaal nieuwe kleuren en er zit een finishing powder, bronzer, blushes en strobe powder in...geweldig toch?

Gisteren deed ik even een Nel Veerkampje, ik ben echt zo gek op panterprintjes...liefst iedere dag!

Ik kreeg een pakketje van Skins binnen, met daarin een parfum van een nieuwe merk: AJ Arabia. De geur is behoorlijk intens en sterk, typische voor geuren uit het Midden Oosten. Toch is Black III niet heel zwaar, de flacon is ook heel mooi, net als de verpakking.

Dit is een mooie lipstick Public Display lip contour duo van Tom Ford, al weet ik nog niet wat ik van de glitterende liner moet vinden?

Ik combineer het panterblousje met een "leren" rok van Zara en mijn favoriete sandaaltjes. Nee, dat is niet koud want ik werk gewoon thuis en stap in de auto als ik wegga. Ik ben ook niet zo'n koukleum ;-)

Dit is wel een koukleum, haha! Dit lijkt me geen verkeerde Haagen-Dazs variant met salted caramel <3

Ik kom thuis aanrijden, zet de auto uit en Asrael klimt op de motorkap...brutale kerel! 

Wat een leuke dingen krijg ik binnen van L'Oréal en Lancôme, het Audacity in London palette zag ik online al ergens voorbij komen, dat zag er goed uit.

Finally, naar deze jurk was ik al even op zoek en eindelijk heb ik hem gevonden. Ik wilde een simpele, zwarte jurk met lange mouwen in een lange lengte en ik had deze al een keer gezien. Maar telkens niet kunnen vinden, nu gelukkig wel in de webshop van By Malene Birger (waar deze 40 euro goedkoper was dan bij Net-a-porter)....besteld natuurlijk!

 

Jullie zijn weer op de hoogte! In mijn photo diaries post ik altijd veel foto's, maar op Snapchat en Instagram Stories deel ik ook regelmatig korte filmpjes. Soms van beautyproducten, zoals live swatches of mooie close-up, soms ook gewoon met mijn gedachten. Wil je dit ook niet missen, volg me dan daar ook en kijk minstens 1 keer per 24 uur naar mijn "story", daarna verdwijnt die nl. weer. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top