Reviews

Tom Ford Nude dip eye color quad & Black Orchid Lip Color

Op mijn beauty wishlist stond al maandenlang het Nude Dip Eye Color Quad van Tom Ford, maar ik greep zo vaak mis in de winkel dat ik het maar had opgegeven. Dit mooie oogschaduwpalette in nude tinten met wonderschone glans is zo populair over de hele wereld, dat Tom Ford het maar amper kan blijven aanleveren. Gelukkig lukte het pas toch het te bestellen en kan ik er vandaag een look mee laten zien, die ik combineerde met de limited edition Black Orchid lip color. Kijk je mee naar mijn review?

10 jaar geleden introduceerde Tom Ford alweer de Black Orchid eau de parfum, een zwoele, sexy geur voor vrouwen die inmiddels hoort bij de klassiekers. Om dit jubileum te vieren is er speciale collectie uitgebracht, met een mooie solid perfume van Black Orchid, maar ook een kleine make-up collectie. Black Orchid lipstick mag natuurlijk niet ontbreken!

Tom Ford Eye Color Quad Nude Dip EUR 75,00

Het Nude Dip Eye Color Quad bestaat uit vier nude tinten, elk met een glanzende finish. De oogschaduws voelen zijdezacht aan en lijken wat cremig van textuur, ze brengen als een droom aan, ze verdelen makkelijk en geven direct een mooi effect. Door de nude tinten kun je je ogen een beetje vorm geven en zorgt de glans ervoor dat je ogen meer gaan stralen, perfect voor een gepolijste ooglook voor elke dag. Zelfs al ben je niet zo handig met het aanbrengen van oogschaduw, met deze oogschaduws maak je binnen twee minuten een chique look.

swatches Tom Ford Eye color quad Nude Dip

Tom Ford Black Orchid lipstick EUR 55,50 (limited edition)

Black Orchid lijkt heel donkerbruin in de huls, maar pakt op mijn lippen uit als een diep donkerrode kleur met mooie glans. De textuur is heerlijk, de kleur is intens en dus heb je maar één streekje nodig voor dit effect. Zelf vind ik het mooi om de kleur een beetje te vervagen met mijn vingers of eventueel een blending brush, dan is het effect een beetje ombre en dat past goed bij deze kleur.

Ik combineer zo'n donkere kleur lipstick graag met een nude oogschaduwlook, zo wordt het niet teveel en springt de lipkleur er mooi uit. De houdbaarheid van Black Orchid is heel goed, zeker voor een glanzende lipstick. De kleur trekt wat in mijn lippen waardoor de kleur er langzaam afslijt en je toch kleur blijft zien, ik vind dat fijn omdat je heel "kale" plekjes krijgt.

Op mijn wangen heb ik het Tom Ford Skin Illuminating duo (EUR 75,00), waar ik al heel lang fan van ben. In dit artikel kun je swatches zien, dit is zeker een echte aanrader als je houdt van een mooie contourkit met mooie glow.

Naast de Black Orchid Lip Color heeft Tom Ford ook een blush en highlighter uitgebracht, op de foto zie je het Night Bloom Powder in Velvet Orchid (EUR 75,00). Ik vond die kleur niet zo passen in mijn look van vandaag, maar ik probeer deze zeker nog een andere keer te gebruiken in een look. 

 

Ik ben heel blij met mijn Tom Ford Nude Dip Eye Color Quad, ik hou van dit soort tinten en het gemak waarmee je de oogschaduws aanbrengt is natuurlijk mooi meegenomen! Ben je trouwens op zoek naar een matte versie van Black Orchid, dan zou je kunnen denken aan Tom Ford Lip Color Matte Black Dahlia (EUR 49,00), dat is ook een prachtige kleur. 

 

Wie van jullie heeft Nude Dip ook? Ik weet dat er veel fans zijn! En ik heb nog een leuk nieuwtje, er komen weer Lips and Boys aan binnenkort!

Deel dit artikel
Back to top