Fashion

Outfit inspiratie - Supertrash ST. Studio dress & Jimmy Choo Romy pumps

Op mijn snapchat & Instagram zien jullie (als je me volgen) regelmatig foto's voorbij komen van mijn outfits. Ik hou van mooie kleding en schoenen, dat moeten jullie vast al opgevallen zijn ;-) Omdat ik veel vragen krijg waar mijn outfits exact van zijn en waar je ze kunt kopen, heb ik besloten af en toe een post te maken met daarin meer informatie. Het is een korte post, met een paar foto's en verkoopinformatie, hopelijk kan ik jullie een beetje inspireren!

Deze outfit droeg ik afgelopen zaterdag, tijdens mijn meet-up met Benefit in Parfumerie Douglas in Rotterdam. Ik was 's ochtends eerst met Bo backstage op bezoek geweest bij de MTV Ema's en toen droeg ik deze outfit ook. Jawel, ik loop de hele dag op deze hakken, ik deed ze uiteindelijk pas rond 11 uur 's avonds uit toen ik thuis kwam.

Met de Benebabes!!!

 

Ik draag dus de Supertrash St. Studio Midi-jurk met revers (EUR 160,00) en de Jimmy Choo Romy 100 pumps in zwart leer (EUR 475,00). Het jurkje is behoorlijk laag uitgesneden en daarom draag ik een BH die wat hoger is, het is Aubade L'Insoumise 3/4 cup (EUR 89,95 voor EUR 62,96). Aubade is by far mijn favoriete lingeriemerk, het is altijd mooi en staat geweldig.

 

Vinden jullie het leuk om dit soort, korte outfitsposts te zien? Dan kan ik er rekening mee houden en kan ik ook wat extra foto's maken, bijvoorbeeld met mijn jas en tas die dan draag bij zo'n outfit. Thanks voor jullie feedback!! En als je vragen hebt over pasvorm en/of maten, let me know!

Deel dit artikel
Back to top