Blogs & Editorial

Photo diary van 18 & 19 november 2016 - rokjesdilemma & een matte highlighter van Benefit

Dit weekend shopte ik een keer niet voor mijzelf maar wel voor mijn 85-jarige oma! Ook weleens leuk natuurlijk, ook zij loopt er graag een beetje knap bij. Toch vond ik zelf ook nog wel iets leuks, een rokje met panterprint......
En wisten jullie eigenlijk dat er ook matte highlighters zijn? Wel zo handig als je liever niemand verblindt met je highlighter on fleek ;-) kijk je mee naar mijn photo diary van 18 en 19 november 2016?

Hoi!

Ik kreeg een feestelijk pakketje van de Hema binnen, zij hebben ook een kerstmake-up collectie die vooral uit blauw, zwart en zilver bestaat. Natuurlijk zijn het producten tegen een leuk prijsje, maar om nu te zeggen dat ze er echt uit springen? Nee, dat weer niet.

Dit vind ik dan wel weer heel erg fijn, The Body Shop krijgt/heeft nieuwe make-up kwasten die helemaal cruelty-free zijn en gemaakt van synthetische haren. Ze zien er heel mooi uit en er zijn veel nieuwe soorten bij.....

...zoals deze contourkwast & slanted blush brush. Hier hou ik dus echt van, top dat The Body Shop ze nu ook heeft. De prijzen liggen zo rond de 15 euro per stuk ongeveer. Ik ga ze even testen, de eerste indruk is goed.

Kennen jullie Shy Beam van Benefit? Dat is een matte highlighter! Misschien lijkt het vreemd, maar dat is het echt niet. Om je gezicht te shapen is een highlighter zeker aan te raden, maar hij hoeft niet persé te glimmen. Sommige mensen met een vette huid vinden een te glanzende highlighter dan ook niet altijd fijn en daarvoor is Shy Beam dan weer heel goed. Probeer het eens uit bij een Benefit counter in Douglas! Shy Beam is ook heel mooi onder je ogen :-)

Ik trok deze outfit later op de dag aan, maar heb me ook weer omgekleed, de trui kriebelde zo, ik werd er gek van......

Dit is beter! Broek is van Frame, blouse van Bella Dahl & laarsjes van Steve Madden.

Wat een dotje is Asrael toch!

Zaterdagochtend ging ik samen met mijn moeder even shoppen voor oma, maar eerst even een lekker roggebroodje met zalm en huttenkase eten <3

Deze foto's gingen naar Bo, zij is fan van Calvin Klein en bij Voorwinden hebben ze nu hele veel leuke dingen (vind ik dan)

Ze gaat binnenkort zelf even kijken, ik vind de bomberjacks en sweatshirtjurkjes heel leuk!

We zijn geslaagd voor oma, nu maar hopen dat alles past en ze het leuk vind wat we hebben uitgezocht. Tijd voor een wortelcake van Christa's cookies, die eigenlijk niet zo lekker is .....haha, volgens mij vond ik dat vorige keer ook al maar was ik het vergeten.

Vorige week kocht ik het topje van Ganni met panterprint, nu nam ik het bijbehorende rokje mee....maar ik was nog een beetje in dubio. Thuis heb ik allerlei combinaties gepast......

Uiteindelijk heb ik besloten het te houden, ik vind het leuk dat het eens iets anders is dan een kokerrok, het rokje niet te kort is en je het leuk kunt combineren met van alles. Ik draag het niet altijd zoals je hierboven zien, maar ook met een zwart coltruitje, zonder panty, met laarzen of met een net jasje....ik kan er vast iets mee en Marc vond het heel leuk. Dus vooruit....

Voor het eerst eens meegenomen bij Albert Heijn, de pizzabodem met bloemkool. Er zit overigens nog wel bloem in, maar ook bijna 40 % bloemkool. En je proeft inderdaad helemaal geen bloemkool, lekker dus.

Na de opening van de Charlotte Tilbury counter in Den Haag kreeg ik een tasje met huidverzorging mee, waaronder de beroemde Magic Cream. Ik had deze al eens getest, maar dat was maar een klein potje, nu test ik wat langer. Binnenkort dus meer, maar eerst deel ik vandaag een post waarin ik laat zien welke producten ik gebruik om mijn huid te verzorgen momenteel.

Deze is ook nieuw, de Moroccanoil Beach Wave Mousse uit de nieuwe Texture lijn. Ik gebruik maar heel weinig van deze mousse na het wassen en het zorgt nu al dagen voor stug haar dat je lekker nonchalant overal heel kunt gooien....weg met slap & zacht haar! Je moet wel een beetje van een stoere coupe houden. Ik heb mijn stijltang nog gebruikt, als ik echt beachy waves wilde hebben had ik dat niet moeten doen. Meer hierover binnenkort!

 

Gisteren was ik helaas niet lekker en heb ik de hele dag uitgeteld op de bank gelegen, niet leuk! Ook vandaag begint de dag wat minder fijn, maar hopelijk ben ik met wat extra uitrusten, vitamines en verwennerij weer snel helemaal fit. Ik wens jullie in elk geval een fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top