Blogs & Editorial

Photo diary van 7 & 8 december 2016 - kerst bij Estée Lauder companies & cadeautje van Skins

In december zijn er altijd heel wat gezellige kerstborrels en er komen ook regelmatig wat lieve kerstwensen binnen, soms met heerlijke cadeautjes erbij. Alsof ik al niet genoeg verwend word! Deze week was het goed raak met een leuk event van Estée Lauder companies en cadeaus van Skins en Charlotte Tilbury. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 7 & 8 december 2016?

Op dinsdag word ik rond 10:30 uur verwacht in Amsterdam, maar aangezien er een aantal ongelukken zijn gebeurd onderweg staat alles op de weg vast. Ik ga dus i.p.v. 9 uur om 10 uur weg en kom uiteindelijk alsnog om 11:00 uur aan, beter! En mijn outfit is een beetje stoer vandaag met broek en body van Topshop, jasje van Goosecraft en schoenen van Jimmy Choo.

Mijn make-up is helemaal van de Estée Lauder X Victoria Beckham collectie, wat is dat toch een prachtige make-up collectie. Ik zeg : maak het een apart merk <3

Natuurlijk moet vakje 7 van de Jo Malone Advent Calendar nog open, er zit uiteindelijk mini Incense & Ember geurkaars in, zo lekker.

Het event is in De Hallen, waar het ook al helemaal kerstmis is.

Open House? Nou ja, niet voor iedereen, je moest er wel een uitnodiging voor hebben, maar die had ik. Er horen heel veel verschillende merken bij de Estée Lauder Companies zoals MAC, Bobbi Brown, Clinique, Smashbox, Glamglow, Jo Malone, Michael Kors, Aveda, Origins, Tom Ford en natuurlijk Estée Lauder. Ik ben benieuwd of volgend jaar de nieuwe merken Becca en Too Faced er ook bij zullen zijn :-)

Even een sneak preview van een innovatief product van Clinique, de BIY pigment drops die je mengt door je dagcreme om zo je eigen "foundation" te creëeren. Er komen heel veel verschillende kleuren uit, dus je moet nog altijd een goede kleur zoeken maar je kunt wel kiezen welke textuur de foundation wordt. Dit komt in januari 2017 uit, niet eerder, dus nog even geduld!

En deze booster met 10 % verse vitamine C komt ook in januari 2017. Het is een afgemeten hoeveelheid voor 7 dagen gebruik, daarna is het op. Zo weet je zeker dat de vitamine C de werking heeft behouden! Interessant natuurlijk!

Hydrateren is zo belangrijk, dat weten we allemaal, een vochtarme huid ziet er ouder en minder stralend uit, je kunt dus niet genoeg hydraterende cremes en serum gebruiken. Ik ben heel benieuwd naar dit nieuwe Revitalizing hydrating serum van La Mer, dat qua prijs ook iets vriendelijker is dan de andere La Mer serums. Deze komt ook in januari 2017 in de winkels. Ik heb nog meer leuke nieuwtjes gezien, maar die komen allemaal nog later in 2017 uit en zijn nog een beetje geheim. More to come!

En dan ga je naar huis met deze fijne goodiebag met allemaal producten van de merken, zoals een grote pot La Mer creme, Basil & Neroli cologne van Jo Malone, eye opening mascara van Bobbi Brown en Black Orchid eau de parfum van Tom Ford. Niet normaal joh!

Maar het is nog niet over met de verwennerij, ik kreeg van Skins Cosmetics deze prachtige doos binnen met daarop de woorden "Voulez-vous coucher avec moi" ;-)

Dat is de naam van een heerlijk parfum van By Killian, geweldig cadeau om te krijgen want deze geur vind ik al zo lang lekker. By Killian is trouwens ook onderdeel van Estée Lauder Companies, net zoals Fredric Malle en Le Labo. Dank je wel lieve mensen bij Skins!

Maar ik ben nog niet klaar, ik kreeg ook de Skins Holiday box met daarin fijne producten om uit te proberen en mee kennis te maken, er zitten ook wat full sizes bij zoals de mascara van Ellis Faas. Je bestelt de box via Skins.nl of koopt deze bij een van filialen, zolang de voorraad strekt.

We moeten even testen hoe de kleuren uitpakken op de muren en daarom heb ik bij Flexa.nl van deze kleurtesters besteld, heel handig.

Ik ga even naar de dierenwinkel en spot deze 3 baby cavia's, zo lief.

Nog meer gespot, lelijke en compleet foute kersttruien bij Albert Heijn, lekker goedkoop en in verschillende varianten te koop, voor mannen & vrouwen.

Ik hou van Star Wars en Frozen, maar deze combinatie van Darth Vader en Anna is een beetje ongelukkig, arme Anna wordt straks neergesabeld.....hahaha

Dit ziet er zo leuk uit, koekjesstempels bij een pot Nutella! Alleen mag ik geen Nutella meer kopen van Sem omdat Nestlé, de fabrikant, palmolie gebruikt.....

Dit lijkt me heel apart, croissants die je nog moet afbakken met daarin ijs????

Dit is zolang geleden, ik heb mijn bril weer eens op...hij is van Tom Ford en eigenlijk nog best leuk. Toch wil ik een iets groter model kopen, binnenkort maar even gaan passen.

Nog meer cadeau's <3

Wat heerlijk, een megafles Scent of a dream van Charlotte Tilbury, een geur die absoluut een van mijn favorieten is geworden dit jaar, zeker een aanrader.

De geur is lastig te omschrijven, maar als je fan bent van Escentric Molecules 01 en 02, dan vind je deze vast ook heerlijk.

Ik mag nog niets echt laten zien, maar er komt een kleurrijke collectie aan van Dior deze lente.

Tja.....en nu?

Lush stuurt de Magic Cube op, met 11 heerlijke kerstige bath & shower producten. Het wordt weer eens tijd om wat vaker in bad te gaan, ik heb uit Londen natuurlijk ook nog wat meegenomen.

Jawel, de pencilskirt is nog steeds favoriet en ja, ik heb meestal blote benen eronder. Ik werk natuurlijk thuis en als ik niet weg hoef vind ik dat eigenlijk wel lekker. Ga ik ergens naartoe, dan trek ik meestal wel een panty aan.

Wat een fijne verpakking, Laura Mercier geeft hun palette een panterprintje, helemaal iets voor mij.

Wow, dit is echt een mooi en compleet palette, het Laura Mercier Colour Essentials collection 2nd edition. Je vindt 12 oogschaduwkleuren in mooie tinten, 2 blushes, 1 bronzer, 2 tightliners, 2 goede kwastjes en een cream eye pencil in het dubbele palette met grote spiegel. Het is nog te bestellen bij De Bijenkorf voor EUR 125,00. Zouden jullie een review willen zien?

Maar er was nog meer, ik kreeg een grote box binnen i.v.m. het 20 jarige jubileum van Laura Mercier met al haar iconische producten, echt waanzinnig. Ik heb het nog niet laten zien op Instagram stories, dat doe ik morgen. Volg je mij daar ook en klik je weleens op mijn "story"? 

OMG...dit is Bob, die bekend is geworden van het boom A streetcat named Bob en die nu ook in de film speelt. Wat een schat is dat, het is een combinatie van onze Emo en Asrael <3 zo lief.

 

Zien jullie ook dat we nog helemaal geen kerstboom hebben? Dat voelt een beetje gek, maar omdat de schilder maandag de hele huiskamer komt schilderen leek het ons handiger om even te wachten. Nu maar hopen dat ik dan wel weet welke kleuren er op de muren moeten komen.....fijne dag vandaag! 

Deel dit artikel
Back to top