Blogs & Editorial

Photo diary van 12 & 13 december 2016 - woonkamer verven & Rogue premiere met Bo

Mijn week begon lekker rommelig! De schilder kwam de hele woonkamer opnieuw schilderen en dus mocht alles weer helemaal ondersteboven worden gehaald. Fijn dat het gedaan wordt, maar wat een gedoe toch weer, haha. Het resultaat mag er zijn, dus de kleine ongemakken zijn alweer vergeten. Ik ging ook, samen met Bo naar de gala premiere van Rogue One, een nieuwe film die zich afspeelt in het Star Wars universum en dat was te gek. Kijk je even mee naar photo diary van 12 en 13 december 2016?

De schilder begint met het plafond, daarna gaat hij verder met de muren, ik ga de verf even halen bij de bouwmarkt.

Blijkbaar is dit een nieuwe trend? Een verlichte wilgenboom?

Dit worden de kleuren, Fresh Linen op het plafond en Soft Pearl en Urban Taupe op de muren. De kleuren zijn iets koeler dan die er nu op zitten, dat past beter bij de nieuwe banken vind ik.

Hebben jullie de review van dit mooie, grote Laura Mercier palette ook al gezien? Dat is toch wel een heel mooi cadeau om te krijgen of te geven? Ik ben er in elk geval blij mee, maar misschien geef ik het ook wel weg aan iemand?

De oogschaduws zijn in elk geval goed gepigmenteerd, fijn merk ook Laura Mercier.

Wat een fijne bende, alles afgedekt of afgeplakt en tussendoor probeer ik een beetje op te ruimen, wat natuurlijk niet lukt.

Dit zijn echt mijn alltime lievelingspanties, de fijne Twenties netpanty's van Wolford. Ze zitten altijd goed en krijgen geen ladders, wel gaatjes trouwens van mijn acrylnagels als ik iets te hardhandig ben....zonde!

Ik heb mijn leuke truitje van Topshop weer aan, ben zo blij dat ik die heb gevonden in Londen.

Fans van Muglers Angel zullen vast ook gek zijn op de Eau Sucrée, een zoetere maar ook lichtere variant van Angel. Ik ben zelf geen echte fan, maar deze vind ik draagbaarder dan het origineel.

Wat een prachtige nieuwe pot krijg ik van Guerlain. Het is alweer de 4de generatie van hun topcreme Orchidée Imperiale, die vanaf januari 2017 te koop zal zijn. Ik ga eens testen en zal deze vergelijken met die van de huidige generatie.

Boodschappen doen! Niet spannend, maar wel nodig.

Yves Saint Laurent heeft nieuwe Vinyl Creams, vloeibare lipsticks met een behoorlijke glans, maar eerlijk gezegd vind ik ze te glanzend. Ze geven ook zo erg af, het is weer even wennen na alle matte vloeibare lipsticks die perfect blijven zitten, ik ben verwend denk ik?

Onlangs ontdekte ik deze fijne Micellaire douceur reiniger van Lancôme in mijn kast, zeker een fijne make-up remover.

Na het verwijderen snap ik ook hoe de YSL Vinyl Cream aan de naam "creamy stain" komen, de kleur trekt heel snel in je lippen.

Ik word hier zo verdrietig van, altijd weer die nep make-up op Facebook en al die mensen die het liken en delen.....stom!

Ik doe even mee met 2006 vs 2016, van een schattige peuter is Sem nu al een hele kerel die het geweldig goed doet op school.

En Bo dan? Van schattig, vrolijk meisje tot stoere jonge vrouw die leuke dingen doet voor haar social media kanalen. Ik hou zoveel van deze lieverds!

Nou ja, ik dan ook nog even....een beetje anders, maar toch ook weer niet zo.

Dit had ik gisteren niet eens gezien, we krijgen deze week 30 % korting op de mengverven, wat een meevaller, haha.

Van MAC & Mariah Carey krijg ik ook een leuk cadeautje, een doos met daarin een paar items uit de collectie.

Vol glittersteentjes, hoe kan het ook anders bij Mariah!

Dit is wel een beeldje toch? Jammer dat ik alles zo laat binnenkreeg, anders had ik het nog kunnen laten zien voor het in de winkels lag. 

Het "It's everything" eye shadow quad is ook mooi, die ga ik zeker gebruiken deze kerst!

Dit is ook leuk bedacht, een anti-kater pakket vol met spullen die je wel kunt gebruiken na een lange (feest)nacht.

En met deze nachttreatment van Glamglow moet je dan helemaal fris opstaan, dat ga ik zeker eens proberen. Ik ben gek op nachttreatments!

Van het PR bureau van verfmerk Annie Sloan kreeg ik dit proefpakketje opgestuurd, nu zijn we beneden al klaar, maar Bo's kamer moet ook nog opgeknapt worden. Misschien zijn deze krijtverven daar wel leuk voor? We gaan het testen!

En er zat meer lekkers in het pakket, wel voor de katten, maar vooruit dan maar.

En een hele mooie armband van Bronzallure, ik heb hem direct opgedaan en niet meer af, love it.

Pfff......bijna klaar!

Asrael probeert niet in de weg te lopen en er toch een beetje bij te zijn, uiteindelijk kunnen de katten ook rustig boven liggen als ze zouden willen.

's Avonds ga ik met Bo naar de gala premiere van Rogue One, een nieuwe film in het universum van Star Wars. Daar kijken we al behoorlijk lang naar uit en we hebben er dus zin in! Ik draag mijn nieuwe body van Ganni.

En een beetje make-up van Charlotte Tilbury en Kylie Cosmetics!

De premiere vind plaats in SugarCity, een stoer industrieel complex dat inderdaad een rebelse plek is voor een gala premiere, maar het is wel heel toepasselijk.

We krijgen nog een mooie rugzak van Disney, wat leuk! Bo is er blij mee :-)

Ik ga natuurlijk niet teveel zeggen over Rogue One, maar ik vind het zeker een aanrader om naartoe te gaan met de hele familie. Het is een actiefilm, misschien zelfs oorlogsfilm, maar toch kindvriendelijk en de effecten zijn natuurlijk weer geweldig. Je ziet heel wat bekende Star Wars dingen terug in de film, maar ook als je deze films niet kent, kun je er zo naartoe gaan, het verhaal staat op zichzelf. De film deed me echt ook een beetje denken aan The Hunger Games.

Het was gezellig met Bo, we gaan zeker nog een keer naar Rogue One toe met Sem en Marco, die kunnen ook niet wachten. Nu weer op naar huis!

 

Inmiddels is het schilderwerk klaar en staat zelfs de kerstboom! Nu nog wat nieuwe meubels (een kast, plantenbak en misschien tafel) en wat leuks aan de muur, maar dat komt wel. Heerlijk om alles nieuw te hebben, zo fijn! Wij beginnen 2017 in elk geval goed.

Deel dit artikel
Back to top