Blogs & Editorial

Photo diary van 27 t/m 29 oktober 2016 - Jamie's Italian & date night outfit shoppen

Afgelopen weekend gingen we met de hele familie lekker uit eten en liet ik een van mijn favoriete make-up items in 100 stukjes vallen....wat heb ik de laatste tijd toch met het kapot maken van make-up? Niet leuk! Gelukkig maar dat ik altijd wel een back up of alternatief heb, lucky me. Kijk je mee naar mijn photo diary van 27 t/m 29 oktober 2016? Ik ging ook nog even een outfit shoppen...alweer!

Op donderdag ging de wekker veel te vroeg, kwart over zes en daar had ik geen zin in! Ik ben natuurlijk niet terrug naar bed gegaan...haha, ik had het wel willen doen.

Nee, gewoon aankleden, make-upje en gaan, net zoals iedereen. De nude body van Topshop is leuk, maar ik denk iederee keer als ik langs de spiegel loop dat ik niks aan heb....raar! Kortom, ik weet niet of ik dit nu vaak ga aandoen? Zwart is toch beter.

Ik weet even niet welke geur ik op ga doen, wel iets vrouwelijks en warms, zoals Jo Malone Pomegranate Noir, Maison Lancome Tubereuses Castane of toch Tom Ford Patchouli Absolu....het werd de laatste.

Love mijn make-up vandaag, alleen ben ik vergeten wat ik precies heb gebruikt en maakte ik er geen foto van, ik denk dat het o.a. het Urban Decay Naked Ultimate Basics palette is.....of toch niet? Hmm...volgende keer wel een foto maken!

Love my nails: OPI Pale to the chief!

Die wilde ik altijd al hebben, een Chanel kubus....wel redelijk makkelijk op te lossen. Wie herinnert zich de Rubiks Cube nog? Ik kon hem oplossen, al ging dat niet zo snel. Gek genoeg kan ik het nog steeds, handig als zulke dingen in je geheugen blijven zitten.

In de Dior Photobooth met de lieve pr dame van Dior, Fabienne. Zij is een (ex) model en prachtig, altijd gevaarlijk om naast elkaar op de foto te staan, kan alleen maar tegenvallen, haha.

In het nieuwe boek van Jamie Oliver staan zulke leuke inspirerende hapjes, zoals dit belegde roggenbrood met avocado.

We hebben er inmiddels al een paar gerechten uit klaargemaakt, echt heel lekker en behoorlijk gezond, aanrader!

Ja, gezellig! Ik ga met Vivianne een weekendje London doen eind november, een beetje kerstsfeer proeven, lekker eten, cocktails drinken en van de stad genieten. We gaan logeren in The Cavendish, ben benieuwd!

Drake heeft een nieuw nummer, Fake Love en ik vind het helemaal lekker. Oh ja, op de foto is het zijn vader volgens mij, niet Drake zelf.

testing testing....Remington heeft een nieuwe Proluxe lijn met een mooie haardroger, stijltang en krultang! binnenkort meer :-)

Mijn outfit van zaterdag (in de ochtend, ik heb me 10 keer verkleed) en nu weet ik niet welke jas ik aan moet doen???? Wat staat hier nu het leukste bij, kort of lang?

Zaterdag was het ook nog browday, ik doe eigenlijk altijd in de ochtend mijn wenkbrauwen in model brengen met Tweezerman pincet, Twinkle mesje en schaartje. Mijn wenkbrauwhaartjes knippen doe ik een keer in de 2 of 3 weken, dat is voldoende.

Onmisbaar zijn deze primers, ik gebruik ze afwisselend hoor, niet allebei tegelijk. Links Becca Backlight Primer filter en rechts de Illuminating primer van Tom Ford

Wat een mooie, frisse rode kleur, nieuw van Chanel en pas vanaf januari 2017 in de winkels, meer info volgt binnenkort :-)

Kijk, dat is nu eens fijn, de bestelling van Kylie Cosmetics kwam nu eens binnen zonder invoerrechten, dat is even geluk hebben!

Ik moest nog even shoppen voor een outfit voor onze date night! Deze body van Supertrash werd het, maar de leren rok was niet helemaal wat ik zocht, er zat een te hoge split in en dat is leuk voor datenight, maar niet voor overdag. Even verder zoeken dus maar!

OMG......daar gaat mijn Champagne Pop van Becca, wat naar! even huilen en dan maar een nieuwe erbij pakken, lucky me....ik had nog een backup (en een paar palettes waar deze ook in zit). Maar toch he!

Net als vorig jaar rond deze tijd zijn we met de hele familie gaan eten bij Jamie's Italian, altijd gezellig en lekker! Vooral deze Italian Nachos.....hmmmm die zijn zo lekker!

Er is trouwens een nieuwe kaart sinds een paar weekjes, altijd leuk om nieuwe gerechten te ontdekken vind ik.

De kinderkaart is ook zo leuk, spotgoedkoop, lekker creatief en gezond, Jamie op zijn best.

De neven <3

Iedereen smult bij Jamies, het is er altijd heel gezellig ook en her personeel is lief.

De Ultieme Plank <3

Krab spaghetti, maar die viel een beetje tegen, aan de flauwe kant. Die zou ik je dan weer niet aanraden, kun je beter de Linguine met garnalen nemen, die is wel lekker.

 

De rest van de avond heb ik maar geen foto's gemaakt, haha! Date night moet natuurlijk een beetje privé blijven :-) Maar ik kan je wel verklappen dat we het leuk hebben gehad en heerlijk hebben geslapen in het Hilton Hotel. Morgen weer een photo diary! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top