Nieuws

Christian Louboutin brengt eenhoorn nagellakken uit met duo chrome finish

Christian Louboutin kennen jullie vast wel als merk van bijzondere schoenen met de rode zolen, maar sinds een paar jaar heeft het merk ook een "beauty tak". Als eerste werden er nagellakken uitgebracht (die ik natuurlijk ook heb getest, zie dit artikel) en daarna ook lipsticks en parfums. In de eerste week van 2017 verraste Louboutin de beautywereld met misschien wel de mooiste nagellakken van dit moment, de Loubichromes. En liefhebbers van de mytische eenhoorns zullen helemaal blij worden van de verpakking....

De flesjes hebben natuurlijk weer de bekende, lange, puntige dop die geïnspireerd is op de hoogste hak die Christian Louboutin ooit maakte. Deze dop heeft echte niet de standaard zilveren of zwarte kleur, maar is uitgevoerd in typische regenboog of eenhoorn kleuren, variërend van groen tot lila. De flesjes zien er sprookjesachtig uit en als je een kleine obsessie met eenhoorns heb, dan zul je vast heel blij worden van deze eenhoorn-look!

Er komen drie kleuren Loubichrome nagellakken uit, elk met een duo chrome finish:

  • Loubichrome - Iemon-lime with silver and gold shimmer. 
  • Loubichrome II - cherry red with a cotton-candy pink shift 
  • Loubichrome III violet flecked with red, lilac, and blue glitter

 

Deze Louboutin Loubichrome nagellakken zijn uitgevoerd als mini's, ze bevatten elk 6 ml nagellak en dat is minder dan de normale flesjes. Op zich is dat gunstig voor de prijs, ze kosten $30/GBP 23 in tegenstelling tot $50 /GBP 36 voor de grotere flesjes. Wat de Nederlandse prijs wordt weet ik niet exact, maar de grote flesjes kosten EUR 50,00, de Loubichromes zullen dus ongeveer EUR 36,00 gaan kosten.

In Nederland worden de beautyproducten van Louboutin niet verkocht (althans, zover ik weet) maar er is wel een Europese Christian Louboutin webshop die alle producten naar Nederland verzendt. Deze nieuwe Loubichrome nagellakken staan nog niet in die webshop, maar ik verwacht wel dat ze erin komen te staan en dan kunnen wij ze ook bestellen. Ze worden inmiddels wel verkocht bij o.a. Selfridges, Nordstrom en Net-a-porter (USA), maar zij verzenden helaas geen nagellak naar Nederland.

 

Wat vind jij van deze "unicorn" nagellakjes?

Deel dit artikel
Back to top