Reviews

Charlotte Tilbury Pillow Talk, Valentine & Very Victoria lipsticks - swatches & review

Nog meer Charlotte Tilbury! Merken jullie dat ik behoorlijk gek ben op dit Engelse cosmeticamerk? Ik ben al fan vanaf het begin en gebruik nog steeds vrijwel dagelijks één of meer producten van dit merk. Vorige week kreeg ik mijn bestelling uit de webshop binnen en daarbij zaten ook 3 nieuwe lipsticks, 2 hele nieuwe voor het merk en 1 die ik al een tijdje op mijn lijstje had staan. Kijken jullie mee naar swatches van Pillow Talk, Very Victoria en de romantische Valentine lipsticks?

Ik vind de vintage verpakking van de lipsticks van Charlotte Tilbury echt geweldig! De huls is geribbeld (waardoor die niet wegrolt) en de gouden kleur straalt de oude Hollywood glamour uit. De kwaliteit van de verpakking is ook top, de lipsticks blijven heel lang mooi, ook aan de buitenkant. Het oog wil toch ook wel iets natuurlijk!

Charlotte Tilbury KISSING Valentine, Matte Revolution lipstick Pillow Talk & Very Victoria EUR 30,00 per stuk (momenteel zijn Valentine & Pillow Talk nog exclusief te koop in de webshop van Charlotte Tilbury)

v.l.n.r. Charlotte Tilbury KISSING Valentine, Matte Revolution lipstick Pillow Talk & Very Victoria

Charlotte Tilbury Matte revolution Very Victoria lipstick EUR 30,00 - "a suede, taupe nude"

Deze kleur is helemaal mijn smaak, ik hou van iets diepere, nude-bruine tinten op mijn lippen omdat die goed passen bij mijn huidskleur. De Matte Revolution lipsticks zijn heel fijn, net zoals de matte variant van de Hot Lips. Deze kleur is trouwens geinspireerd door Victoria Bieckham en lijkt heel erg op de nude lipstick uit de Estée Lauder X Victoria Beckham collectie, dat kan geen toeval zijn.

De matte lipsticks van Charlotte Tilbury zijn wel mat, maar zeker niet te mat en absoluut niet uitdrogen en ze laten de lippen zelfs voller lijken, wat best lastig is bij een matte finish. Ik vind ze echt heel fijn en extra fijn is het dat ze heel lang meegaan.

Charlotte Tilbury KISSING Valentine lipstick EUR 30,00 - "a gorgeous petal-rose pink" 

Deze licht roze kleur werd door Charlotte Tilbury geintroduceerd op Instagram en ze heeft haar volgers de naam laten bepalen, dat werd dus Valentine en dat is heel toepasselijk in deze tijd van het haar! Om eerlijk te zeggen vind ik de kleur voor mij te licht, maar omdat ik toch aan het bestellen was, heb ik deze toch ook besteld om even aan jullie te laten zien. De kleur is lief, mooi en schattig, maar bij mijn warme huidstint vind ik hem iets minder mooi. Gelukkig wordt de kleur in combinatie met het Iconic Nude lippotlood wel heel mooi, dus draag ik deze Valentine vast nog vaker. 

De KISSING lipsticks hebben een lichte glans, voelen fijn aan op de lippen en zijn vooral in combinatie met een lippotlood behoorlijk langhoudend. Pillow Talk is een mooi lippotlood voor Valentine.

Charlotte Tilbury Matte revolution Pillow Talk lipstick EUR 30,00 - "a gorgeous nude-y pink" 

 

Ik ben al maandenlang groot fan van het Pillow Talk lippotlood en ik ben zeker niet de enige, het is al heel lang de bestseller bij Charlotte Tilbury. De roze, nude kleur is ideaal voor heel veel vrouwen en perfect te combineren met zoveel lipsticks, ideaal! Nu heeft dat lippotlood een nadeel, het is nogal snel op en daarom ben ik extra blij met deze nieuwe Matte revolution lipstick in dezelfde kleur. En na het testen valt de kleur zeker niet tegen, het is voor mij een ideale kleur voor bij vrijwel iedere look. En naast dat het een mooie kleur is, is het ook nog eens een geweldige formule die toch net even wat lekkerder aanvoelt dan alleen een lippotlood. Nu nog een Iconic Nude lipstick svp....

Strike a pose....ik draag op de foto naast Pillow Talk lipstick ook het Instant look in a palette Seductive Beauty, gecombineerd met de Kat von D. tattoo eyeliner en een hele fijne mascara van Clarins. Ik hou van dit soort looks, maar dat weten jullie waarschijnlijk allang!

Wil je de review van het Instant look in a palette Seductive Beauty nog even teruglezen, ga dan naar dit artikel. Ik ben er best heel blij mee!

 

De twee nieuwe lipsticks, Valentine en Pillow Talk, zijn momenteel exclusief te koop in de webshop van Charlotte Tilbury (en volgens mij ook in haar boutiques in Londen), maar ze komen zeker ook naar Nederland. Jullie weten vast dat er twee mooie Charlotte Tilbury counters zijn in De Bijenkorf Amsterdam en Den Haag? En in de online shop van De Bijenkorf kun je ook vrijwel alle producten van het merk bestellen. Ik vind het zeker een aanrader! Check daarom zeker nog mijn andere reviews van dit merk.

 

Wat vind jij van de nieuwe lipsticks?

Deel dit artikel
Back to top