Reviews

Kat von D. nu te bestellen bij de Franse Sephora - love the Everlasting Liquid Lipsticks

Kennen jullie het Amerikaanse make-upmerk Kat von D.? Dit edgy, trendy merk draagt de naam van de bekende tattoo-artieste en make-up lover Kat von D. en heeft de afgelopen jaren een vaste plaats veroverd in de beautywereld. Iedereen die een beetje houdt van make-up en social media volgt heeft vast al eens producten van dit merk voorbij zien komen. Daar moesten we het eigenlijk ook van hebben, want er is geen verkooppunt in Nederland. Toch zijn de producten inmiddels heel wat beter te krijgen, de Franse Sephora verkoopt sinds deze week ook Kat von D.!

Ik weet niet exact wanneer ik mijn eerste Kat von D. oogschaduwpalette kocht, dat moet ergens in 2008 of 2009 geweest zijn. Volgens mij kocht ik het via mijn schoonzusje die in de USA woont of ik kocht het daar zelf toen ik er was, ik weet het niet meer, het is alweer zo lang geleden. Ik was behoorlijk tevreden met de oogschaduws en bleef het merk altijd wel volgen. Toch kocht ik niet zoveel nieuws meer, totdat ik in 2015 de Everlasting Liquid Lipsticks van Kat von D. ontdekte, die zijn geweldig!

Ik heb er inmiddels vier, wat voor mijn doen niet zoveel is, maar het was altijd een beetje lastig (en duur) ze te bestellen via Sephora.com door de kosten voor het invoeren en verzenden. Nu wist ik wel dat je via het Spaanse El Corte Ingles ze ook kon bestellen, maar dat deed ik toch niet, stom genoeg! Goed, nu is er dan Kat von D. bij de Franse Sephora, zowel in hun winkel op de Champs-Elysées in Parijs als in hun online shop. Nu kan ik dus naar hartelust shoppen! Kijk even mee naar ene paar swatches.....

Kat von D. Everlasting Liquid Lipstick EUR 19,95 in Project Chimps (was een limited edition), Lolita, Lolita II en Double Dare

swatches Kat von D. Everlasting Liquid Lipstick Project Chimps, Lolita, Lolita II en Double Dare

Double Dare

Project Chimps

Lolita (zie ook de review van vorig jaar)

Lolita II (zie ook de review van vorig jaar)

 

In mijn winkelmandje liggen nu:

Tattoo liner Noir EUR 19,95 - deze eyeliner probeerde ik in Londen even uit en ik was behoorlijk enthousiast, ik had afgesproken dat ik deze bij een volgende bestelling bij Sephora zeker zou meebestellen....

Shade & Light Eye contour palette EUR 45,00 - ik heb wat met eye contour palettes, ik hou nu eenmaal van de natuurlijke, neutrale tinten waarmee je je oog een mooie vorm kan geven!

Everlasting Liquid Lipstick Bow n arrow EUR 19,95 

Ever Lasting Liquid Lipstick Outlaw EUR 19,95

 

Over een paar weekjes ben ik in Parijs en dan ga ik zeker even langs Sephora op de Champs-Elysées om eindelijk een goede kleur foundation en concealer uit te proberen, ik ben nu toch ook wel nieuwsgierig geworden. Nu maar hopen dat de nieuwe kleuren Everlasting Liquid Lipsticks ook snel naar Frankrijk komen, er zijn al enkele kleuren uit in de USA dus hopelijk duurt het niet meer zo lang.

Je kunt de producten van Kat von D. vanaf nu bestellen bij de Franse Sephora webshop (klik hier), je betaalt dan EUR 13,90 verzendkosten en de bestelling is meestal binnen een weekje binnen. Je betaalt geen invoerrechten omdat de verzending binnen de Europese Unie is. Wil je meer weten over hoe je moet bestellen bij Sephora in Frankrijk, lees dan even dit artikel door. Zoals ik al vertelde betaal je via El Corte Ingles minder verzendkosten, maar ik heb zelf geen ervaring met hier bestellen.

 

Ben jij ook fan van Kat von D.? 

Deel dit artikel
Back to top