Reviews

Unboxing & korte demonstratie Oral-B Genius 8200 White met app voor smartphone

Als ik weleens met mensen over tandverzorging praat, dan ben ik altijd weer verbaasd dat er nog mensen zijn die hun tanden poetsen met een ouderwetse handtandenborstel! Ik gebruik al meer dan 20 jaar lang een elektrische tandenborstel en dat is zoveel fijner. Ik wisselde sinds die tijd tussen verschillende merken, maar ga nu zeker de nieuwste Oral-B Genius 8200 gebruiken met een speciale app voor een smartphone, die zelfs gebruik maakt van de camera van je smartphone. Kijk even mee naar mijn video....

Kun je de video niet zien, klik dan hier. Abonneer ook (gratis) op mijn YouTube kanaal om geen video te missen

 

Poetsen met een elektrische tandenborstel doet enorm veel meer voor je mondgezondheid dan als je poetst met een handtandenborstel. Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. In ons gezin poetst iedereen met een elektrische tandenborstel, de kids al vanaf heel kleins af aan. Iedereen heeft een eigen tandenborstel trouwens, we wisselen geen borsteltjes maar hebben elk onze eigen houder. Dat is wel zo handig als er iemand op reis of uit logeren gaat.

 

Deze Oral-B Genius 8200 is door Bluetooth verbonden aan een smartphone, je kunt de speciale app gratis downloaden in de app store. De app houdt bij hoe lang je poetst per poetsbeurt en heeft dus ook positiedetectie, die ziet of je al je tanden en kiezen goed hebt gepoetst. Het is echt leuk om te doen, maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik de app iedere keer zal gebruiken. De borstel is zelf wel heel erg goed, je kunt alle tanden en kiezen goed bereiken en ze voelen echt schoon aan.  Deze Oral-B Genius 8200 is het top limited edition model van de range, de prijs is EUR 229,00 en daarvoor krijg je drie verschillende borsteltjes, een reisetui en een smartphone houder (natuurlijk ook een oplader). Ik word trouwens ook erg vrolijk van de Smartring, een instelbare gekleurde ring van de houder, zo kun je de kleur matchen bij je favoriete kleur van dat moment, ik koos voor lila!

 

Rond de feestdagen heeft Oral-B een aantal andere fijne cadeau-sets samengesteld tegen fijne prijsjes, waarbij je vaak een extra borstel krijgt voor de prijs van 1 (Oral-B PRO 690 + bonus handle EUR 59,99). Er zijn gekleurde varianten (roze voor haar en zwart voor hem Oral-B PRO 750 Cross Action Pink/Black EUR 39,99) en elektrische tandenborstels die je tanden extra wit maken (Oral-B PRO 2500 Pink/Black EUR 61,99). Leuk idee voor een Sint of Kerst cadeautje misschien? Meer informatie kun je hier vinden.

Deze video & dit artikel zijn gemaakt in samenwerking met Oral-B

Poets jij al elektrisch? 

Deel dit artikel
Back to top