Blogs & Editorial

Photo diary van 21 & 22 november 2016 - hoofdpijn & nieuwe Maison Margiela geuren

Helaas heb ik de afgelopen dagen een beetje (veel) last van hoofdpijn, zo niet leuk! Ik heb ook niet zo heel veel zin om foto's te maken, iets wat normaal gesproken echt bij mijn dagelijkse routine hoort. Mijn photo diary van de afgelopen dagen is dan ook niet zo spannend, maar ik wilde toch de heerlijke nieuwe parfums van Maison Margiela met jullie delen...en natuurlijk ook nog een foto van mijn outfit. Kijk je toch even mee?

Surprise....ik heb een gepocheerd ei gemaakt! Ik schreef bij deze foto "eggporn" op snapchat en ik kreeg direct een opmerking van Marc.....wat is eggporn?? Hahahaha!

Ik denk dat fans van Collistar wel een idee hebben wat dit is! Hun Nero Sublime lijn voor het gezicht was al een succes en nu is er ook een bodyscrub/bodymasker. Ik heb het al even getest op mijn handen en armen, de geur is licht citrusachtig en mijn huid voelt zo glad aan na het afspoelen! 

Tja, je houdt ervan of niet, maar ik vind het best knap wat Marc doet, puur door goed te trainen en heel erg op zijn voeding te letten. 

Maandagavond was de Holiday collectie van Kylie Cosmetics te koop en Bo & ik hebben nog wel wat besteld, binnenkort meer.

Ik ben fan van de geuren van Maison Margiela en deze nieuwe "donkere" varianten zijn ook weer geweldig. Maison Margiela heeft een nieuwe creative director, de extravagante John Galliano en hij heeft de parfumeurs geinspireerd om 4 nieuwe geuren te maken die een bijzondere sfeer/gebeurtenis weergeven. Flying, Dancing on the moon, Soul of the forest en Across Sands zijn allevier heel verschillend en erg lekker, zowel voor mannen als vrouwen. Je koopt ze bij ICI Paris XL!

Dit is ook heel leuk, er zijn nu twee filters van Margiela die je kunt combineren met de geuren om ze zo een andere touch te geven. Het zijn parfumolieën en deze Glow zorgt voor een frisse, citrusachtige touch, je kunt deze ook zo dragen. 

Op 1 december is het World AIDS day en op die dag besteed MAC veel aandacht aan de verkoop van hun MAC Viva Glam producten, ook ik ga iets leuks doen! Binnenkort meer :-)

Ik ben mijn kledingkast aan het opruimen en heb eindelijk extra ruimte voor mijn schoenen, nu nog kijken welke ik weg kan doen....met pijn in mijn hart.

Ik voel me niet fit, dus heb ook wat comfortabels aan, een lekkere body & heerlijke high waised jeans van 7 for all mankind

En ik besloot maar weer eens een lekker kleurtje op mijn lippen te doen, dit is Tom Ford Leonardo uit de eerdere Lips & Boys collectie...ik weet even niet of deze nu ook weer terugkomt?

En vandaag draag ik Dancing on the moon, bloemig en ook een beetje aards.....

Deze snapchat filter is geweldig!

Philosophy heeft altijd een leuke feestdagencollectie en voor de fans van hun skincare is deze mooie set echt wel te gek. Er zitten fullsize producten in, maar ook wat kleinere verpakkingen en dus is het ideaal om alles eens uit te proberen. Je koopt de set bij ICI Paris XL.

Gisterenavond voelde ik me weer wat beter, dus had ik zin om wat lipsticks te testen, deze Maybelline matte Berry Bossy lipstick is wel heel cool. De lipstick is superlicht van textuur en droogt helemaal niet uit, zeker een aanrader als je houdt van pittige kleuren lipstick met een matte finish.

 

Vandaag ben ik weer wat beter, nog steeds hoofdpijn (en daar hielp om half 6 opstaan om sem weg te brengen ook niet bij), maar ik ben al iets meer op de been. Ik loop een beetje achter met mijn video's maken, dus hopelijk kan ik zo een filmpje gaan opnemen. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top