Reviews

MAC Nutcracker Sweet Nude Lip Bag - musthave!!!

Vorige week spotte ik op de Instagram van een senior artist van MAC een prachtige foto van de lipstick uit de MAC Nutcracker Sweet Nude Lip bag. Nu heb ik genoeg nude lipsticks, maar deze Magic Spell lipstick was zo mooi en ook een limited edition, dat ik niet wist hoe snel ik de lip bag moest bestellen. Kijk snel even mee naar mijn review, met swatches en bestel hem!

MAC Nutcracker Sweet Nude Lip bag EUR 38,00

In de grote doos vind je een vrolijk gekleurd toilettasje/etuitje van afwasbaar materiaal en vooral veel papier, haha!

Maar daar ging het mij niet om, al is een toilettasje altijd handig om te hebben, zeker in dit formaat. Nee, de inhoud was voor mij het belangrijkste. In de Lip Bags vind je een full size lipstick, Vamplify lipgloss en lip pencil....en dat inclusief tasje voor maar EUR 38,00.

In het tasje zitten :

- Tuned In - Mid-tone rosy nude (Vamplify) (Repromote)

- Magic Spell - Mid-tone mauve nude (Lipstick)

- In Control - Brown mauve (Pro Longwear Lip Pencil)

 

v.l.n.r. swatches In control, Magic Spell & Tuned in 

MAC In Control Pro longwear lippencil - een roze/mauve lippotlood dat lekker zacht is, goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Je kunt de lippencil ook zo gebruiken, zonder lipstick of lipgloss er overheen, dan heb je zolang plezier van de kleur. Maar ook als basis is het een prima kleur!

MAC Magic Spell lipstick - een roze/mauve lipstick met een cremesheen finish in een geweldige kleur, een tikje warmer dan "gewoon" roze maar ook niet te bruin, de kleur is enorm mooi en past bij heel veel looks. 

MAC Tuned in Vamplify lipgloss - de Vamplify lipglosses zijn eigenlijk meer vloeibare lipsticks met een mooie glans, want de pigmentatie is geweldig. Ze brengen makkelijk en heel precies aan door de fijne applicator en de kleur en glans blijft voor een lipgloss echt goed zitten. 

Goede kleur toch? Ik vind het een echte aanrader deze Nude Lip Bag uit de Nutcracker Sweet collectie! Niet alleen omdat de kleuren zo mooi zijn (en iedereen staan) maar ook omdat het een goede deal is qua prijs. Je betaalt normaal voor een setje van MAC lipstick, pro longwear lippencil & Vamplify al EUR 61,00 en nu krijg je voor EUR 38,00 er ook nog een tasje bij.

 

De MAC Nutcracker Sweet Nude Lip Bag is dus wat mij betreft een musthave, mede daardoor is de Lip Bag al hier en daar uitverkocht. Aarzel dus niet deze te bestellen online (bij De Bijenkorf, Douglas of MACcosmetics.nl) of stap even een MAC counter of winkel binnen. Deze wil je niet missen! Net als de set met mini lipsticks, die jullie binnenkort ook nog even zien. 

Deel dit artikel
Back to top