Nieuws

MAC In the spotlight collectie - NL release november 2016 | nieuwe strobe creams

Één van de meest legendarische producten van MAC Cosmetics is zeker de Strobe Cream! Nog voor strobing een grote trend was, was dit al een musthave product om een mooie glow op je huid te krijgen. Een dikke, hydraterende creme met heel fijne parelachtige pigmenten om zo op je huid aan te brengen of te mengen met andere producten, het is een product dat iedere MAC make-up artist als onmisbaar beschouwt. En nu komen er maar liefst 4 nieuwe Strobe Creams bij....en ook nog eens nieuwe highlighters, die je niet wilt missen!

Radiant skin in a flash, no matter what the lighting conditions. MAC introduces extened shades of strobe cream - including the iconic original, now named pinklite - destined to incite the next cult craze. Super-powered with potent botanicals, antioxidants and iridescent pearl particles, Strobe cream de-stresses, de-snoozes, hydrates, freshens and boosts the look of dull, tired-looking skin.

Add to the beaming effects with silky, weightless extra dimension skinfinish. Whatever formula you choose, take your place....in the spotlight!

STROBE CREAM EUR 33,00 (tube 50 ml) blijven in de vaste collectie!!

 • Pinklite - pink pearls (de originele strobe cream)
 • Peachlite - peach pearls
 • Silverlite - silver pearls
 • Redlite - red pearls
 • Goldlite - gold pearls

EXTRA DIMENSION SKINFINISH EUR 31,00 blijven in de vaste collectie

 • Show Gold - peach that breaks pink
 • Double-Gleam - beige that breaks silver
 • Beaming Blush - pink that breaks gold
 • Soft Frost - white that breaks violet 

BRUSHES

 • 127 SPLIT FIBRE FACE EUR 34,00
 • 188 SMALL DUO FIBRE FACE EUR 37,00

Ik ben al jaren fan van Strobe cream, het is een fijne creme om je huid wat extra glow te geven als die inderdaad wat dof of moe oogt. Maar je kunt de Strobe Cream ook prima zo aanbrengen op de huid om de huid plaatselijk te highlighten of "stroben", het is echt zo'n product dat meerdere doeleinden heeft en daarom juist een must is in jouw beauty stash.

De originele Strobe Cream heeft een vrij roze "sheen", persoonlijk hou ik zelf iets meer van een perzik of goudkleurige glans voor mijn highlighter, dus ik ben blij met deze aanvulling. Tussen de 5 kleuren Strobe Cream kun je, afhankelijk van je huidstint en voorkeurk, zeker iets moois vinden. En de Extra Dimensions highlighters zijn ook echt geweldig, ze zijn een combinatie van poeder & cremig product, zeer fijn van textuur en daardoor blenden ze heel mooi met de huid.

 

Het beste nieuws is dan ook dat de producten uit de MAC In the spotlight collectie blijven in het vaste assortiment, je hoeft dus niet naar de winkels te racen (mag wel natuurlijk) om alles in te slaan. Toch denk ik dat de echte MAC & highlighter fans de nieuwe Extra dimensions highlighters snel in huis willen hebben, I know I do ;-) De MAC In The Spotlight collectie is nu al te koop bij Douglas, de andere MAC verkooppunten volgen deze week.

Wie is er ook fan van MAC Strobe Cream?

Deel dit artikel
Back to top