Inspiratie & Tutorials

Shoppen voor kerstcadeau's met korting - mijn beauty & fashion aanraders

Hoe fijn is het dat vlak voor de kerstdagen de sale al lekker is begonnen! Ik hou van sale, ik probeer altijd echt mijn slag te slaan door mooie, dure items te kopen met minstens 30 % korting (liefst nog meer). Vooral als ik echt dure items op mijn wishlist heb staan, probeer ik me in te houden tot de sale begint, maar dat is soms nog best lastig ;-) En als ik dan netjes wacht, dan moet ik maar hopen dat het er nog is, ken je dat? Ik heb in elk geval nog een lijstje gemaakt van mooie en fijne beautyproducten die momenteel in de aanbieding zijn. Kijk je mee?

Elizabeth Arden Holiday Blockbuster van EUR 89,00 voor EUR 59,00 - make-up van Elizabeth Arden is niet zo bekend in Nederland, maar in de USA zeker wel. Deze set is een prima cadeau voor een (schoon)moeder of tante!

Lancôme Sonia Rykiel palette van EUR 65,00 voor EUR 45,50 (review) - leuke deal voor deze vrij nieuwe oogschaduwpalettes, in de review kun je de swatches zien.

Sisley Phyto 4 ombres van EUR 70,50 voor EUR 52,87 (review) - hou je van iets cremige oogschaduws, dan zijn deze doosjes van Sisley misschien iets voor je? De oogschaduws zijn wel vrij glanzend.

Sisley Phyto-lip twist van EUR 36,00 voor EUR 27,00 (review) - Cherry (links) is een perfecte kersenrode kleur, leuk voor kerst.

Marc Jacobs Daisy dream blush eau de toilette van EUR 72,50 voor EUR 50,75 - dit roze flesje is te schattig, een must voor Daisy fans en dat zijn er heel veel. Leuk cadeau voor een nichtje of (klein)dochter.

Yves Saint Laurent Touche Eclat slogan Ivoire Lumiere van EUR 42,00 voor EUR 29,40 - Touche eclat in de sale? Niet gek, want dat gebeurt niet zo vaak, wel alleen de lichtste kleur geloof ik?

Lancaster Sun Beauty satin sheen oil SPF30 van EUR 32,50 voor EUR 22,75 - een fijne olie die snel intrekt en beschermt met SPF30, sla alvast in voor volgend jaar!

Lancaster Sun Beauty Tan deepener tinted SPF30 van EUR 34,50 voor EUR 24,15 - wil je snel een bruin lichaam, dan moet je lekker gaan zonnen met deze bruine jelly. Geeft wel af aan handdoek en bikini, maar je wordt er waanzinnig mooi bruin door en snel ook!

Clinique Deep comfort body oil van EUR 40,00 voor EUR 28,00 - fijne bodyolie in een handig (kunststof) flesje met spray, ideaal als je even snel armen of benen wilt insmeren tegen een droge huid.

 

Mijn kinderen zijn alweer wat groter en dus staat er geen speelgoed of iets dergelijks meer op hun wishlist, maar Bo maak ik zeker blij met mooie kleding (van wie heeft ze dat toch?). En Sem...die hoeft dat niet zo nodig, naar aangezien hij behoorlijk hard groeit en er een kerstgala op de planning staat, moet hij toch echt wat nieuws hebben!

Kenzo t-shirt van EUR 90,00 voor EUR 63,00

Filling Pieces sneakers met 30 % korting

Kenzo sweaterjurk van EUR 270,00 voor EUR 189,00

Stone Island parka van EUR 442,95 voor EUR 310,06

Stone Island overhemd van EUR 130,95 voor EUR 91,66

Carhartt muts EUR 19,00

By Malene Birger Lacrima kokerjurk van EUR 310,00 voor EUR 217,00

Ganni Yoshe pantalon van EUR 169,90 voor EUR 118,93

Victoria Beckham jurk van EUR 1.410,00 voor EUR 846,00

 

Die panterprintbroek van Ganni spotte ik net pas, eigenlijk vind ik dat best leuk, zeker in combinatie met het zwarte jasje dat ik zaterdag kocht. Leuke top eronder, mooie pumps en ik ben helemaal kerstproof....lekker fout, daar hou ik nu eemaal wel van. Ik heb nu alleen nog maar even rondgekeken bij De Bijenkorf, maar volgens mij is er bij My Theresa en Net-a-porter heel binnenkort ook uitverkoop. Bij die winkels heb ik al een behoorlijke wishlist, ik probeer op te slaan wat ik mooi vind en dan kijk ik of ik nog een mooie tas of paar schoenen kan scoren tegen een zo hoog mogelijke korting. Het is een soort spelletje, haha!

 

Heb jij al wat moois gekocht in de uitverkoop waar je al een tijdje naar zat te loeren? Of werkt dat bij jullie niet zo? ;-)

Deel dit artikel
Back to top