Blogs & Editorial

Photo diary van 20 t/m 23 oktober 2016 - ongelukje met Chanel :-(

Ik heb een leuk weekend achter de rug, jullie hopelijk ook? Maar ook qua werk waren het leuke dagen, er kwamen weer veel mooie, nieuwe dingen binnen en die laat ik jullie graag even snel zien in deze photo diary. En je bent er waarschijnlijk niet verbaasd over, ik heb ook nog wat geshopt! Kijk je mee?

Kennen jullie de geuren van Maison Margiela? Die zijn (bijna) allemaal heel erg lekker, ik ben gek op Lipstick on & Beachwalk, maar ik ben sinds dit weekend vooral onder de indruk van de 4 nieuwe geuren die eraan komen. Ze zijn wat intenser en "donkerder" dan de originele varianten, maar wel echt geweldig. Willen jullie er meer over weten?

Armani stuurde hun kerstcollectie naar mij op, ze hebben net als vorig jaar weer een groot face/eye palette, dat er heel mooi uitziet. Dat is best tof om cadeau te krijgen!

Oogschaduws en producten voor je gezicht, al moeten de kleuren natuurlijk wel bij je huid passen, er is maar één variant. Dat is toch een klein nadeel....

En natuurlijk zijn er ook lipproducten, er komen nieuwe kleuren van de Armani Ecstasy Lacquers, goed gepigmenteerde lipglosses in mooie herfstige tinten.

Maar...ik ga vandaag voor Ginger van Kylie Cosmetics!

Kijk haar loeren joh....Yoshi zit op Bo's auto en houdt me goed in de gaten als ik aan kom rijden...gek beest.

Over Kylie Cosmetics gesproken, ik heb me maar weer eens laten verleiden, al geef ik Bo de schuld want die vond de nieuwe lipsticks best mooi. En toen bestelde ik het Burgundy eye palette ook maar, ben benieuwd!

Vaak trek ik 's ochtends even snel iets aan om me later weer te verkleden, om zeven uur in een jurkje rondlopen vind ik altijd zo "gekleed" en dat past meer in de middag ofzo!

De giftsets van Benefit voor de feestdagen zijn altijd fijn geprijsd en bevatten hun favoriete producten, al moet je natuurlijk wel een beetje door de verpakking heen kijken, haha. Het is niet mijn stijl, maar het past ook wel weer bij de uitstraling van Benefit!

En de inhoud is wel heel fijn, uiteindelijk gaat het daarom toch?

Lady Gaga heeft een nieuw album en na de eerste keer luisteren vind ik die best goed, die van Anouk is ook fijn om naar te luisteren.

Ik ruim mijn Tom Ford lippies maar weer eens op, anders zweven ze uiteindelijk overal en vind ik ze nooit meer terug als ik ze nodig heb.

Ik denk eraan om een artikel te maken over mijn Jo Malone geuren, om ook eens wat meer te vertellen over "fragrance combining" is dat een idee?

Maar vandaag ga ik voor White Patchouli van Tom Ford, ook weer een hele fijne geur <3

Oh nee, ik draai de Rouge Allure Ultraberry van Chanel omhoog en dan merk ik dat deze afgebroken is, wat jammer! Natuurlijk heb ik deze weer in de huls geduwd (voorzichtig) maar helemaal als nieuw wordt deze niet, zonde.....

Dit!!! Altijd zit er zo'n kwastje bij Chanel blushes en altijd verbaas ik mij erover, ik vind ze dus echt Chanel onwaardig, altijd van die uitstekende haren en ze voelen nooit lekker zacht.

Deze gebruik ik ook weer vaak, de Matte Radianve baked powder bronze 03 van Laura Mercier, een matte, maar toch stralende bronzer, mooi om aan te brengen met een kabuki.

Net gewassen haar en toch maar een jurkje....en de zon!

Persfoto's komen vaak niet helemaal overheen met de werkelijkheid, zo lijken deze Meterorites toch veel feller en lichter dan in het echt.

De kleur van de lipstick is wel on point!

oem het een rare tik, maar ik begrijp niet waarom alle verpakkingen van de Guerlain kerstcollectie goudkleurig zijn, behalve die van de Rouge G...die is zilver. Vind ik niet leuk.

Deze pumps van Gucci fascineren me al sinds ik ze voor het eerst in mijn handen had in Parijs, maar ik twijfel steeds of ik ze moet kopen. Ik vind het model niet zo heel erg flatterend eigenlijk en misschien raak ik er ook wel snel op uitgekeken?

Waar ik niet op uitgekeken raak is een zwarte leren broek, maar mijn broek van vorig jaar is echt "op", ik ga dus voor een nieuwe. Even passen dus maar...de juiste maat zoeken is altijd een uitdaging.

En eigenlijk wil ik deze van Set, ik vind deze leuk, maar helaas in maat 34 alleen nog maar en ook 850 euro, laat maar dan.

Gelukkig vinden we nog een DNA 5 pocket jeans in maat 38, dus die gaat mee, maar eerst nog even mijn cappucino opdrinken bij Voorwinden.

Zaterdagavond ga ik gezellig op pad met Vivianne, maar ja...wat moet ik aandoen? Dit?

Nee, dit wordt het, classy black met zijden top van By Malene Birger, DNA broek en schoenen van St Studio en ja, ik hield het tot 4 uur uit op deze dansschoenen, haha.

We gaan voor sushi en anders lekkers bij Aqua Asia....

...en Peking eend!

Daarna voor een lekkere cocktail bij NY Basement en dan door naar de stad, we hebben HUGH een paar uurtjes onveilig gemaakt, gelukkig zijn daar geen foto's van....haha!

 

Morgen deel ik nog even de foto's die ik maakte tijdens het make-uppen, een get glam with me, maar dan anders. Ik heb ze niet in deze photo diary gezet omdat het anders een beetje vol werd. Hebben jullie ook een goed weekend gehad? Fijne dag vandaag!

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top