Reviews

Kylie Kyshadow The Burgundy eye palette & herfst Lip Kits Moon, Pumpkin & Spice

De Lip Kits van Kylie Cosmetics houden de gemoederen in beautyland nog steeds behoorlijk bezig, de hype van 2016 is zeker nog niet voorbij. Inmiddels worden de Kylie Lip Kits in grote getalen nagemaakt en moet je behoorlijk oppassen dat je geen nep exemplaren koopt. Er is maar 1 officieel verkooppunt, de website van Kylie Cosmetics zelf en daar bestelde ik twee weken geleden drie nieuwe herstkleuren: Moon, Pumpkin & Spice. Ik bestelde ook de Kyshadow mee, the Burgundy eye palette.....kijk je mee naar mijn review?

Mijn bestelling!

Kylie Cosmetics The Burgundy palette $ 42,00 

The Burgundy palette is het tweede oogschaduwpalette van Kylie Cosmetics, het eerste (The Bronze Palette) heb ik niet gekocht omdat ik al zoveel van dat soort palettes heb. Maar ik was natuurlijk best nieuwsgierig naar de kwaliteit van de oogschaduwpalettes, vandaar dat ik toch maar besloot deze mee te bestellen.

Het palette is vierkant van vorm, heeft een stevige kartonnen verpakking met op de voorkant de ogen (van Kylie?) en de kleuren in de vorm van tranen.

Het palette is niet zo groot, zoals je ziet past het in mijn hand. Er zitten 9 oogschaduws in van elk 1,4 gram, je krijgt dus in totaal 12,6 gram oogschaduw voor $ 42,00. Er zit geen applicator of kwastje bij het palette en er zit ook geen spiegel in de deksel. De verpakking is stevig, maar niet geschikt om even in je tas te gooien denk ik zo. 

The Burgundy Palette bestaat uit 9 kleuren in warme gouden/bronzen en roodbruine tinten, er zijn zowel matte als meer glanzende oogschaduws te vinden. De oogschaduws hebben allemaal een prima pigmentatie, maar dat zie je hieronder bij de swatches natuurlijk terug.

Ik vind de combinatie van kleuren heel mooi, ik draag steeds vaker dit soort tinten die toch net iets warmer zijn dan standaard bruin/grijs. Love it!

De oogschaduws zijn opvallend soepel aan te brengen, hechten goed aan de huid en laten zich goed blenden, ze kruimelen niet en geven geen fall out. 

v.l.n.r. Naked, Beach & Penny

v.l.n.r. LA, Burgundy & Dubai

v.l.n.r. Brick, New York & Almond

in deze look heb ik vooral de gouden tinten gebruikt, zo zie je dat je echt niet persé rood hoeft te gebruiken voor een mooie, warme, tikje koperkleurige look!

De foto is niet heel duidelijk, maar gisteren droeg ik ook weer The Burgundy Palette en had ik juist wat meer van de rode tinten gebruikt.

De producten van Kylie Cosmetics krijgen behoorlijk wat commentaar, er wordt regelmatig beweerd dat ze niet uniek zijn, te duur voor de kwaliteit en dat je alleen betaald voor de naam. Dat klopt natuurlijk ook wel, maar dat is niet anders dan het geval is bij andere merken. Een product van een merk als Chanel, Dior of Guerlain is ook duur omdat een merk zo duur en luxe wordt neergezet door de marketing afdeling.

Dat is bij Kylie Cosmetics niet anders, Kylie Jenner weet goed gebruik te maken van haar populairiteit en doet het gewoon heel goed. Ik ben zelf echt wel onder de indruk van de kwaliteit van haar producten, al is de prijs misschien wat aan de hoge kant, er zijn inderdaad ook oogschaduwpalettes van deze kwaliteit die goedkoper zijn. Maar ja, daar staat geen "Kylie" op en dat is nu juist de reden waarom mensen dit palette willen hebben. Ik vind dat niet zo erg, iedereen kan toch kiezen wat ze zelf willen kopen? Ga gerust voor een goedkopere variant als de naam je niets kan schelen! Maar kraak dit product dan niet af, want het is kwalitatief gewoon een goed oogschaduwpalette.

Kylie Lip Kits Spice, Pumpkin & Moon $ 29,00 per stuk

 

Ik ben echt fan van deze matte liquid lipsticks & lip liners, ze zijn supergepigmenteerd, voelen fijn aan op mijn lippen en drogen die niet uit. Maar het allerfijnste is wel dat ze echt goed blijven zitten, je kunt er mee eten, zoenen en wat dan ook, ze zitten als een huis. Ik heb zoveel verschillende matte liquid lipsticks geprobeerd de laatste maanden en deze voldoen echt aan al mijn eisen! 

Er zijn net vier nieuwe kleuren uitgekomen, ik heb drie daarvan besteld, de blauw/groene Trick heb ik niet besteld omdat ik die toch niet zou dragen. Ik twijfelde ook nog wel even over Moon, die toch behoorlijk grijs/bruin/taupe is, maar wat ben ik blij dat ik die toch bestelde.

v.l.n.r. swatches Kylie lip kit Moon, Pumpkin & Spice

Kylie Lip Kit Moon - een taupe/grijze lipstick die opvallend goed staat bij een grijs/zwart smoky eye, vooral een coole kleur voor een avondje uit.

 

Kylie Lip Kit Pumpkin - een warme oranje kleur met een vleugje bruin, in combinatie met mijn warme huidstint vind ik dit een geslaagde kleur, misschien iets minder mooi bij een lichtere huid.

Kylie Lip Kit Spice - een warme roze/paarse kleur die heel mooi is, niet te donker en niet te licht, een mooie bessentint die echt fijn is om te dragen deze herfst

Zoals ik al eens eerder heb geschreven in een review over de Kylie Lip Kits, ze zijn echt fijn! Ze zijn dun van textuur, maar je hoeft ook maar een dun laagje aan te brengen voor dit resultaat. Ze drogen snel op en blijven dan muurvast zitten, wat natuurlijk heel fijn is. De lip liners die je bij de Lip Kits krijgt zijn ook heel goed, lekker zacht en ook die blijven goed zitten.

Niet alleen ik ben fan van Kylie Lip Kits, ook dochter Bo, zij maakte deze video een tijdje geleden en draagt bijna altijd een van de kleuren. 

 

De Kylie Lip Kits kosten $ 29,00 per stuk, je kunt ze alleen bestellen op www.kyliecosmetics.com en nergens anders!!! (als je ze ergens anders ziet, zijn ze vrijwel zeker nep en is de kwaliteit niet gegarandeerd). Inmiddels betaal je geen verzendkosten meer als je voor meer dan $ 60,00 besteld, dus dat is fijn, maar hou wel rekening met invoerrechten die je vrijwel altijd moet betalen. Lees hierover meer in de eerdere review hieronder! 

Deel dit artikel
Back to top