Blogs & Editorial

Photo diary van 17 november 2016 - naar Ikea & Amsterdam

Gisteren ging ik samen met Marc op pad, we moesten eerst even bij Ikea zijn en daarna gingen we door naar Amsterdam voor een gezamenlijke afspraak. Natuurlijk hebben we nog ergens lekker gegeten en toen ik thuiskwam maakte ik een fijn pakketje van Charlotte Tilbury open! Oh ja, ik deel ook mijn favoriete body van dit moment, love this. Kijk je mee naar mijn photo diary van 17 november 2016?

Ik had zin in blauw (en dat gebeurt niet zo vaak) dus trok ik dit jurkje van Asos aan :-)

En mijn Dior schoenen, die zo heerlijk hoog zijn, ideaal met al die glibberige blaadjes op de stoep #not Maar ja, wie mooi wilt zijn....

We gaan even naar Ikea om iets te bestellen, het is daar al helemaal versierd en ingericht in kerstsfeer, leuk om te zien!

Daarna rijden we naar Amsterdam waar we gaan lunchen bij Le Pain Quotidien, we beginnen met een latte & cappucino

Daarna een broodje zalm en scrambled eggs met zalm & avocado, lekker!

We hebben een afspraak voor controle bij dokter Frodo Gaymans, waar ik in het voorjaar mijn fillers heb laten aanbrengen. Frodo heeft Marco ook behandeld een tijdje geleden en die is daar ook enorm tevreden over....jawel, ook mannen gaan naar de cosmetisch arts. Hier kun je nog even lezen over mijn ervaringen.

Wat een lekker kleurtje is In Control lip pencil van MAC toch!

Weer thuis! En ik maakte een mooi pakketje van Charlotte Tilbury open, wat lief dat ze The Dolce Vita look naar me opstuurde, die ga ik gebruiken voor mijn video van deze week waar ik mijn look namaak die ik gisteren op Instagram heb gezet.

Ook fijn, de Light Wonder foundaton, die heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, snel maar eens doen. Wie kent deze foundation al?

Een van mijn favoriete parfummerken is Juliette has a gun van Romano Ricci, eigenlijk vind ik ze allemaal heerlijk en ik heb er dan ook best veel. Deze nieuwe Into the void van de Luxury collectie staat zeker op mijn wishlist, wat een zalige geur!

Ik hou van rokjes, jurkjes en hakken, maar soms is het gewoon te koud, winderig en te nat om dat te dragen! Ik had het koud en dus trok ik lekker een broek met enkellaarjes en body van Zara aan.

Kijk, Emo is altijd al een verwende kat, want hij mag als enige slapen het keukenblad, in zijn eigen doos. Maar nu gaat ook hij te ver, zo brutaal was hij gisteren! Je snapt dat ik de kookplaat maar heb aangezet ;-) haha...nee hoor, we hebben een halogeen kookplaat, dus dat zou niet eens lukken. Wel zo veilig!

De kleur van deze Zara body is zo mooi! Koop hem allemaal, heerlijk te combineren met zoveel andere kleding.

<3 <3 <3 

En gisteren kon ik alsnog de Kylie Cosmetics Koko collection kopen, drie matte liquid lipstick en één gloss die Kylie speciaal maakte voor haar (half)zus Khloe Kardashian. Ik ben benieuwd!

 

Uit de controle bij Frodo bleek trouwens dat de behandelingen goed zijn aangeslagen, het was niet nodig om nog meer filler aan te brengen, dus dat was perfect. De fillers blijven wel zo'n 5 jaar zitten, maar als je als wat ouder bent (zoals wij) is het niet zo gek om ieder jaar wat onderhoud te plegen, het zou dus kunnen dat we in het voorjaar weer eens teruggaan. Ik vind het erg fijn dat Frodo behoorlijk behoudend is en niet probeert om je steeds meer te verkopen omdat je het nodig hebt. Want eerlijk is eerlijk, wie heeft dit nu echt nodig? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top