Blogs & Editorial

Photo diary van 26 november 2016 - met 1 miljoen mensen shoppen in Soho & Mayfair

Jullie hebben vast al gezien dat mijn tripje naar Londen iets minder goed van start ging, maar gelukkig bleef daarna de pech uit. Op zaterdag gingen we redelijk vroeg op pad omdat we een Brow Treatment kregen bij de Benefit Boutique aan Carnaby street. Daarna was ons plan om lekker te gaan winkelen....dat deden we ook, samen met 1 miljoen anderen, het was zo waanzinnig druk in de straten van Londen. Kijk even mee naar mijn photo diary van 26 november 2016!

Lekker op tijd op! Vivianne gaat douchen en ik ga me opmaken aan het bureau, ik heb gisterenavond als lekker gedoucht. Wat zijn deze La Mer mini's toch handig om mee op reis te nemen.

Maar dat is niet alles wat ik mee heb...haha, ik neem ongeveer een halve koffer vol beautyproducten mee, gewoon omdat het kan.

Ik ben bijna helemaal in het zwart vandaag!

Op weg naar Carnaby Street ziet ik deze leuke etalage bij een boekenwinkel, je zou toch alles willen hebben?

Op Regent Street lopen we langs de mooie Jo Malone winkel, die nog niet open is trouwens, het is ook pas half 10.

We treffen het enorm met het weer, net zoals in Nederland is het zonnig en koud, maar dat is geweldig shopweer wat mij betreft. Zo vroeg is het nog lekker rustig in Regent Street...maar dat verandert snel!

De Benefit Boutique in Carnaby Street is heel groot en heel gezellig, je vindt er het complete Benefit assortiment.

Maar dat is niet alles, in de kelder is zelfs een gezellige bar en kun je allerlei treatments ondergaan. Van spraytan tot nagels lakken, je komt er helemaal mooi weer vandaan!

Natuurlijk ondergaan wij ook een Brow Treatment, mijn wenkbrauwen zijn even geverfd, een beetje bijgewerkt en gestyld met Gimme Brow, lekker natuurlijk want daar hou ik de laatste tijd van.

Deze schattige Blushin' Babe is te leuk en helaas niet in Nederland te koop, er zitten 4 blushes, de Hoola bronzer en wat mini's in, voor maar GBP 29,50 (en ik kreeg nog 20 % korting ivm Black Friday)

Deze nieuwe lip & oogproducten van Benefit komen ook naar Nederland, begin 2017, nog even geduld.

Fans van Benetint zullen deze speciale editie vast heel leuk vinden, exclusief voor de boutiques van Benefit.

En natuurlijk kocht ik ook nog iets, kun je raden wat?

Een stukje verderop was een superleuke winkel van The Estée Edit, die net twee weken op was. Dit merk is onderdeel van Estée Lauder en richt zich vooral op wat jonger publiek, het ziet er supertof uit!

In de winkel vind je trouwens ook nog de "gewone" Estée Lauder producten, waaronder deze Adventskalender!! Er zitten zoveel leuke dingen in, je kunt hem hier bestellen voor EUR 250,00.

Met deze palettes heb ik in New York al in mijn handen gestaan, maar toen had ik al zoveel geshopt dat ik ze liet liggen. Nu neem ik ze toch maar mee, ze zijn zo mooi!

De pigmentatie en glans is zo mooi, de prijs is best vriendelijk, GBP 42,00 voor twee palettes samen!

En ik moest even een selfie maken en plaatsen op Instagram van de lieve dames in de winkels, de winkel wilde graag wat extra promotie. Ben je in de buurt, ga echt even langs, het is een toffe winkel! Oh ja, ik heb ook nog meer geshopt, dat ik snel zal laten zien.

Bij de buren van The Estée Edit, Urban Decay, spotten we deze Naked Vault! Leuk als je nog helemaal niets van deze producten hebt, anders natuurlijk niet echt "nodig".

Er is trouwens ook een Brush Vault, wat cool!

We willen gaan eten bij The Breakfast Club, maar komen onderweg een winkeltje van Agent Provocateur tegen.....zo mooi!

Ik pas wat dingen, waaronder deze twee BH's, maar kies uiteindelijk toch wat anders....haha

Deze jurk vind ik ook stoer, niet om dagelijks te dragen, maar wel voor een feestje of cozy avondje thuis ;-)

Ik heb hem niet gepast trouwens, misschien toch een keer doen als ik in Amsterdam ben, want daar verkopen ze het ook. 

De spullen worden heel mooi ingepakt, je kunt de roze doosjes zo onder de kerstboom leggen en volgens mij krijgen veel vrouwen ook zo'n pakje, de mannen bleven binnenkomen om te shoppen!

Bij The Breakfast Club stond een enorm lange rij, dus liepen we een stukje terug naar L'Eto, waar we gaan brunchen, dat zag er nl. ook erg lekker uit.

Heerlijk!!!

Ik had van Sem de opdracht gekregen te gaan shoppen bij de grote Lush winkel op Oxford Street en dat deed ik natuurlijk braaf. Daar merkten we ook hoe druk het was, het was inmiddels een uurtje of 12 en bizar druk, zowel op straat als in de winkels.

En wat ruikt het toch weer lekker bij Lush, je wordt er alleen zo snel stoffig en vies door alle losse poeders die er rondvliegen.

Ik deed mijn mandje vol met wat exclusives, die je alleen in deze winkel vindt, maar ook gewoon wat andere lekkere dingen. Niet teveel shoppen, want anders past het niet in mijn koffer.

Bij Boots ligt een mega grote doos van Benefit met de beste producten in mini's!

Leuk dit setje van Nails Inc!

We proberen ons naar Selfridges te slepen, tussen de mensen op de straten door, het is echt wel afzien en foto's maken onderweg lukt amper. Toch lukt het me wel om deze Adidas sneakers te kopen, met 20 % korting trouwens, dus dat was mooi.

Deze kaarsen spotte ik bij Debenhams geloof ik....ik weet het niet meer. Haha...

Na Selfridges is het 5 uur en besluiten we richting hotel te gaan om onze tassen af te gooien en om even uit te puffen. Dat doen we een uurtje, we reserveren een restaurant en gaan rond 6 uur weer op pad. Eerste stop, Fortnum Mason, dat om de hoek ligt. Dit kookboek is te leuk!

In de kelder van F&M heb je een fijne Food Hall met zoveel lekkere dingen!

Op de begane grond en 1e verdieping vind je alles voor/van thee, de andere verdiepingen staan vol prachtige spullen zoals deze picknickmand <3

Serviezen, decoratie....er is zoveel!

Geurkaarsen, roomsprays en natuurlijk is alles al in kerstsfeer!

Cire Trudon heeft ook weer mooie kaarsen, ik wil de rechtste wel graag hebben....

Er zijn ook veel leuke kaarten!

En vintage Chanel tassen <3

De beauty afdeling is ook heel mooi, veel uitgebreider dan je zou denken en ze hebben veel bijzondere merken. Deze brushes van Iconic wilde ik nog kopen, maar ik wilde eerst wat reviews lezen en toen ben ik ze vergeten...stom!

We lopen door Bond Street richting Victoria's Secret, waar vanmiddag een rij tot buiten stond.....Valentino heeft ook een fijn pandje in de straat.

Het is gelukkig niet meer zo druk bij VS, dus kunnen we rustig shoppen & passen!

En we hebben de halve winkel op zijn kop gezet om deze bralette voor Bo te vinden in de juiste maat, maar het is gelukt!

In de zomer at ik bij The Spaghetti House en dat was lekker, omdat we nu ook wel trek hadden in pasta gingen we er ook naartoe, wel naar een ander filiaal trouwens, er zijn er meerdere.

Dit zijn een soort Italiaanse nacho's zoals je die bij Jamie's Italian krijgt, met heerlijke tomatendipsaus.

En dit is mijn linguine met garnalen en courgette! Zalig! De tiramisu die we deelden was ook echt lekker, heerlijk gegeten dus en we waren rond 23 uur weer terug op onze kamer. Helemaal voldaan!

 

We hadden nog plannen om ergens wat te gaan drinken, maar echt...we waren versleten! Natuurlijk ook een beetje door het gedoe van gisteren, maar zeker ook van de vele kilometers die we gewandeld hebben en de kilo's die we getild hebben, shoppen in Londen is best afzien! Morgen gaan we niet zo vroeg op pad, maar we hebben toch nog wel het een en ander op het programma. De foto diary van de laatste dag in Londen komt er ook snel aan. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top