Blogs & Editorial

Photo diary van 5 & 6 december 2016 - zwangerschapsjurk & resultaat lipfillers

Maandag heb ik het werk weer een beetje opgepakt, ik moet zeggen dat door onze herinrichting het werk een beetje is blijven liggen. Soms gaan andere dingen nu eenmaal weleens voor en door de jaren heen heb ik alles bij ons thuis soms een beetje verwaarloosd. Maar goed, vandaag ging ik weer gewoon aan het werk en heb ik weer wat artikeltjes geplaatst. Kijk je mee naar mijn photo diary van 5 en 6 december 2016, waarin je kunt zien dat ik (blijkbaar) zwanger ben en zie je het resultaat van mijn lipfillers!!!

Laten we de week eens lekker origineel beginnen met dit ontbijt.....

Guerlain heeft een aantal nieuwe oogschaduwpalettes en eerlijk gezegd ben ik daar niet ondersteboven van, ze zijn een tikje saai. De pigmentatie is ook nogal povertjes.....maar goed, ik probeer het nog een keer.

Kijk, dan krijg je alsnog heus wel oogschaduw, maar heel spannend is het niet. Nu hoeft dat ook niet, maar ik heb toch liever andere oogschaduwpalettes om eerlijk te zijn. Jammer, want ik hou van Guerlain!

Het was koud begin deze week, dus ik trok mijn lange, wollen jas van Joline Jolink aan <3

Op deze koude dagen ben ik extra blij met stoelverwarming in de auto. Wie heeft dat ook?

Ik werd door Sem naar de boekwinkel gestuurd om een rekenmachine te kopen, maar welke moet het worden? Het werd uiteindelijk de linker en die kost maar 13 euro ofzo....zo goedkoop!

In de keuken hebben we nu brede Luxaflex, maar dat is niet leuk meer vind ik. Ik ben dus ook even aan het kijken naar de andere mogelijkheden, misschien zijn de duo twist shades wel iets?

Tja, ik vond dit kussen wel leuk voor deze periode en nam het dus mee, maar niemand vond het leuk thuis....arme ik! En arm hert!

Sommige mensen op Facebook zijn echt niet aardig...natuurlijk haalde ze daarna haar commentaar weg, dat vind ik dan helemaal kinderachtig.

op de bus? Die komt niet in de badkamer hoor!

Ik kan echt niet zonder Benefit Hoola Zero Tanlines, ik ben al door mijn vierde tube heen, love this. Vooral omdat ik hou van blote benen en armen, doet zo'n kleurtje het altijd goed.

Even geshopt voor Bo, nieuwe sokken, want uiteraard raken de oude altijd kwijt.

Dit jurkje leek me leuk bij De Bijenkorf en dus bestelde ik het.....

....maar het bleek er één van de Maternity ofwel zwangerschapslijn te zijn, dat is nu een beetje jammer. Ik moet hem nog passen, maar waarschijnlijk stuur ik hem terug al is het wel een behoorlijk stretchy jurkje.

Deze broek vind ik wel heel tof, die is ook van Topshop en stond in mijn fashion wishlist, zit trouwens als gegoten!

Aan het werk, veel foto's bewerken vandaag :-)

Ik wist dat ik mijn kerst/winterkaarsen van de jaren hiervoor ergens had opgeborgen en ik vond ze gelukkig ook, nu kan ik ook nog wat oude kaarsen opbranden. Geurkaarsen blijven echt jarenlang goed heb ik gemerkt en ze ruiken in de meeste gevallen nog net zo intens. Niet weggooien de kerstgeurkaarsen die overblijven, maar bewaren tot volgend jaar.

Nu moet ik mijn zomerse kaarsen dus eigenlijk opruimen, maar daar ben ik nog niet aan toegekomen, snel doen.

Tot op heden lukt het aardig, ik zet iedere dag (bijna de hele dag) als ik thuis ben een andere geurkaars aan, dan raak ik misschien door mijn voorraad heen. Deze Diptyque kaarsen zijn van vorig jaar en het jaar ervoor geloof ik, Liquidambar is mijn favoriet van de twee.

Naast een nieuwe bank & tafel krijgen we ook nieuwe barkrukken en zien jullie al de mooie Hue lichtstrip die Ward en Marco eronder hebben gemaakt. Niet gek toch?

Als je mij niet op Instagram volgt dan weet je het misschien niet, ik heb sinds drie weken lipfillers. Bij Dokter Frodo heb ik een heel kleine hoeveelheid Juvederm fillers in mijn lipcontouren laten aanbrengen. Ik wilde niet persé grotere lippen, maar wel iets vollere, ze hadden een kleine verjongingskuur nodig vond ik. Volgende week ga ik terug voor controle en zal ik er nog een artikel over maken, ik ben heel blij. En ik ben vooral blij met het natuurlijk, subtiele resultaat, daar hou ik van.

 

Wat vinden jullie van mijn lippen? Ik was absoluut niet ontevreden hoor, maar omdat ik toch best vaak mijn lippen van dichtbij fotografeer zag ik toch wel dat mijn lippen met de jaren minder vol zijn geworden. Gelukkig is er met een vrij kleine ingreep iets aan te doen. Binnenkort meer! Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top