Nieuws

Let's meet up @ Benefit Rotterdam - 5 november 2016 - win brow touch-up & goodiebag

Baal jij weleens van de vorm van je wenkbrauwen? Zijn ze ongelijk, te dun, te dik of helemaal niet zichtbaar? Dat kan behoorlijk lastig zijn, maar gelukkig zijn de wenkbrauwexperts er om ons te helpen! A.s. zaterdagmiddag 5 november 2016 organiseren Benefit & ik een leuk event in Rotterdam. Jij kunt een gratis brow touch-up krijgen door de Benefit experts winnen en natuurlijk krijg je ook een goodiebag. Natuurlijk ben ik er zelf ook en maken we er een gezellige middag van, geef jij je op door het formulier in te vullen?

Benefit bracht in de zomer van dit jaar een vernieuwde collectie producten voor de wenbrauwen uit, waarover jullie in dit artikel neer hebben kunnen lezen. Of je nu heel volle of amper zichtbare wenkbrauwen hebt, met een (of meer) van de nieuwe producten krijg je je wenkbrauwen altijd "on fleek" ofwel in perfecte vorm.

Zelf gebruik ik graag Kabrow, maar de laatste tijd gebruik ik juist vaker Gimmer Brow omdat ik blij ben met de natuurlijke vorm van mijn webnkbrauwen en ga voor een zachtere wenkbrauwlook. Met het Goofproof brow pencil kan ik de vorm nog iets corrigeren om zo mijn perfecte model wenkbrauw te kijgen.

Maar.....dan moet de natuurlijk vorm wel heel goed zijn en die krijg ik door regelmatig langs te gaan bij een van de Brow Bars van Benefit in een filiaal van Douglas. 

In dit artikel uit juli 2016 vertel ik je wat er zoal gebeurt tijdens zo'n brow treatment van Benefit. De brow expert van Benefit in de Benelux is Anouka, zij heeft de vorm van mijn wenkbrauwen zo mooi gemaakt dat ik het nu (nog steeds) alleen maar hoef bij te houden.

Echt....ik raad het iedereen aan, ga een keer naar een Benefit Brow Bar om de vorm van de wenkbrauwen perfect neer te zetten (door waxen/epileren/verven) om daarna de fijnste producten voor jouw wenkbrauwen aan te schaffen. Je hoeft ze vervolgens alleen maar in model te brengen in de ochtend en de vorm een beetje bij te houden. Easy does it!

Direct na de brow treatment!

 

Misschien ben je zelf weleens bij een Brow Bar van Benefit langs geweest? Dan weet je helemaal waar ik het over heb, wat is het fijn. Misschien wil je binnenkort wel weer een keer terug? Of ben je er nog nooit geweest en ben je er nieuwsgierig naar? Dan heb ik, samen met Benefit, iets leuks in petto. Op zaterdag 5 november 2016 houden we van 13:00 tot 17:00 uur een meet up in Parfumerie Douglas aan de Lijnbaan in Rotterdam, bij de Benefit Brow Bar.

Tijdens die meet up kunnen 30 van mijn lezeressen en/of volgers, een (gratis) Benefit Brown touch up krijgen, met uiteraard advies over hoe je je wenkbrauwen het beste in model kunt brengen. Naast deze touch-up loop je de deur niet met lege handen uit, iedereen die zich opgegeven heeft en uitgekozen is, krijgt ook een leuke Benefit goodiebag.

Maar er is nog meer want als je bij Benefit voor meer dan 60 euro aan aankopen doet (denk ook even aan de kerstsetjes die ook al te koop zijn), krijg je een exclusieve Benefit tas van canvas die nergens anders te krijgen is. Tegen betaling kun je ook een complete browtreatment laten doen (incl. verven en waxen, uiteraard zolang er plaats is). En natuurlijk ben ik er zelf ook! Heb je dus vragen aan mij, over wat dan ook, geef je dan zeker op en wie weet hoor jij wel bij de lucky 30 die een treatment en goodiebag krijgen.

Opgeven kun je hier doen, de winnaars krijgen voor zaterdag 5 november 2016 een mailtje van Benefit met daarin het tijdstip waarop ze verwacht worden (je kunt nl. uit 3 tijdslots kiezen). Heb je 5 november nog geen mail gekregen, dan kun je alsnog wel langskomen (helaas geen goodiebag dan), ik ben er de hele middag om gezellig met jullie te meeten! En natuurlijk moeten jullie zeker de wenkbrauwen van de winnaars van de brow treatment zien! 

 

Komen jullie 5 november 2016 ook langs bij Parfumerie Douglas aan de Lijnbaan in Rotterdam? Je vindt mij dan bij de Benefit Brow Bar! 

Deel dit artikel
Back to top