Nieuws

MAC Liptensity lipstick collectie - NL release oktober 2016

Als een merk als MAC Cosmetics in één keer 24 nieuwe lipsticks uitbrengt, dan weet je dat het iets bijzonders moet zijn! Dat klopt helemaal, de MAC Liptensity lipsticks zijn zeer intens gepigmenteerd, terwijl ze superlicht en prettig aanvoelen op je lippen door de geltextuur. Of je nu gaat voor vurig rood, bescheiden nude, stoer donkerblauw of een herfstige pruimtint, je vindt altijd wel een kleur die perfect bij je past. 

Liptensity Lipstick pushes the boundaries of colour. With the expertise of tetrachromat Maureen Seaberg — who has the genetic ability to see up to 100 million hues imperceptible to the average naked eye — M·A·C has created an unprecedented spectrum of 24 shades with extreme, undeniable colour intensity, using our groundbreaking High-Frequency Tetrachromatic Pigments technology.

Liptensity lipstick EUR 25,00

 

STALLION deep black & GALAXY GREY light bluish grey 

BLUE BEAT deep dark blue & MARSALA deep magenta pink 

BURNT VIOLET dark plum & MULLING SPICES burgundy brown-red 

POSTMODERN amped coral pink & CLARETCAST mid-tone magenta 

HELLEBORE vibrant mid-tone purple & LIFE’S BLOOD bright berry red 

AMBROSIAL bright plum pink & EROS warm hot pink 

GUMBALL creamy blush pink & MEDIUM RARE creamy soft pink

LOBSTER burnt orange & HABANERO vibrant orange-red

FIREWORKS vivid, bright red & CORDOVAN deep rose red

DRIFTWOOD soft lilac beige & DOE creamy neutral brown

SMOKED ALMOND bright rose brown & TOAST AND BUTTER peachy cinnamon

DIONYSUS deep plum & DOUBLE FUDGE intense dark brown 

 

Ik heb al zoveel goede berichten gehoord over deze nieuwe lipsticks, alle mensen bij MAC zijn er helemaal lyrisch over! Haha, dat is lijkt misschien logisch, maar geloof me...ze zijn heus niet altijd fan van alle producten die uitkomen. Maar deze lipsticks....die gaan het helemaal worden volgens hen!

Mijn eerste indruk is zeker positief, ik kreeg vandaag de complete collectie binnen en heb al snel wat kleurtjes getest. De textuur van de lipstick is licht, het is echt een geltextuur i.p.v. een cremige textuur en dat voelt licht op de lippen, je voelt niet dat je een lipstick op hebt. En de pigmentatie is behoorlijk intens! Natuurlijk ga ik de MAC Liptensity lipsticks testen en misschien ook wel swatchen?

Je kunt het hierboven al zien, de MAC Liptensity lipsticks zijn nu al te koop, zowel bij de MAC counters als de online verkooppunten als De Bijenkorf, Douglas en de webshop van MAC. Ze kosten EUR 25,00 per stuk en er zijn 24 kleuren te koop. 

 

Wat wordt jouw eerste MAC Liptensity lipstick? Check zeker mijn snapchat of Instagram stories om verschillende kleurtjes te zien de komende dagen! Mijn gebruikersnaam is @mrsbeautyscene <3

Deel dit artikel
Back to top