Blogs & Editorial

Photo diary van 14 & 15 december 2016 - Parfuma unboxing & kerstboom uitzoeken

Vorige week ben ik nog even op zoek geweest naar wat nieuwe meubels voor in onze woonkamer, de schilder was klaar en eindelijk kan alles netjes op zijn plaats. De kerstboom mocht ook neergezet worden, maar we moesten eerst een nieuwe kopen, de oude was echt op. Kijk je mee naar mijn photo diary van 14 en 15 december 2016, waarin ik ook nog wat cadeautjes kreeg alvast voor kerstmis?

Grappig zo'n opschrift op een zakje pecannoten, ze hebben een "nootachtige" smaak ;-)

Ik doe de pecannoten over mijn havermout met banaan heen, lekker nootachtig!

Vorige week liet ik het zien, ik bestelde de Jo Malone Orange Bitters scented candle bij Parfuma en het pakje kwam binnen, uitpakken dus snel!

Ik kocht ook nog de mooie Christopher lipstick van Tom Ford, het is er ook één uit de Lips & Boys collectie.

Wat veel mooie extra' s kreeg ik van het Parfuma team, dank jullie wel.

Emo ligt zowaar op het krabmeubel, nu nog krabbelen.....

Ik kocht een paar nieuwe koffiesiropen online, van Monin, want die zijn het allerlekkerste. Nu kan ik ook een Salted Caramel latte maken of een Pumpkin Spice latte, het hele jaar door!

Ik kreeg zomaar een cadeautje van Marco, hij was even bij de Bijenkorf geweest en nam iets moois mee van Agent Provocateur, kennen jullie dit merk?

Hee...deze heb ik nog nooit geprobeerd, fijn dat ik Orange Blossom Bath oil vind in de adventskalender van Jo Malone. Ruikt zalig!

Kiehl's laat ieder jaar een kunstenaar een speciale verpakking ontwerpen voor een aantal van hun bestsellers, dit jaar heeft Jeremyville het gedaan en dat ziet er allemaal vrolijk uit. Ik zal het deze week nog even laten zien, ik ben gek op hun bodylotions.

Deze geur blijft een van mijn favorieten, Granada van Memo Paris met o.a. granaatappel en oranjebloesem, een geweldige geur. Memo Paris koop je o.a. bij Babassu.

Ik ga vandaag even langs de nagelstyliste en daar pikt Marco me op om naar het Alexandrium te gaan om meubels te gaan zoeken.

Ik dacht dat ik voor feestelijk ging voor mijn manicure, maar ik heb toch geen All sparkly and gold over Malage Wine heen laten aanbrengen door Simone. 

Ik ga nog steeds iedere 2/3 weken langs bij Unique aan de Koningslaan in Rotterdam, ik ben echt fan van Simone, zij zorgt ervoor dat ik altijd mooie nagels heb. Zoek je nog een goed adresje in de buurt van Rotterdam voor acrylnagels en/of OPI gel color, ga dan naar haar!

We gaan naar Alexandrium, waar er uiteraard ook al kerstsfeer is, eerst een broodje eten.

Een keuken hebben we niet nodig, maar we lopen toch even de Tweede Kamer binnen en ik spot de lelijkste keuken ooit....vinden wij dan! Haha...no offence als jij toevallig zo'n keuken hebt, smaken verschillen nu eenmaal.

Dit vinden wij bijvoorbeeld heel mooi. We hebben nu een keuken met glanzende witte frontjes en denken er misschien over die te vervangen door matte, donkere deurtjes....maar we denken er nog even over na. 

We gaan ook nog even de stad in om een cadeautje te kopen voor mij ;-) en aangezien Marco weer honger heeft, stappen we Sugo maar even binnen. We nemen ook wat stukken pizza mee voor thuis.

Sale bij Shoebaloo is altijd gevaarlijk, zeker als je schoenen van Tom Ford ziet voor de helft van de prijs en ze zijn er alleen nog maar in mijn maat. Wat doe je dan?

Maar deze vind ik ook wel heel leuk, natuurlijk geen schoenen voor dagelijks dragen (nee, dat doe zelfs ik niet) maar wel schoenen voor een goed feestje. En laat ik dat nu dit weekend hebben? ;-)

's avonds gaan Ward, Sem en ik naar Intratuin om een nieuwe kerstboom te kopen. We hebben al meer dan 10 jaar een kunstboom, na jarenlang geworstel met echte bomen, en dat bevalt zo goed dat we nu een nieuwe willen hebben. De oude is een beetje op en heeft een nieuwe bestemming gevonden bij Marco op de zaak. Maar kiezen is nog niet zo makkelijk, er staan er zoveel. Deze boom heeft hele fijne "naalden" en 1000 ingebouwde lampjes <3

Hij is wel een beetje groter dan de oude, 2.30 m hoog en ik hoop maar dat het past. Ward, de man in dit geval, zegt dat het makkelijk past en dus luister ik daar braaf naar. Het is de laatste in de winkel, dus moet dit exemplaar even in de doos gestopt worden, daarom doen de bovenste lampjes het niet meer. Ik ben benieuwd hoe hij staat in huis.

 

Inmiddels staat de kerstboom en kan ik zeggen dat hij maar net past, de piek (die ik toch al lelijk vind) past er niet meer op maar dat is natuurlijk prima. Dit weekend hebben we nog een feestje, eens kijken wat ik ga aandoen, het mag namelijk wel een beetje sexy ;-) Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top