Blogs & Editorial

Photo diary van 9, 10 & 11 december - pak kopen & Vietnamees eten <3

Dit weekend is echt voorbij gevlogen, we zijn nog steeds bezig met het herinrichten en opknappen van onze woonkamer, dus daarvoor moesten we nog wat shoppen. Toch vond ik ook wel even tijd om te kijken bij de sale van mijn favoriete kledingwinkel en uiteraard vond ik wat leuks in de nieuwe collectie. Hoe kan dat toch altijd? Kijk je mee naar mijn photo diary van 9 t/m 11 december 2016?

Grappig om in je Facebook overzicht te zien, de foto's van een tijdje geleden. De foto links was precies een jaar geleden, wat een lang haar had ik toen, haha. Met dank aan Beauty by Roos overigens! En ja, ik ben wat kilo's kwijt, iets wat sommige van jullie al was opgevallen. Ik heb overigens geen bijzonder dieet of sportroutine gevolgd, gewoon wat beter omgegaan met mijn eten en dat is het.....ik hou niet van diëten!

Ik pik Sem even op bij de bushalte, we rijden daarna even naar Ikea om een kleed op te halen en ik heb zijn spierballen nodig ;-)

Sem is vroeg uit, hij heeft nog niet geluncht dus gaan we even naar het restaurant waar ik een latte neem met Salted Caramel erin....dat is zoooooo lekker!

En Sem gaat voor Zweedse balletjes :-)

De kar is gehaald, nu weer terug naar de vloerkleden, niet handig trouwens Ikea! Gelukkig helpt Sem met manoevreren tussen alle mensen door, het is druk.

Het kleed ligt in elk geval, de foto volgt nog als alles klaar is, we hebben nl. ook nog een nieuwe chaise longue gekregen die ochtend. 's Avonds vind Sem het tijd voor iets lekkers....4 kiwi's eet hij achter elkaar, gekke jongen.

Maar het kan nog gekker, hier de favoriete snack van Marco, hardgekookte eieren waar hij alleen het eiwit van opeet.....die spieren moeten natuurlijk ergens vandaan komen.

Ik zocht een leuke krabpaal of iets dergelijks, dus ik was een beetje aan het googlen toen ik deze Lui catscratcher van By Kotty tegenkwam. Hij is gemaakt van heel stevig karton, de katten kunnen aan alle kanten krabbelen. Natuurlijk krabbelen ze hem uiteindelijk kapot, maar daar gaat vast een hele tijd overheen. Emo vind het leuk!

Ik heb nog wat in te halen, ik ben pas bij vakje 8 en het is inmiddels al 10 december. In de Adventskalender van The Body Shop zit echt een leuke mix van nieuwe kerstproducten en "oude" bekenden.

Irritant, ik heb twee broeken van For all mankind die wat hoger zijn dan deze Frame broek en nu vind ik deze telkens veel te laag en niet lekker zitten. Zonde eigenlijk!

Ik ga zaterdag even kijken bij de sale van Voorwinden, maar pas (uiteraard) iets van de nieuwe collectie. Dit pak van Susan Hoffmann (geloof ik) is heel tof, lekker soepele stof en de pasvorm van broek & jasje is ook stoer. Vinden julie het leuk staan?

Deze body van Ganni is ook nieuw en mijn favoriete broek van For all mankind (skinny high rise) is ook afgeprijsd, die neem ik dan toch nog maar mee.

Zaterdagavond gaan we met zijn viertjes even weer bij Little V in Rotterdam eten, daar is alles zo lekker. De verse kokosnoot is misschien wel het allerlekkerst <3

En de groene papayasalade is ook te gek, net zoals de rest. Hier moet je zeker een keer naartoe gaan, zo fijn.

Marc en ik gaan nog even naar The Suicide Club voor een drankje, hun cocktailkaart ziet er bijzonder uit....het enige probleem is vinden welke drankjes & sapjes erin verwerkt zijn, dat staat er dus niet op.

Dit is volgens mij de Cradock's Cure die echt heel lekker was! ik hou van "crispy", niet te zoete cocktails met een beetje bite en jullie?

Ik werd helemaal blij van een mailtje van Parfuma, de Orange Bitters kaars van Jo Malone was weer op voorraad! Direct besteld natuurlijk, want deze wilde ik toch wel heel graag hebben. De kaars is inmiddels onderweg, lekker!

Sem en ik ruimen weer eens een keukenkast uit, er gaan heel wat dingen zoals bekers, kopjes en bakjes die we nooit meer gebruiken weg, naar de kringloop natuurlijk. Maar eerst zoekt Sem nog even alle dekseljes bij de doosjes, handig zo'n zoon die zo precies is en houdt van dit soort dingen doen.

Zoek je aparte kerstmuziek? Misschien is deze cd van Pentatonix iets voor je? Ik vind het wel cool om eens iets anders te horen.

Gezellig toch altijd die geurkaarsen aan, Ambre van Diptyque blijft heerlijk!

 

Wat vliegt zo'n weekend toch voorbij, het is altijd weer maandagmorgen 6:15 uur voordat je het weet en dan begint de week weer van voren af aan. Inmiddels is het alweer dinsdag en gaan Bo en ik vanavond naar de premiere van Rogue One, de nieuwe film die zich afspeelt in het Star Wars Universum. We zijn heel benieuwd! Volg me op Instagram stories voor een verslag (al kunnen we de film niet laten zien natuurlijk, geen spoilers!). Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top