Blogs & Editorial

Photo diary van 25 november 2016 - vlucht naar Londen gemist

Inmiddels ben ik alweer terug van een weekendje Londen, maar wat begon het slecht op vrijdag! We waren ruim op tijd op Schiphol, maar de enorme lange rijen bij de security zorgden er helaas voor dat we onze vlucht misten. Dat was natuurlijk niet erg fijn, maar uiteindelijk kwamen we toch nog in Londen terecht later op de avond. Kijk je mee naar de foto's die ik maakte op vrijdag 25 november 2016?

Ik pakte donderdagavond mijn koffer in en besloot nog wat jurkjes aan te trekken om te bepalen wat ik zou meenemen. Deze zwart van St.Studio gaat ook mee, het rokje kan ook los gedragen worden.

Ik was even op zoek naar "nude" schoenen en toen vond ik deze oude Louboutins nog, die heb ik echt nooit meer aan....zonde eigenlijk.

Tijd om te ontbijten, we gaan om 11 uur richting Schiphol zodat we om 2 uur in het vliegtuig kunnen stappen.

Maar eerst nog even dit pakje van Clinique uitpakken, er zit een leuke Adventskalender in. Zover ik weet kun je die alleen online bestellen via www.clinique.nl en is hij daar al uitverkocht.

We zijn op Schiphol, de koffer is ingecheckt en we doen even een snelle lunch bij Leon.

LEON zit trouwens gewoon in de hal waar iedereen naartoe kan gaan, je kunt er best gezond en lekker lunchen, ontbijten en dineren....weer eens wat anders dan Burger King.

We waren te laat voor het ontbijt en dat is best jammer!

Na Leon zijn we door de security gegaan en dat was zo enorm druk, we hebben er meer dan 30 minuten over gedaan. Dat kwam vooral door allerlei extra controles en behoorlijk langzaam personeel. We moesten ook nog eens helemaal achteraan instappen, gate D31 en dat was echt heel ver lopen. We werden op de laatste rollerband omgeroepen en kwamen echt 1 minuut te laat aan bij de gate....boeh! Ik bespaar je de verdere ellende, maar we moesten een heel nieuw ticket boeken, mijn koffer halen bij de verste bagageband en konden pas om 19 uur weer naar Londen vliegen. Balen joh!

Maar goed, eenmaal weer door de security (toen maar 5 minuten wachten al was het bij de paspoortcontrole extreem druk) hadden we wel heel veel tijd om te shoppen. Wat denk je van deze Moroccanoil shampoo met Fleur d'oranger geur? 

Of in Fleur de Rose geur? Grappig, ik ken deze nog helemaal niet en ze zijn buiten Schiphol nog niet in Nederland te koop.

Dit is trouwens ook een mooie geur, MQueen van Alexander MQueen met o.a. tuberose en jasmijn, heerlijk!

En we gaan nog even naar MAC, waar Vivianne een foundation laat aanbrengen om uit te testen. Ik doe mijn rondje en kom even bij van alle stress en gedoe.

haha...snapchatten moet altijd even, zeker om mijn verhaal te vertellen van de gemiste vlucht ;-)

We gaan richting Gate (nu D2 en dus heel dichtbij) met een Starbucks Latte.

Bij de Starbucks in Lounge 2 kun je zelfs dineren, nooit gezien, jullie wel?

We vliegen op London Luton met Vueling en dat gaat perfect, we zijn er zo. We pakken daar een Uber en zijn binnen 1,5 uur in ons hotel, The Cavendish. Daar hebben we een kleine, maar prima kamer en staat een pakje op mij te wachten van Jo Malone.

We gaan lekker even de stad in, we hebben best trek en zoeken iets lekkers. Regent Street is waanzinnig mooi versierd en ziet er zo sfeervol uit.

Maar net daarachter heb je Soho en Carnaby Street is ook te gek, lekker edgy versierd, zo'n leuke buurt is dit!

MAC heeft heel wat snapchat filters in Londen, deze Nutcracker Sweet is lekker toepasselijk nu!

Jaaaaaaa.....Five Guys!

Daar hadden we dus echt trek in, in frietjes en een burger van Five Guys. Ik vind de Cajun Fries zo lekker! Dit is trouwens een kleine Cheeseburger en die kan ik echt niet op, neem dus geen grote....haha

We lopen lekker rustig terug naar het hotel via New Bond Street en genieten van alle mooie winkels. Op deze tas staat mijn naam, al weet ik niet meer waar hij van is...even denken.

Wat een geweldige etalage van Ralph Lauren <3

Cartier heeft zijn winkel ingepakt als één groot cadeau!!!

 

Wat een gedoe! Echt heel jammer dat we veel later dan gepland aankwamen in Londen, maar gelukkig zijn we er wel. En het is een harde les geweest, zorg dus echt dat je als zo snel als mogelijk bij je gate bent, dan maar liever daar een tijdje wachten dan 1 minuut te laat aankomen....wat een drama! De photo diary van morgen komt z.s.m. online. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top