Nieuws

Bobbi Brown Chocolate & Wine collectie - kerst 2016

We hebben even op de herfst moeten wachten, maar langzaam maar zeker gaan we toch die kant uit. Heerlijke avondjes binnen bij een haardvuurtje met een glaasje wijn of warme chocolade, zodat je langzaam opwarmt. Bobbi Brown heeft zich door dit gevoel laten inspireren voor de Chocolate & Wine collectie, die dit jaar de kerstcollectie is. Diepe kleuren bruin, brons en donkerrood, ik voel het helemaal!

“Dark chocolate and red wine are two of my favorite indulgences, and over the years, the rich shades of both have inspired some of our most popular and gorgeous colors.” Bobbi Brown

 

Er komen twee oogschaduwpalettes uit, in een luxe verpakking, geinspireerd op de rijke kleuren van dit feestelijke season. In de palettes vind je 4 limited edition oogschaduws in verschillende finishes samen met 3 kleuren intens gepigmenteerde eyeliners.

In het Chocolate Eye Palette vind je Ivory, Woodrose, Milk Chocolate en Velvet Bronze Eye Shadow met Cocoa Mauve, Navy, en Black Chocolate Intense Pigment Liner.

In het Wine Eye Palette Shades vind je: Frappe, Moon Glow, Black Cocoa en Pinot Noir Eye Shadow met Molten Chocolate, Malbec en Night Intense Pigment Liner

 

Zoek je een look die wat spannender, feestelijker is? Dan kun je de Sequin Eye Shadow gebruiken voor een ultiem sprankelende look. Je kunt ze dragen als een transparante glans met een vleugje kleur, maar als je ze in meerdere laagjes aanbrengt krijg je een dramatische, glam look. 

Golden chocolate & Prosecco

Silver heather & Rose Gold

 

Luxe Lip Color van Bobbi Brown is een luxe aanvoelende lipstick met zeer goede pigmentatie, ze zijn echt heel fijn. Ik heb ze al eens eerder gereviewd (zie hier) en ben blij dat er drie nieuwe kleuren uitkomen in deze feestelijke collectie.

Your majesty

Tawny & Uber Nude

 

Momenteel is een look echt niet af zonder een mooie blush met fijne glans. De Brightening Blush geeft je een glow die lijkt alsof je van binnenuit licht geeft, subtiel en toch met full effect. De fijne shimmers zorgen ervoor dat het effect niet te glitterig is, waardoor iedereen de perfecte glow kan krijgen. Er zijn twee kleuren: Warm Cocoa en Pink Truffle

Warm Cocoa & Pink Truffle

 

De nagels krijgen ook een rijke look met de Nail Polish Wine, een prachtige donkerrode kleur met een vleugje bruin. Zo'n kleur is ook nog eens makkelijk aan te brengen, zonder gedoe. Er is ook nog een bruine, Chocolate, te krijgen volgens mij.

 

Wine

 

De Bobbi Brown Chocolate & Wine collectie zal binnenkort bij de verkooppunten zoals De Bijenkorf en Douglas te vinden zijn (de prijzen zijn bij mij niet bekend helaas), ik zag al een preview in De Bijenkorf in Amsterdam. Naast deze collectie komt er ook nog een collectie vol fijne cadeautjes, de Holiday Gift Guide collectie. Helaas ontbreekt de informatie hierover nog, wellicht kan ik je later alsnog wat laten zien. 

Wat zijn jouw gedachten over deze collectie? 

Deel dit artikel
Back to top