Blogs & Editorial

Photo diary van 16, 17 & 18 december 2016 - feestje op Jimmy Choo's overleefd

Afgelopen weekend hadden we een feestje dat al een tijdje in de planning stond. Het was een soort reunie van vrienden en dat is altijd gezellig! Het was even zoeken naar een outfit, want er was een dresscode, maar uiteindelijk kwam ik daar ook weer uit. De rest van het weekend stond in het teken van kerstvoorbereidingen en we sloten het af bij Rogue One. Kijk je mee naar mijn photo diary van 16 t/m 18 december 2016?

Dit lijkt een compleet zwarte outfit, maar dat is het niet. De (nieuwe) laarzen zijn nl leger/donkergroen en zitten heel fijn. Ik kwam ze tegen bij Sacha en ze waren niet eens zo erg duur. Nu nog een paar zoeken in donkerrood...

Ik kreeg de nieuwe blush van Benefit binnen, Galifornia! Een prachtige perzik/koraal blush met mooie glans in een geweldige verpakking, die moet je echt even gaan testen.

Vanaf begin januari 2017 te koop bij Douglas, maar nu al online te bestellen begreep ik. Hij ruikt ook zo lekker naar grapefruit.

Benefit heeft altijd van die leuke uitingen op hun producten & persberichten, net zoals deze: Sure, my life isn't perfect, but my makeup is..."

Sem moet vrijdag iets maken voor de kerstviering op school en ik dacht aan blini's met lekkers erop zoals gerookte zalm. Goed plan toch?

Deze dozen staan nu onder de boom, maar stiekem doe ik ze al aan...kan eigenlijk niet natuurlijk!

Dit was ik nog vergeten, mijn mooie nieuwe nagels laten zien. Ik draag een prachtige kleur, Malaga Wine van OPI en die is werkelijk geweldig voor deze tijd van het jaar. Ik wilde er eerst glitters overheen doen, ook in OPI Gel Color maar uiteindelijk toch niet. Ik kan natuurlijk altijd nog een laagje glitters er overheen aanbrengen als ik dat wil, dat is zo handig aan Gel Color.

De boom staat mooi, maar is nog kaal, even snel versieren!

En boodschappen doen, dat gaat ook iedere dag maar door.....

Philips stuurt mij hun nieuwste variant van de Sonicare DiamondClean lijn, een rose gouden variant die heel mooi is. Nu heb ik pas een nieuwe Oral-B in gebruik, dus geef ik deze aan Bo denk ik. 

Wat goed, er is nu ook een speciale Philips Visapure voor de gevoelige huid. Deze draait inderdaad wat rustiger en zou zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt zijn. Er zitten ook opzetstukken bij voor een massage en om oogcreme beter op te laten nemen, ook door een soort massage.

Daar is de Kylie Cosmetics Holiday collectie eindelijk! Het heeft even geduurd omdat het pakket bij de douane lag en het daar waarschijnlijk erg druk was.

Dat is lang geleden, maar ik had opeens zin in bamisoep/noodles met een eitje, taugé en gebakken uitjes....moet kunnen toch?

En dit doen we ook gewoon een Salted Caramel latte, die minder zoet is dan bij (bijvoorbeeld) Starbucks omdat ik er ook weer niet zoveel siroop in doe. Lekker joh!

Dit hebben jullie vast al gezien? De review van enkele van de producten van de MAC Mariah Carey collectie stond vrijdag online.

Zaterdag ga ik mijn teennagels even lakken, ik kies voor Black dress not optional & Champagne for breakfast van de OPI Breakfast at Tiffany's collectie. 

En 's avonds is dit mijn make-up, ik heb de producten van The Rockchick look van Charlotte Tilbury gebruikt al draag ik op mijn lippen Exposed van Kylie Cosmetics. In dit artikel kun je de producten nog even zien.

Ik heb ook nog losse nepwimpertjes van MAC gebruikt, het is tenslotte een feestje....oh ja, mijn highlighter is natuurlijk Champagne Pop van Becca, what else?

Pittige outfit! Ik hou wel van een beetje sexy, maar dit zou ik overdag ook niet (meer) dragen hoor, maar voor dit feestje was het meer dan passend. En ja, die schoenen had ik deze week gepast bij Shoebaloo. Het jurkje is een oudje van Filippa K, de BH is van Aubade en niet van Marlies Dekkers. Zelf vind ik het niet zo te gek om die bandjes te zien, maar Marco vond het wel leuk, dus vooruit ;-)

Met schoonzusje Babette!

En nog even een donkere foto van onze samen, het was gezellig en we hebben het overleefd....

Op deze fijne schoenen nog wel! Ze zijn comfortabeler dan ze lijken, maar na een uurtje of 4/5 dansen voelde ik mijn benen wel....spierpijn. Het zijn trouwens de Liddie 145 sandals van Jimmy Choo

Maar omdat het zondag was, deed ik ze gewoon weer aan.....

Nee hoor, ze gingen natuurlijk uit, ik trok mijn enkellaarsjes aan bij deze outfit (zwarte jeans For all manking & body Ganni)

Snel even eten en dan op pad om Sem op te halen.....

Maar eerst nog even naar Starbucks voor een chai Latte en wat lekkers voor morgen, dan is Marco jarig.

Sem logeerde bij mijn moeder, waar hij samen met haar al zijn oude Playmobil aan het sorteren is, dat is nogal een klus maar ze vinden het allebei leuk om te doen, dus vooruit....

Aan het eind van de middag gaan we met zijn drietjes naar Rogue One, ik had de film al gezien maar Sem en Marco nog niet. Rond 7 uur waren we klaar en stapten we de Surinamer binnen voor wat lekkere broodjes, die we thuis op hebben gegeten. Bo en Ward waren inmiddels ook weer thuis uit de Efteling, zij hadden een weekendje Bosrijk gedaan met vrienden.

 

Dit was een leuk weekend! Volgend weekend is het natuurlijk kerstmis en is Sem jarig, dat is vast ook gezellig. Deze week heb ik nog genoeg te doen, zo moet ik echt nog veel cadeautjes kopen en eten in huis halen, al gaan we ook veel uit eten. Hebben jullie ook een drukke week voor de boeg? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top