Reviews

Nieuwe Becca Champagne Splits highlighter duo's & meer bij Babassu

Geduld is een schone zaak en soms moet je als make-up liefhebber in Nederland wel heel lang geduld hebben! Maar dat geduld wordt beloond, vanaf deze week zijn de nieuwe Becca Jaclyn Hill Champagne Splits blush/highlighter duo's te koop bij Babassu. Dat is niet alles, de Champagne Pop collectie wordt ook nog eens uitgebreid met een vloeibare, cremige en slanke variant. Kijk je mee?

In het najaar van 2015 bracht het Amerikaanse makeup merk Becca de (inmiddels) legendarische Champagne Pop Shimmering Skin Perfector (EUR 43,00) uit in samenwerking met Youtuber Jaclyn Hill. In eerste instantie werd gedacht aan een tijdelijke samenwerking, maar door het grote succes hebben Becca en Jaclyn meer producten ontwikkeld en bleef Champagne pop in het vaste assortiment. Ik kocht Champagne Pop in New York in september 2015 en schreef er deze lovende review over, tot op de dag van vandaag gebruik ik Champagne Pop nog heel vaak. Het is zeker één van de mooiste highlighters die er is!

De laatste samenwerking dateert van herfst 2016, toen Becca & Jaclyn Hill een prachtige Champagne collection face palette uitbrachten (helaas alleen te koop bij Sephora USA  en dus niet in Nederland te koop) met de nieuwe highlighter Prosecco Pop. En er kwamen vier Champagne Splits (EUR 42,75) uit, mooie gouden compacts met daarin Champagne of Prosecco Pop en een Mineral Blush. Die Champagne Splits komen wel naar Nederland, om precies te zijn vanaf deze week bij de filialen en webshop van Babassu!

Ik kan je er drie laten zien, 1 kocht ik in New York en Babassu stuurde er nog twee op. Ik kreeg de producten vandaag pas binnen en kon ze niet meer allemaal op de foto zetten op mijn gezicht, maar dat komt vast nog wel een keer in een andere post en/of op social media.

 

v.l.n.r. Becca Jaclyn Hill Champage Splits Prosecco Pop/Amaretto, Champagne Pop/Hyacinth & Prosecco Pop/Pamplemousse EUR 42,75 per stuk

 

Becca Jaclyn Hill Champage Splits Prosecco Pop/Amaretto - Prosecco pop is wat warmer, meer goud dan Champagne Pop maar lijkt toch ook wel erg! Amaretto is officieel geen bronzer, maar kan er zeker voor doorgaan, deze combinatie is prachtige bij een huid met een warme tint.

 

Becca Jaclyn Hill Champage Splits Champagne Pop/Hyacinth - wat een knalkleur is Hyacinth, echt heel fel roze en ook nog eens heel erg gepigmenteerd. Heb je een lichte huidskleur, dan moet je Hyacinth heel voorzichtig aanbrengen! Dit is natuurlijk ook een perfecte kleur voor iemand met een donkere huidskleur.

 

Becca Jaclyn Hill Champage Splits Prosecco Pop/Pamplemousse- dit is een mooie, neutrale en zeer draagbare combinatie van een licht gouden highlighter & grapefruitroze blush, heel fris en schattig.

 

Ik vertelde je al even over het Becca Jaclyn Hill Champagne collection face palette, dat dus niet naar Nederland komt en inmiddels al uitverkocht is. Dat is prachtig, vooral de verpakking is een plaatje in wit met goud, maar de inhoud is ook heel fijn. In het palette zitten de Shimmering Skin Perfectors Champagne Pop en Prosecco Pop, samen met Rosé Sprit Luminous blush en Amaretto & Pamplemousse Mineral Blush.

Prachtig toch? Misschien vraag je je af waarom ik het laat zien? Daar krijg je morgen het antwoord op als je mij volgt op Instagram en/of Facebook! 

 

Becca heeft ook een nieuw soort product uitgebracht in hun populaire highlighter serie, de Shimmering Skin Perfector Slimlights (EUR 31,50), highlighter in penvorm die je heel precies kunt aanbrengen. Dat is echt wel handig, want ik gebruik Champagne Pop (of de andere Shimmering Skin Perfectors, zie dit artikel) ook graag in mijn binnenste ooghoek, boven mijn lippen of onder mijn wenkbrauwen. Dat kan natuurlijk met de poeder, maar zo'n pen werkt heel precies en zuinig, ideaal als je houdt van subtiele highlights hier en daar!

Becca Shimmering Skin Perfector Slimlight met van boven naar beneden Topaz, Champagne Pop & Pearl

v.l.n.r. Becca Shimmering Skin Perfector Slimlight Pearl, Champagne Pop & Topaz

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop (EUR 43,00) & Becca Shimmering Skin Perfector Poured Champagne Pop (EUR 42,75)

Naast de Shimmering Skin Perfector pressed, die is gemaakt van cremig poeder, is er nu ook een "poured" versie. Dat is een cremige variant van Champagne Pop die iets subtieler is en vooral ook geschikt voor de wat drogere en/of oudere huid. Door de cremige textuur blendt de Skin Perfector nog beter met de huid, maar zoals gezegd is het effect wel iets minder opvallend (desondanks is het een prachtige highlighter).

links Champagne Pop Poured & Pressed

De nieuwe producten van Becca die je op de foto ziet (exclusief het Champagne collection face palette) zullen vanaf deze week te koop zijn bij de filialen van Babassu in Amsterdam, Leiden en hun nieuwe winkel in Den Haag. Ook online zullen de producten te koop zijn, zolang de voorraad strekt omdat de Champagne Splits limited editions zijn. 

Woon je in de buurt van Den Haag, dan is het misschien leuk om te gaan kijken bij de prachtige nieuwe winkel van Babassu aan de Dagelijkse Groenmarkt 30, middenin het centrum van Den Haag. Morgen, 18 januari 2017 is de officiële, feestelijke opening en zullen o.a. deze nieuwe Becca producten worden gepresenteerd. Maar er is meer, zo verkopen ze prachtige parfums van o.a. MEMO Paris, Penhaligon's & Escentric Molecules, fijne huidverzorging van Natura Bissé, Perricone MD, Tata Harper en Pixi. Er is ook nog een salon, waar je fijne behandelingen kunt ondergaan, ik ga binnenkort ook zeker even langs voor een treatment.

Ben jij fan van Becca & Champagne Pop? Dan moet je morgen echt mijn Instagram & Facebook in de gaten houden, ik ga iets leuks weggeven! Wat vind jij van de nieuwe producten?

Deel dit artikel
Back to top