Inspiratie & Tutorials

Wavy (long) bob tutorial met Remington PROluxe & Colinda

Ik hou van mooi haar, maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet zo goed ben met het stylen van mijn haar. Maar ondanks dat kan ik een haardroger en stijltang echt niet missen, zonder die stylingtools zit mijn haar absoluut niet. Toch wil ik ook weleens wat anders en daarom heb mijn kapster en vriendin Colinda gevraagd om mij te laten zien hoe ik zo'n stoere, wavy lange bob a la Khloé Kardashian kan maken met de nieuwe tools van de Remington PROluxe lijn. Kijk je mee naar onze (gezellige) video  en vergeet de winactie niet in de gaten te houden?

dit kapsel van Khloé Kardashian was mijn inspiratie!

Kun je de video niet zien? Klik dan even hier om direct naar Youtube te gaan, vergeet ook niet (gratis) te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

In de video gebruikt Colinda de volgende producten uit de nieuwe Remington Proluxe lijn:

 

  • Remington PROluxe Haardroger AC9140 EUR 59,99
  • Remington PROluxe Stijltang S9100 EUR 89,99
  • Remington PROluxe Krultang CI91X1 (25-38 mm) EUR 49,99
  • Remington PROluxe Krultang CI9132 (32 mm) EUR 49,99

 

De producten van de Remington PROluxe lijn zijn helemaal afgestemd op de wensen van ons, vrouwen die mooi haar willen, maar niet zoveel tijd hebben. Alle tools hebben de OPTIheat-technologie die ervoor zorgt dat je haar alleen verwarmd wordt waar dat nodig is om je look 24 uur lang in model te houden. De krultang is bijvoorbeeld minder heet bij het gedeelte waar je je kwetsbare haarpunten omheen wikkelt. Hierdoor wordt het haar niet onnodig lang blootgesteld aan de hitte en dat is altijd beter voor je haar. En je kunt kiezen uit 10 temperatuurstanden.

Ik ben zelf heel blij met de Styleshot functie op de haardroger, die overigens behoorlijk krachtig is met 2400 Watt en niet zoveel geluid maakt. Die Styleshot functie zorgt ervoor dat je haar beter blijft zitten na het drogen. En de stijltang glijdt heel makkelijk door mijn haar, mede door de speciale gladde, keramische coating. Zo'n keramische coating zit ook op de krultangen, maar die is een stuk ruwer waardoor het haar juist minder snel van de tang glijdt, dat verschil merk je echt heel duidelijk.

De tools van de Remington PROluxe lijn doen hun werk prima, maar ze zien er ook mooi, fris en elegant uit met de witte kleur en rosé gouden accenten. Alle tools zijn inmiddels te koop bij de verschillende Remington verkooppunten waaronder Wehkamp.nl. Voor meer informatie ga je naar www.remington.nl

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Remington

Hou mijn social media kanalen (Facebook, Twitter & Instagram) dit weekend goed in de gaten, ik ga nl. alle vier de producten weggeven die je in de video ziet. Uiteraard krijgen de winnaars een nieuw, ongebruikt exemplaar ;-) en kunnen zij prachtige gestyled aan naar hun kerstfeest!

Deel dit artikel
Back to top