Nieuws

Chanel Collection libre - Synthetic de Chanel

Synthetic de Chanel is de eerste Collection Libre ontwikkeld door Lucia Pica en de Makeup creation studio van Chanel, de eerste collectie die (als ik het goed heb) los staat van de mode collecties van Chanel. Lucia liet zich hiervoor inspireren door de koele, grijze tinten van de grote stad, aangevuld met bijzondere kleuren als roze, koraal en rode tinten. Ook met de texturen speelt Lucia, zo zien we een nagellak met een matte finish en een knallende blush met mooie glans. Kijk je mee?

Ombre a paupieres Architectonic EUR 57,00 (limited edition)

Calligraphie de Chanel Hyperblack EUR 32,00

Joues Constraste Hyperfresh EUR 41,00 (limited edition)

Rouge Allure EUR 35,00 (beide limited edition)

Ultraberry & Ultrarose

Rouge Allure Gloss Super Nude EUR 35,00 (limited edition)

Rouge Double Intensité Curious Orange EUR 35,00 (online exclusive)

Le Vernis Longue Tenue EUR 25,00 (beide limited edition)

Liquid mirror & Hyperrose glass

Le Vernis Velvet Pink Rubber EUR 25,00 (limited edition)

Les minis de Chanel EUR 92,00 (limited edition)

Eindelijk krijgt Chanel ook een gel/creme eyeliner, iets wat behoorlijk lang geduurd heeft! Ik vind de collectie een beetje "rommelig" de kleuren lijken niet echt bij elkaar te passen en daardoor vind ik het persoonlijk lastig om een totaal look te bedenken. Natuurlijk, de roze blush kan prima bij de koelere tinten van de oogschaduws, maar de lipsticks vind ik dan allemaal weer niet zo passen. Maar goed, dat hoeft ook niet, je hoeft ook niet een complete collectie te kopen, los zijn de producten ook best mooi, zo is Ultraberry een prachtige lipstick. De eyeliner....dat is weer een ander verhaal, ik kom er de komende dagen nog even op terug.

 

De Chanel Collection Libre - Synthetic de Chanel is inmiddels al te koop in hun eigen online shop, zij hebben altijd de primeur tegenwoordig. Vanaf 31 oktober 2016 is de collectie ook bij de andere verkooppunten van Chanel te koop, zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL (datum en verkooppunten altijd onder voorbehoud).

Wat vind je van deze collectie? Hou zou jij de producten combineren? Met elkaar of toch ook met andere producten/kleuren?

 

Deel dit artikel
Back to top