Nieuws

Charlotte Tilbury opent tweede counter in Den Haag + exclusieve winactie

Toen deze lente de prachtige counter van het make-up merk van de wereldberoemde visagiste, Charlotte Tilbury, opende was ik al heel blij. Ik ben al vanaf het begin fan van dit merk en ik was zo blij dat het nu ook gewoon in Nederland te koop zou zijn. Inmiddels ben ik nog een beetje gelukkiger, want volgende week opent er nog een counter, nog wat dichterbij mijn huis. Op 1 november 2016 opent in De Bijenkorf Den Haag de tweede counter van Charlotte Tilbury en daar kun jij bij zijn, inclusief make-over & goodiebag! Lees snel verder en doe mee met de exclusieve winactie

Charlotte Tilbury in De Bijenkorf Amsterdam

Begin september 2013 opende de allereerste counter van Charlotte Tilbury in Selfridges in Londen, de week erna stond ik er al en deed ik mijn eerste aankopen. Sinds die tijd ben ik behoorlijk verliefd geworden op de producten van dit merk en kan wil  ik eigenlijk niet meer zonder.

Van de geweldig lekkere nieuwe parfum Scent of a woman, de prachtige Bronze & Glow (die helaas kapot viel een tijdje geleden), the Dolce Vita eye palette of de te gekke Hot Lips..,ik gebruik bijna iedere dag wel iets van Charlotte Tilbury. 

Mijn Charlotte Tilbury Rockchick look die in maart 2016 werd aangebracht door Nelson Catarino, de rechterhand van Charlotte himself.

Inmiddels heeft Charlotte Tilbury enorm veel verkooppunten over de hele wereld, vaak in de meest prachtige luxe warenhuizen zoals Harrods, Bergdorf Goodman, Nordstrom en De Bijenkorf. Na Amsterdam opent er volgende week een tweede Charlotte Tilbury counter in het filiaal van De Bijenkorf in Den Haag. Heerlijk nieuws voor iedereen die in Den Haag woont en ook fijn voor de Rotterdammers onder ons, het is toch weer net even wat dichterbij. En ja, ik spreek zeker namens mijzelf.

Op 1 november 2016 opent de tweede counter officieel in De Bijenkorf Den Haag en ik ga daar natuurlijk ook naartoe. Maar ik ga niet alleen! Ik mag namelijk twee lezeressen meenemen die groot fan zijn van Charlotte Tilbury of die heel erg nieuwsgierig zijn naar dit heerlijke merk. Ben jij één van die twee? Zorg dan dat je dinsdagmiddag a.s. vrij bent en geef je op voor de winactie!

Win-actie

 

Uiteraard ga ik op dinsdag 1 november 2016 langs bij de officiële opening van de Charlotte Tilbury counter in De Bijenkorf in Den Haag, ik ben heel benieuwd hoe er het eruit ziet. En omdat dit toch wel een extra feestelijke gelegenheid is, mag ik twee lezeressen uitnodigen om met mij mee te gaan! 

Als je bij de twee gelukkigen hoort, krijg je een complete Charlotte Tilbury make-over door één van make-up artist en kom je ondertussen van alles te weten over de producten van het merk. Natuurlijk ga je niet alleen met een mooie make-up de deur weer uit, maar ook met een Charlotte Tilbury goodiebag! 

Heb je daar wel zin in? Zorg dan dat je z.s.m. (maar voor maandag 31 oktober 2016) een mailtje stuurt naar mij (winactie@beautyscene.nl o.v.v. Charlotte Tilbury) met daarin je motivatie en een foto van jezelf. Je mag je alleen opgeven, maar ook met een vriendin of familielid, dat is helemaal leuk, als zij ook maar fan/liefhebber is van Charlotte Tilbury en/of mooie make-up. De make-overs zullen worden gedaan tussen 16:00 en 19:00 uur, de exacte tijd wordt natuurlijk nog gecommuniceerd met de winnaars, zij krijgen maandag 31 oktober 2016 in de ochtend bericht.

 

Kom je a.s. dinsdag 1 november 20016 ook even langs bij de tweede counter van Charlotte Tilbury in De Bijenkorf Den Haag? Dat moet je zeker doen, kun je direct even een kijkje nemen bij de Holiday collectie. En uiteraard zou ik het ook heel leuk vinden om jullie te zien, kunnen we meteen een beetje bijpraten over mooie make-upjes. Ik ben er in elk geval aan het einde van de middag.

Lukt het je niet om erbij te zijn? No worries, de producten van Charlotte Tilbury worden ook verkocht in de online shop van De Bijenkorf.

Deel dit artikel
Back to top