Reviews

Tom Ford Lips & Boys 2016 - swatches van Evan, Elliot, Collin, Jon, Nicolas & Dylan

Ondanks de verleiding had ik me nog zo voorgenomen geen nieuwe lipsticks van de Tom Ford Lips & Boys collectie te verkopen.......kun je al raden hoe het ging? Toen ik bezig was met mijn artikel over deze collectie kwam ik al swatches tegen die wel heel mooi waren en tja, dan ga ik voor de bijl. Ik kocht de eerste twee online bij De Bijenkorf en kocht er later nog drie bij Harrods. En daarom kan ik je vandaag swatches van zes (nieuwe en reeds bestaande) Tom Ford Lip Colors laten zien, wat zijn ze weer mooi!

Ik kreeg naast de vijf lipsticks die ik kocht ook nog 1 sample van Tom Ford, dat was eerlijk gezegd wel een beetje karig. Helaas word de Nederlandse markt nooit als belangrijk gezien en worden er weinig perssamples beschikbaar gesteld. Ik zou er liever veel meer laten zien natuurlijk, dat zou het wel veel leuker maken. 

Maar ik klaag niet! Want de zes nieuwe kleuren die ik heb van de Tom Ford Lips & Boys collectie zijn wel allemaal erg mooi! En als je nog meer kleuren wilt zien kun je altijd in deze eerdere artikelen speuren, ik heb al meer kleuren geswatcht in het verleden en sommige kleuren kun je nu weer kopen. 

Dit jaar zijn er drie texturen te vinden in de Lips & Boys collectie die in totaal uit 50 verschillende kleuren bestaat: matte, satin & metallic. Ik heb nu drie matte mini lipsticks van Tom Ford, twee metallics en één satin variant, ze zijn allemaal erg mooi.

Jullie kennen de lipsticks van Tom Ford misschien wel, die zijn behoorlijk aan de prijs en daarom is het zo fijn dat deze kleinere lipsticks uitgebracht zijn. In plaats van EUR 50,00 voor een Tom Ford lipstick, betaal je nu EUR 30,00....al krijg je natuurlijk wel 1 gram lipstick minder. 

Op de foto zie je van links naar rechts : Evan, Collin, Elliot, Dylan, Nicholas & Jon.

v.l.n.r. Tom Ford Lip Color Evan, Collin & Elliot

v.l.n.r. swatches Tom Ford Lip Color Evan, Collin & Elliot

Tom Ford Lip Color Evan (matte) - een mooie warme, roze/nude tint met matte finish, die romig aanvoelt, makkelijk aanbrengt en een fijne matte finish heeft.

Tom Ford Lip Color Collin (satin) - deze is niet nieuw, maar wat een prachtige warme, roze kleur is dit! De lipstick heeft een satin finish, een lichte glans dus en brengt makkelijk aan, de kleur is perfect dekkend in één laagje. Dit is de verrassing voor mij...hoe kan ik die gemist hebben vorig jaar?

Tom Ford Lip Color Elliot (metallic) - Als een vrouw die groot werd in de jaren 80 en 90, heb ik genoeg metallic lipstick gedragen voor een heel leven....ik moest dus weer even wennen aan deze nieuwe trend. Maar eerlijk is eerlijk, het heeft wel wat! Elliot is een roze/paarse kleur met een bescheiden metallic finish, die koel oogt. Deze lipstick kreeg ik al sample binnen en zou ik misschien zelf niet kiezen, toch is de kleur echt wel cool!

v.l.n.r. Tom Ford Lip Color Dylan, Nicholas & Jon

v.l.n.r. swatches Tom Ford Lip Color Dylan, Nicholas & Jon

Tom Ford Lip Color Dylan (matte) - een prachtige, tikje vurige rood met een mooie matte finish. De kleur is heel intens, geeft heel makkelijk af en brengt snel aan. De kleur geeft wel af en vlekt ook erg op de huid als je je lippen bijvoorbeeld aanraakt met je vingers. Hou daar even rekening mee! De kleur is niet kissproof....en believe me, dat heb ik getest...haha!

Tom Ford Lip Color Nicholas (matte) - opnieuw een intense rode kleur, maar dan een stuk dieper rood dan Dylan en ook iets meer paars erin. De finish, textuur en pigmentatie zijn weer geweldig! En wat zijn deze matte lipsticks toch opvallend romig, ze dragen zo fijn.

Tom Ford Lip Color Jon (metallic) - deze kleur is weer iets gewaagder voor mij, maar ik vind het eigenlijk wel een toffe kleur. Jon is donkerpaars met een vleugje bruin en een niet zo opvallende metallic finish. Op de foto lijkt hij een beetje oneven aan te brengen, maar dat is echt niet zo, dat is puur de lichtinval.

Ik ben blij met de kleuren die ik heb gekocht! En dat is maar goed ook, want ze zijn toch nog altijd 30 euro per stuk en dat is niet goedkoop voor een lipstick. De fijnste textuur van de lipsticks vind ik zelf de matte finish, Tom Ford maakt echt de fijnste matte lipsticks die er zijn, daar kan geen ander merk tegenop. En aangezien ik vrijwel alle matte kleuren in de normale maat al heb, was ik blij met deze nieuwe kleuren. Ik denk dat er nog wel een paar bijkomen, eerst even goed swatches bekijken. Volgens mij staan Cristopher en Ben nog op mijn lijstje....denk je dat er nog meer bijkomen?

 

Je kunt de Tom Ford Lips & Boys lip color bestellen bij De Bijenkorf of eventueel bij Parfuma, bij Net-a-porter kun je ze ook vinden. Ze kosten EUR 30,00 per stuk. Welke kleuren vind jij mooi? Heb je er zelf ook al 1 of meer besteld of gekocht?

Deel dit artikel
Back to top