Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van november 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Jo Malone Ginger Biscuit cologne (exclusief te koop bij de Jo Malone store Regent Street London) - deze geur is een paar jaar geleden al eens uitgekomen en vond ik toen al heel lekker, maar helaas was deze al weg voordat ik hem kon kopen. Nu is er een herkansing, want deze frisse, naar gemberkoekjes ruikende cologne is te koop in de Jo Malone store in Regent Street. En laat ik daar nu over 3 weken naartoe gaan!

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Dry body oil EUR 60,00 - dit is een geur van Jo Malone die ik steeds meer ga waarderen, vooral als lichaamsverzorging, zo lekker zacht van geur en toch heel warm & sexy <3 de dry body oil trekt supersnel in en laat een mooie glans achter.

Tom Ford Private Blend Candle Tuscan Leather EUR 223,00 - inmiddels staat deze kaars al weken op mijn "te shoppen" lijstje, maar de prijs houdt me tegen, je betaalt nl. vooral voor de (mooie, dat wel) deksel/houder. En eigenlijk vind ik dat de prijs niet waard, maar de geur is zooooo lekker! 

NARS Non-fiction face set EUR 55,00 - de feestdagencollectie van NARS is geinspireerd door de foto's van Sarah Moon, wie kent die nog? In de jaren 70 en 80 waren die sfeervolle foto's helemaal hot en zag je ze overal in interieurs en op producten. Nu dus ook op de producten van NARS, love it!

Tom Ford Fiber brow gel EUR 47,00 - sinds een paar weekjes ben ik overgestapt van een wenkbrauwpen/potlood op brow gel met een tintje. En nu Tom Ford die ook in het assortiment heeft, wil ik die natuurlijk ook proberen, ik denk dat Taupe goed voor mij is. 

Kat von D. Everlasting Obsession Liquid Lipstick collector's edition $ 240,00 - wat een mooie set van Kat von D. Ik ben fan van deze formule en hoe leuk is het om heel veel mooie kleuren in één keer in huis te hebben. Het is dat ik al zoveel lipsticks heb, anders zou ik het wel weten!

NARS Give In Take Dual-Intensity Eye & Cheek Palette $ 69,00 - nog meer van NARS Sarah Moon, dit palette voor ogen en wangen ziet er ook mooi uit, al is het misschien wel erg neutraal? Toch wil ik het wel even van dichtbij bekijken in Londen!

Escentric Molecules Escentric 02 body wash EUR 39,00 - dit is mijn favoriete body wash, ik ben gek op Escentric 02 en combineer deze geur met zoveel andere geuren. Liefst ruik ik er de hele dag en nacht naar, vandaar ook deze body wash die inmiddels op is...haha, een nieuwe fles staat dus op mijn wishlist!

Marie Stella Maris no. 74 Liquid soap Lemon notes EUR 34,00 - de grote fles handzeep van Marie-Stella Maris staat altijd in onze keuken, zo handig voor de hele familie als ze hun handen willen wassen. Je doet er lang mee en de zeep droogt je handen echt niet uit, ideaal! Er zijn trouwens verschillende geuren, maar deze "lemon notes" is juist in de keuken extra lekker.

 

Van mijn wishlist augustus heb ik heel wat ingeslagen, iets wat jullie misschien wel hebben gezien in mijn shoplog van New York (check die hier nog even). Ik heb het grootste deel van de Estée Lauder Victoria Beckham collectie gekocht, maar ook een blush van Marc Jacobs, lip kits van Kylie Jenner en natuurlijk kreeg ik het palette van Bobbi Brown ook binnen. En ik ben blij met alle producten :-) Ik ben benieuwd wat ik uiteindelijk ga vinden van de producten in deze wishlist!

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top