Blogs & Editorial

Photo diary van 24 t/m 26 oktober 2016 - Time to play @ Dior backstage

Gisteren had ik een fijn event van Dior in The Supperclub in Amsterdam en dat midden op de dag, dat is best een beetje gek. Maar het was heerlijk en inspirerend, het is altijd weer fijn om tips te krijgen van de pro's van Dior! Maar in mijn photo diary van 24 t/m 26 oktober zie je nog meer, bijvoorbeeld een heerlijk parfum met roze gember en een schattig kettinkje dat ik kreeg van een mooi merk. Kijk je mee?

Proteine shakes....het zal wel, maar waarom staat er zo'n megagrote pot in de keuken...staat ook heerlijk in de weg. Nou ja...

De zoektocht naar de perfecte avocado strandt soms al heel snel en dan moet je met onrijpe exemplaren naar huis die niet willen rijpen, the struggle is real!

Hi Captain! 

Shoes of the weekend....

Mijn kast moet ook weer eens doorgelopen worden, dingen eruit en weg en andere dingen netjes ophangen, ik was zoveel dingen "kwijt"

Gelukkig kwam het na even opruimen allemaal weer goed! 

Ik test momenteel Chanel Sublimage Le Teint, een verzorgende, luxe foundation in een potje. De review volgt binnenkort, eerst die van La Mer.

True Brown van Kylie Cosmetics is tof, maar dan alleen voor een foto ofzo, in het echt vind ik het een beetje te heftig, je oogt snel ouder dan je bent. En nee, dat wil je niet altijd.

Ik bestelde dit weekend deze body van Topshop bij De Bijenkorf en ben helemaal fan, wat is dat handig en zit het lekker. Ik combineer met een rok of broek, net waar ik zin in heb. En het model is zo mooi en flatterend!

Ik ga van bruin over naar heel mooi rood van Yves Saint Laurent, dit is de Vinyl Cream nr. 409

Ik kreeg mijn NARS bestelling binnen, met vier nieuwe Velvet Lip Glides en ook nog twee concealers!

Mooie warme kleuren, ik ga ze natuurlijk testen (heb ik zelfs al gedaan) ik ben alleen een beetje verrast door de finish, die is glanzender dan ik had gedacht.

En er komt een mooi doosje van Dior binnen, wat zal daarin zitten?

Ter gelegenheid van de nieuwe promo campagne van J'Adore van Dior, sturen ze mij dit kettinkje, wat een schatje. De video is prachtig, kijk maar eens....

Een selfie maken en dus zie je de ketting in spiegelbeeld, haha. Een deel van de ketting hangt op mijn rug, dat is wel heel chique bij een wat bloter jurkje ofzo.

"mam, mijn gymschoenen en shirt zijn te klein, haal je even nieuwe?" Ja hoor, Sem, doe ik! Herkenbaar?

Wat een prachtige nieuwe fles heeft Patchouly van Etro gekregen, de geur bestond al maar heeft een update gekregen als ik het goed gelezen heb. Ik ben trouwens echt gefascineerd door patchouli, eerst is het vaak heel heftig en too much, maar na een tijdje is het zo fijn.

Maar dan deze nieuwe Want Pink Ginger van Dsquared2....een geweldige geur, zo sexy en sprankelend door de roze gember.   Ik vond de originele variant al zo lekker, deze is misschien nog wel fijner.

Grappig voor onder de kerstboom, een Tangle Teezer in de kleuren van een Candy Cane zuurstok.

Gisteren ging ik voor een cracker met hummus als ontbijt, lekker met wat extra harissa voor wat pit. Ik vergat alleen de tomaatjes!

De laatste dagen kies ik voor een stoere "rockchick" look en daar hoort dit palette van Charlotte Tilbury zeker bij, zeker een musthave voor een goede smoky eye.

Hi! Net een echte rockchick toch? #not

Ik ga naar Amsterdam, waar Dior een event heeft in the Supperclub, wat een mooie locatie voor een Backstage Pros event, Time to play!

Iedereen kon gaan voor een touch-up, met de producten die Dior in het vaste Backstage Pros assortiment heeft, zoals de nieuwe Fix It Colour in blauw, abrikoos, geel en green. De gele variant is prachtig als matte highlight, bijvoorbeeld onder de wenkbrauwen of in het binnenste ooghoekje. Ik kreeg nog een leuke tip, gebruik bij een (rood) puistje eens de Eye prime om te concealen, daarna eventueel foundation/poeder en het blijft de hele dag perfect, zonder dat het rode er doorheen komt.

Zo sfeervol allemaal, het mooie L'Art de la Couleur boek ligt ook op de tafels, ik heb het ook gekregen, zo mooi om te hebben. En de hele Supperclub rook naar 30 Montaigne, de "huisgeur" van Dior, door de geurkaarsen.

Zo fijn om bij te zijn, gezellig ook om collega's en mede bloggers te zien.

Dior had zelfs de stoeltjes uit het hoofdkantoor laten komen, zo schattig!

Ook de toiletten waren helemaal in stijl, met geurkaarsen en alle Miss Dior geuren.

eenmaal buiten bleek het heerlijk weer te zijn en besloot ik het dak even open te doen, halverwege heb ik het toch maar weer dicht gedaan, er leek een buitje aan te komen.

Maar in Amsterdam was het echt nog cabrioweer!

Ik vertelde het net al, ik ben gek op de body die ik kocht en zeker in combinatie met een mooie (Zara) kokerrok maakt het een prima outfit vind ik. Ik kreeg veel complimentjes en dan te bedenken dat dit samen max. 75 euro kost (excl. de schoenen haha)

 

Je snapt het, er zijn meer body's onderweg! Ik vind dit stijltje helemaal leuk! Wat is momenteel jouw favoriete outfit/kledingstijl?

Deel dit artikel
Back to top