Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van januari 2017

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

NARS Unfiltered cheek palette I & II EUR 45,00 per stuk (via narscosmetics.eu)

Kat von D Everlasting liquid lipstick Sanctuary $ 20,00 - op de foto's hierboven zie je alle nieuwe kleuren die er uit gaan komen in 2017. Er zitten veel toffe kleuren bij en ik hou echt van de formule van deze lipsticks, Sanctuary is een prachtige donkere taupe kleur <3

Kylie Cosmetics The royal peach palette $ 45,00 - na The burgundy palette getest te hebben ben ik best te spreken over de oogschaduw van Kylie cosmetics en de kleuren van dit palette vind ik best leuk en mooi voor de aankomende lente. Peach wordt de kleur dit voorjaar!

Viseart Petit pro palette $ 30,00 - dit merk maakt geweldige oogschaduws waar professionals bij zweren! Deze kleinere palettes combineren matte met glanzende oogschaduws en zijn net iets praktischer in gebruik als je niet zoveel kleuren wilt gebruiken.

Viseart palette 10 : Warm mattes $ 80,00 - ik heb het Neutrale matte palette al heel lang en gebruik het echt wel vaak, de warme tinten in dit palette passen goed bij de trend van warme, oranje en rode oogschaduwtinten die we vaak gaan zien. Het palette is wat duurder, maar de inhoud is ook enorm, je doet hier echt jaren mee.

Pat McGrath Metalmorphosis 005 Everything kit $ 165,00 - nog zo'n make-up hype, de sets van één van de bekendste visagistes ter wereld. Haar metallic oogschaduws worden wereldwijd geroemd en iedereen moet ze hebben, nu wil ik ze natuurlijk ook weleens proberen. Deze set bevat alle kleuren, zowel de poeder/pigments als de creams, de kleuren zijn ook in aparte sets te koop.

La Mer The revitalizing serum EUR 180,00 - wat fijn dat La Mer nu ook een specifiek serum voor hydratatie heeft, dit serum is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Ik heb het al even getest en het voelde fijn aan. Nu nog even goed testen!

Charlotte Tilbury Instant look in a palette Seductive beauty EUR 69,00 - nee, dit is niet hetzelfde Instant look in a palette als ik al eens getest heb, al lijkt het er wel erg op. Dit palette is iets uitgesprokener qua kleur en wel net zo handig in gebruik. Het is naar mij onderweg, dus ga ik het snel uitproberen. Het is een limited edition.

Sol de janeiro Brazilian Golden body veil $ 32,00 - de "bum cream" van dit merk is zo lekker, het maakt mijn benen (en billen ;-)) echt zacht! Dit setje bevat producten om het haar op je lichaam een mooie gouden glans te geven, het licht donkere haren dus wat op en dat lijkt me wel wat. Nu heb ik geen echt donkere haren, maar nu in de winter zijn ze wel iets donkerder dan in de zomer....dus dit lijkt me wel een leuke set om eens te proberen.

Sunday Riley C.E.O. moisturizer $ 65,00 - heel benieuwd ben ik naar deze moisturizer vol met vitamine C & E, plus een berg anti-oxidanten! Ik hoop toch dat dit merk snel naar Nederland komt!

Frederic Malle Portrait of a lady shower cream EUR 50,00 - dit lijkt me een heerlijke cream voor onder de douche, het is zo'n verleidelijke geur <3

Penhaligon's Halfeti eau de parfum GBP 156,00 - geroken in Londen en helemaal verliefd op Halfeti, de geur die ruikt naar prachtige Turkse rozen. Lastig te omschrijven, maar echt een prachtige klassieke geur met een moderne touch door de citrusnoten in de opening.

Pixi beauty glow tonic EUR 15,00 - 23,50 - nou zeg, kocht Vivianne deze Glow Tonic nog in Londen omdat deze in Nederland niet wordt verkocht, inmiddels is dit merk bij Babassu te koop. De Glow Tonic is eigenlijk gewoon een exfoliant met 5 % glycolzuur en daar ben ik gek op. Nu moet ik deze echt ook eens gaan proberen.

Pixi Glow Mist EUR 21,00 - glans, glans en glans...dat heb ik echt nodig momenteel. Mijn huid kan zo'n Glow mist zeker wel gebruiken, ik ben benieuwd!

 

Van mijn beauty wishlist van november 2016 heb ik de Jo Malone Ginger biscuit cologne gekregen toen ik in Londen was, waar ik ook de body wash van Escentric Molecules kocht. De Fiber brow gel van Tom Ford kreeg ik ook binnen en daar ben ik heel tevreden over (zie deze review). Ik heb in Londen nog wel gekeken bij de Everlasting liquid lipsticks van Kat von D., maar het was zo druk bij de counter dat ik niets heb gekocht (en de set was er toch niet). 

 

Dit artikel bevat affiliate links, indien je op de link klikt en iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top