Inspiratie & Tutorials

Video - gekocht & gekregen #4 | Chanel Coco Codes, Armani, Dior, OPI, MAC, Glamglow & Moroccanoil

Wie herinnert zich mijn beautynieuws video's nog? Die heb ik behoorlijk vaak gemaakt, maar ik was er al even mee gestopt. Toch leek het me leuk om weer soortgelijke video's te gaan maken, ik heb ze vooralsnog maar "gekocht & gekregen" genoemd. In deze (regelmatig) terugkerende video's, zal ik de leukste, mooiste, fijnste en meest bijzondere beautyproducten laten zien die ik heb gekocht en heb binnen gekregen. Vandaag ga ik weer verder met de serie en ik trap af met nieuwe producten van Chanel, Dior, Charlotte Tilbury, OPI en Moroccanoil!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier, vergeet ook niet te abonneren op mijn You Tube kanaal (helemaal gratis!)

 

De producten die je in deze video ziet heb ik nog niet uitgebreid kunnen testen, maar ze zijn mij wel opgevallen tussen alle producten die ik binnen krijg. Dat betekent dus ook dat ik nog meer producten ontvang, maar ik vind nu eenmaal niet alles even fijn of mooi, die producten laat ik dus niet zo snel zien op Beautyscene. Ik wil jullie graag inspireren en ben geen "review" fabriek, die alles reviewt wat ze binnen krijgt. Toch mag je mij altijd vragen of ik iets wil zeggen over producten die je niet ziet in zo'n video (maar ik waarschijnlijk wel heb gekregen). Zoals ik in de video al vertelde, zie je in deze video ook producten die ik zelf koop, dat doe ik namelijk ook nog heel vaak, juist omdat ik gewoon heel erg hou van mooie beautyproducten.

 

Ik probeer regelmatig, maar niet vaker dan 1 keer per week een "gekocht & gekregen" video te maken, afhankelijk van wat er binnenkomt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag van welke producten jullie een meer uitgebreide review zouden willen zien!

Deel dit artikel
Back to top