Blogs & Editorial

Photo diary van 29 oktober t/m 1 november 2016 - nachtje Hilton & opening Charlotte Tilbury

Gisteren kwam ik weer helemaal blij mooi en blij terug van mijn bezoekje aan de Charlotte Tilbury counter in Den Haag! Make-up artieste Anissa gaf mij The Dolce Vita look en daar ben ik sowieso al groot fan van, maar haar "look" was nog veel mooier dan die van mijzelf. Altijd leuk om inspiratie op te doen, iets wat ik altijd doe als ik door De Bijenkorf loop. In deze photo diary ook nog een staartje van mijn date night....kijk je mee?

Tijdens onze date night kwamen we Vivianne nog tegen en die wilde een foto van ons maken, haha! Nou vooruit dan maar :-)

Rond een uurtje of 9 werden we wakker in een lekkere junior suite in het Hilton, met uitzicht op het Hofplein.....een geslaagde avond dus!

En we hebben zo lekker ontbeten, echt een aanrader als je een keer een nachtje in Rotterdam wilt logeren, zulke fijn personeel en heerlijk eten. We gingen weer op tijd naar huis, Sem was ook al wakker :-) en Bo & Ward lagen nog te slapen, heerlijk als je kinderen wat groter worden, dan kan dat allemaal weer.

Goed nieuws, Dsquared2 krijgt een eigen winkel in Rotterdam, op de hoek van de Kruiskade en de Lijnbaan. Nu heb ik niet zoveel met de kleding maar wel met de schoenen van dit merk <3

En het is deze week MTV music week in Rotterdam, ter voorbereiding op de MTV EMA's die zaterdag (?) worden uitgereikt in Ahoy!

Weer lekker thuis en maar een beetje aan het werk, eerst wat pakketjes open maken, met daarin dit mooie Urban Decay Full Spectrum palette.

En mijn nieuwe Kylie Cosmetics bestelling, de review komt vanmiddag online.

Hier alvast een voorproefje! Nice toch?

En ik heb swatches gemaakt van alle MAC Liptensity lipsticks, die komen er deze week ook nog aan, love alle kleuren!

's avonds maken we lekkere guacamole, we eten enchilada's & taco's, daar moet dit natuurlijk altijd bij.

Ik kreeg het Kerstboek van Jamie Oliver binnen, dat is net uit en het is echt geweldig. Deze Caramel shortbread met karamel en zeezout moet ik maken binnenkort. 

Gisterenochtend was dit mijn outfit, maar ik ging me voor ik naar Den Haag ging zeker nog verkleden. 

Al die Halloween filters op snapchat ook....deze is wel leuk, ben net Batwoman toch?

Ik kreeg ook een paar dingen van de MAC Nutcracker sweet collectie binnen, de lichtroze lipstick is zo niet mooi bij mij....

Starskin heeft ook twee nieuwe maskers, de Silkmud. Dat zijn sheetmaskers met klei, toch weer heel anders dan de hydraterende sheetmasks die je misschien al kent. Vooral goed voor de huid die wel wat zuivering kan gebruiken.

Nee, dit wordt mijn outfit voor de opening van de Charlotte Tilbury counter, ik vind dit zo'n leuk jurkje.

En ik heb natuurlijk een lipstick van Charlotte Tilbury op, dit is Hot Lips in Super Cindy.

In de Bijenkorf loop ik even snel door de schoenenafdeling, waar ik deze ugly shoes spot. Ik ben zeker geen fan van de mega glitters die je tegenwoordig overal ziet, de schoenenmode van winter 2016 is niet helemaal mijn ding.

Maar gelukkig zijn classics altijd goed!

Ben je nog op zoek naar een Rituals adventskalender? in de winkel staan er nog heel veel en als het goed is ook in de online shop van De Bijenkorf, leuk om cadeau te geven.

Bij Jo Malone zijn de leuke kerstcadeau's ook weer gearriveerd, ze zien er zo leuk uit. Binnenkort laat ik jullie iets heel leuks zien.....

Wat me trouwens opviel, zoveel kerstbomen al bij De Bijenkorf, Charlotte Tilbury heeft een eigen! De counter zit helemaal aan het begin van de beautyafdeling, direct als je binnenkomt.

Over adventskalenders gesproken, deze van Charlotte Tilbury is ook leuk, geen 24 vakjes maar 12 vakjes met leuke mini's en full size producten. Je kunt deze ook online bestellen!

Dit vind ik de fijnste lipsticks, de Hot Lips, ik heb ze bijna allemaal....oeps!

De counter is mooi, lekker ruim en heerlijk glamourous, zoals we van dit mooie Engelse merk gewend zijn.

Als je inspiratie zoekt voor een mooie look, dan kun je prima kiezen voor 1 van de 10 looks die Charlotte heeft samengesteld. Je kunt de producten dan allemaal in één keer aanschaffen, maar natuurlijk ook los van elkaar.

De twee lieve winnaressen krijgen een complete make-over en natuurlijk een fijne goodiebag, die vol met verzorgingsproducten zit, ik ben even een beetje jaloers!

Caroline (links) is al jaren groot fan van Charlotte en enorm blij dat de counter in Den Haag open was, zij zal er regelmatig te vinden zijn. En zij wilde vriendin Colinda nu eindelijk eens laten zien hoe mooi de producten zijn, die was gelijk om en kocht o.a. de lieve The Uptown Girl look die haar ook heel mooi stond. Ik moest nog in de make-over toen....

Ik zat in de stoel bij de lieve Anissa!

En hoe mooi heeft ze mij gemaakt? Ik hou van deze warme kleuren en ben niet voor niets al jaren fan van dit palette. Toch gebruikte Anissa het palette weer anders en daardoor is de look ook compleet anders dan ik zelf zou doen, leuk om te zien en heel inspirerend.

Aan de overkant spotte ik ook al wat spullen van de holiday collectie van Bobbi Brown!

En bij MAC stond de complete Nutcracker Sweet collectie al klaar, deze setjes met mini lipsticks zijn zoooo leuk. Ze zijn nu al uitverkocht, dat schijnt bizar snel te zijn gegaan, maar hopelijk wordt de voorraad nog aangevuld. Wat een lieve meiden bij MAC trouwens <3

Dit is de Colour collectie van MAC Nutcracker Sweet, wat ziet alles er lekker vrolijk uit!

Ik zag online een hele nieuwe BH van Aubade en die wilde ik echt even in het echt zien. Dit is hem, het is er een uit de limited edition collectie van Aubade met Christian Lacroix en ik ben verliefd. Natuurlijk heb ik gepast en nu wil ik deze zo graag hebben! Aubade is misschien wel mijn favoriete lingeriemerk :-)

Eenmaal thuis zag ik dat ik ook verwend was met mijn goodiebag! Ook ik kreeg een complete set skincare van Charlotte tilbury, inclusief de Magic Cream en de Supermodel body (die is zoooooo mooi) en natuurlijk ga ik deze testen. Wie weet volgt er nog een review. Zijn jullie er benieuwd naar?

 

Wat een paar leuke dagen heb ik achter de rug! Fijn dat Charlotte Tilbury nu ook in Den Haag te koop is, dat wordt volgens mij een groot succes. Ga er dus zeker even langs als je in de buurt bent, iedereen bij de counter is heel lief en vooral ook heel kundig, fijn om hun advies te krijgen. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top