Nieuws

Op 1 december ga ik MAC lipsticks verkopen - every day is world AIDS Day

Wist je dat er iedere 21 seconden iemand sterft aan de gevolgen van Aids? Ik kan me nog goed herinneren dat de ziekte opeens toesloeg in de jaren 80, een schok ging door de wereld. Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar later en strijden er wereldwijd nog steeds miljoenen mensen tegen deze ziekte. MAC strijdt al jaren mee om deze ziekte uit de wereld te hebben, jullie kennen allemaal hun Viva Glam campagnes wel. Dit jaar help ik ook mee, op 1 december, Wereld Aids Dag, sta ik in de MAC counter in De Bijenkorf Amsterdam Viva Glam lipsticks te verkopen. Kom je ook?

Op de foto draag ik MAC Viva Glam I, een prachtige warme, dieprode tint met matte finish

Op 1 december 2016 slaat MAC de handen ineen met dance4life en Orange Babies om samen extra aandacht te vragen voor de strijd tegen HIV en Aids. In de MAC counter in De Bijenkorf in Amsterdam zullen diverse ambassadeurs en friends van MAC Cosmetics, dance4life en Orange babies samen met de makeup-artists hun best doen zoveel mogelijk VIVA Glam lipsticks, lipglosses en lip kits te verkopen. Ik ben er uiteraard bij als één van MAC's grootste fans, maar ook Fred van Leer, Fiona Hering, Caroline Tensen en meer vrienden van MAC Viva Glam zullen mee gaan helpen.

 

MAC Cosmetics heeft speciaal voor deze dag een Viva Glam look gecreëerd, die de makeup-artists je heel graag zullen geven, uiteraard met #MACredlips. Het zou te gek zijn als je die dag ook even langskomt, liefst natuurlijk om bij mij een MAC Viva Glam lipstick te kopen. Jullie weten dat Ariana Grande momenteel nog het gezicht is van de MAC Viva Glam campagne? Haar lipsticks en lipglasses zijn nog steeds te koop, misschien is het wel een te gek cadeautje voor een lieve Ariana fan deze feestdagen?

MAC Ariana Grande 2 lipstick

MAC Ariana Grande lipstick 

 

Uiteraard doneert MAC Cosmetics 100 % van de opbrengsten van de verkoop van MAC Viva Glam producten aan het MAC Aids fund, hieruit ontvangen dance4life en Orange Babies ieder jaar een geweldige bijdrage (ook dit jaar weer!!). Koop je dus bijvoorbeeld de perfecte, matte rode lipstick MAC Viva Glam voor EUR 20,00? Dan gaat dat complete bedrag direct naar het goede doel. Hopelijk lukt het ons met elkaar om HIV/Aids eindelijk eens uit de wereld te bannen, help je mee? Mocht je nu niet langs kunnen komen, geef dan toch je steun aan deze actie door een foto op social media te posten met #MACredlips <3 en bestel MAC Viva Glam gewoon online.

 

Met de verkoop van 1 lipstick kunnen de goede doelen dit bijvoorbeeld bekostigen:

  • 1 HIV-preventie workshop  
  • 1 snelle, orale HIV test
  • 2 safer-sex kits (condooms, glijdmidel en informatie)
  • 23 condooms voor vrouwen of 233 condooms voor mannen

Kom op 1 december 2016 naar de MAC counter in De Bijenkorf in Amsterdam, ik ben er van 2 tot 4 uur en wil natuurlijk graag zoveel mogelijk Viva Glams verkopen. Misschien wel aan jou? 

Deel dit artikel
Back to top