Fashion

Mijn fashion wishlist van december 2016

Vrijwel iedere maand deel ik mijn beauty wishlist met jullie, vooral om te inspireren maar ook om zelf bij te houden welke mooie dingen ik zie als ik online "windowshop". Dat doe ik ook als ik naar mooie nieuwe outfits op zoek ben, dat doe ik namelijk nog weleens. Zeker nu met de feestdagen in aantocht en de uitverkoop die er binnenkort aankomt, hou ik alles goed in de gaten. Misschien vinden jullie het leuk om te zien wat er deze maand op mijn fashion wishlist staat? Kijk even mee....

Max Mara 101801 coat EUR 1.850,00 - mijn droomjas sinds ik hem een paar weken geleden opnieuw paste in Amsterdam, hij is zo heerlijk warm, mooi lang en prachtig. Zelfs dochter Bo vond deze jas mooi!

Self Portrait midi jurk met kant EUR 390,00 - dit relatief nieuwe Britse merk is opeens enorm populair geworden, vooral omdat de Duchess of Cambridge een prachtige jurk droeg. Het merk combineert prachtig kant in mooie jurken en tops, het is allemaal lekker hip en toch ook weer klassiek, zeker een mooi merk voor een feestelijke outfit.

Solace London jurk EUR 395,00 - ik hou van de simpele belijning van dit jurkje, echt prachtig!

Chiara Boni jurk met kant EUR 450,00 - mooie lengte, een mooi mouwtje, een stukje kant en een prachtige pasvorm zo te zien, de perfecte little black dress

MarcCain kokerjurk met col EUR 299,00 - zo'n jurkje is weer wat sportiever, al ligt het er helemaal aan hoe je het combineert. Ik vind dit soort jurkjes altijd onmisbaar, ze staan zo mooi bij allerlei andere dingen en dragen fijn. Thuis trek je gewoon makkelijke schoenen en een vest aan, de lekkerste comfy outfit wat mij betreft.

Claudie Pierlot tuniekjurk EUR 245,00 - de schoenen op dit plaatje vind ik niet tof, maar de jurkjes van dit merk zijn echt wel leuk, een tikje meisjesachtig en toch chique.

By Malene Birger Hoppes dress EUR 270,00 - jurkje van By Malene Birger zijn geweldig, deze is nieuw in het assortiment is te gek en wil ik. Ik twijfel alleen even over de maat, de ribstof is meestal vrij elastisch en dus kan een maatje kleiner waarschijnlijk wel.

By Malene Birger Finae dress EUR 205,00 - dit is ook een mooie jurk, de kleur lipstick past natuurlijk ook heel goed bij mij. Eens wat anders dan altijd maar zwart ;-)

Topshop ribgebreide midi-jurk EUR 52,00 - dit is ook een leuk jurkje in een mooie kleur, ook weer prima te combineren!

Topshop Jamie high waist skinny jeans met bloemen EUR 80,00 - deze broek is te gek! Lekker hoog in de taille, fijn van materiaal en ik vind de applicaties wel leuk en feestelijk.

Max Mara Pussy bow silk-satin blouse EUR 285,00 - pussy bows zijn te gek, ik heb al een paar blousjes met dit model, maar geen zwarte....deze is prachtig van zijde satijn en dat maakt het nog mooier.

Ganni Ioni satin shirt EUR 220,00 - Ganni heeft de laatste weken steeds vaker mijn hart gestolen als ik ga shoppen en dit nieuwe blousje is ook helemaal mijn ding, ik ben nu eenmaal gek op een tikje foutje printjes.

Gucci zonnebril EUR 275,00 - deze zonnebril paste ik op Schiphol en ik twijfelde toen nog over het model, maar ik vind het toch wel heel mooi, al is het wel groot. Ik twijfel nog even door....

Jimmy Choo Romy 100 pump suede taupe EUR 475,00 - ik ben gek op mijn Jimmy Choo Romy pumps en deze kleur is ook heel mooi, zeker in suede. Die gaan zeker op mijn wishlist en waarschijnlijk komen ze ook wel in mijn kast....erg he?

Zara Fluwelen stiletto's EUR 49,95 - kijk, iets betaalbaarder, maar wel lekker feestelijk! Mooi ook dat nachtblauw fluweel <3 Dit soort schoenen zou ik gewoon te weinig aandoen, dus daar geef ik liever niet zoveel geld aan uit, prima dus voor een feestje.

 

Ik kan nog wel even doorgaan, wat zijn er momenteel veel mooie dingen te vinden! Ik hou dan ook van leer en fluweel, rijke kleuren en mooie materialen, iets wat je nu zoveel ziet! Op mijn lijstje staan behoorlijk dure items, maar toch kan ik heus ook prima slagen bij Zara en Topshop. Daar verkopen ze vooral fijne, hippe dingen die net even iets beter van kwaliteit zijn en dus een "duurdere" uitstraling hebben, zeker als je het combineert met een luxe item. 

 

Vinden jullie het leuk als ik deze maand ook nog een artikel maak met mijn tips voor shoppen in de uitverkoop? Dan hou ik dat ook een beetje bij. Wat staat er eigenlijk op jouw fashion wishlist?

Deel dit artikel
Back to top