Blogs & Editorial

Photo diary van 15 november 2016 - The Crown rocks!

Het heeft even geduurd, maar de photo diary van gisteren is er! Er kwamen wat dingen tussendoor, maar morgen doe ik mijn best de diary vroeger online te zetten. Gisteren deed ik niet zo heel veel, omdat ik me niet zo lekker voelde, maar gelukkig heb ik toch nog wel wat foto's gemaakt. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 15 november 2016? En vergeet vanavond niet naar EditieNL te kijken ;-)

In de photo diary van gisteren had ik deze foto van de prachtige Chanel boutique nog willen zien, maar toen kon ik de foto niet vinden. Nu dus wel, is dit geen prachtig pand? Waanzinnig zo met de glazen bakstenen <3

Een dagje Amsterdam is heel leuk, maar thuis zitten met Netflix op schoot is ook niet verkeerd. Ik ben nu bij de achtste aflevering van The Crown en dat doet mijn hart als royalty liefhebber echt goed. Geweldige serie en ik ben vooral ook fan van de fashion in dat tijdperk, love the fifties <3

Deze foto's vond ik ook nog, dit jurkje van St.Studio is ook nieuw, ik combineerde het met hoge, suede laarzen.

En ik heb hier de Strobe Cream Goldlite van MAC op, mooi effect toch?

Ontbijt: roggebrood, huttenkase, zalm en avocado....lekker!

Gisteren droeg ik deze outfit, een rokje van Zara en body van Topshop, mijn schoenen zijn van Reiss.

Ik twijfel alleen even of ik het bandje eromheen moet laten, ik vind ze zonder net even iets mooier denk ik. De kleur is wel een perfect match met mijn telefoonhoesje....

Dankzij de lieve Nina is mijn badkamer iedere week weer mooi schoon, heerlijk om een hulp te hebben die dit allemaal doet! Verwend ben ik....en dat weet ik ook!

Heerlijk, deze Le Parfum van Elie Saab, een warmere, sensuelere versie van het origineel waar ik al gek op ben omdat het veel oranjebloesem bevat.

Kennen jullie deze Eau de lit van Guerlain? Dat is een geur uit de Exclusives lijn die heerlijk is al parfum in bed...haha! Ik spray het altijd over de lakens ;-)

De giftsets van Aveda voor de feestdagen zijn altijd heel bijzonder, vooral door de verpakkingen die gemaakt worden in Nepal. Maar deze nieuwe Candrima producten zijn helemaal te gek, de geur is zalig en de cleansing cream heel fijn voor onder de douche, een aanrader.

Vandaag komt het eerste artikel over de MAC Liptensity lipsticks online, eigenlijk had ik dat gisteren al willen doen, maar ik was één kleur vergeten op de foto te zetten.....boeh.

Mijn excuus, ik had hoofdpijn en keelpijn, gelukkig hielp een paracetamol best een beetje. Toch is het nog niet helemaal weg....

Deze Ambre Nuit geurkaars van Dior staat de laatste dagen heel vaak aan, wat ruikt die toch lekker. Nu heb ik wel bijna een probleem, hij is bijna op en wordt niet in NL verkocht geloof ik....of toch wel? Misschien in Londen volgende week?

Kijk, dat is nog eens fijn, een extra groot bakje granaatappelpitjes, ik ben er nog steeds gek op en eet bijna iedere dag wel een (kleiner) bakje leeg. Ze zijn zo goed voor je!

 

Gisteren had ik eigenlijk een leuk kerstdiner bij Jo Malone, maar ik besloot toch maar niet te gaan omdat ik me niet lekker voelde, zo jammer. Ik heb echt wat gemist! Toch heb ik deze week wel iets leuks over/van Jo Malone om te laten zien, ik ben al een beetje in de kerstsfeer ;-) Oh ja, vandaag ben ik te zien bij EditieNL bij RTL4, kijk ook even als je tijd hebt!

Deel dit artikel
Back to top