Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty favorieten van januari 2017

Sinds 1 januari 2017 heb ik behoorlijk wat veranderingen doorgevoerd in mijn leven! Zo ben ik begonnen met hardlopen, drie keer per week en dat hou ik nog steeds heel goed vol. Nu vraag je je misschien af wat dat te maken heeft met mijn favoriete beautyproducten van afgelopen maand...helemaal niets natuurlijk. Toch is het misschien wel een reden waarom mijn huid er zo goed uitziet de laatste tijd. Of zou het liggen aan al de heerlijke beauty producten die ik gebruik? Ik deel in elk geval mijn meest favoriete beautyproducten van januari 2017 met je, stuk voor stuk echt de moeite waard!

 

- Moroccanoil Shower gel fragrance original EUR 30,00 - deze verzorgende douchegel stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ik nieuwe shampoo ging bestellen, heb ik deze ook in mijn mandje gedaan. Daar heb ik geen spijt van, de (dikke) shower gel is heel zuinig in gebruik, ruikt heerlijk naar de bekende Moroccanoil geur en is echt verzorgend voor mijn huid. 

- Tom Ford Waterproof foundation/concealer EUR 75,00 (review) - mijn liefde voor deze foundation was al groot direct na het kopen in Harrods, maar na bijna 2,5 maand gebruik ben ik nog steeds verliefd! Ik combineer deze dekkende foundation wel met een druppel olie (zie hieronder) voor een iets natuurlijker effect. Ik ben vooral onder de indruk van de houdbaarheid, deze foundation gaat geen kant uit gedurende de dag!

- MAC Prep + Prime Essential oil yuzu EUR 30,00 - dit kleine flesje doet werkelijk wonderen en is op zoveel manieren te gebruiken. Jaren geleden had ik ook al twee flesjes van deze olie en die gebruikte ik toen ook vaak. Ik meng iedere ochtend 1 druppel (niet meer) met mijn foundation voor een wat romiger, natuurlijker effect. Maar ik gebruik ook weleens een druppel olie als basis onder mijn matte, liquid lipstick. Of ik doe een drupje direct op mijn huid als die een beetje droog is, je kunt de olie zelfs even masseren bij je nagelriemen of in de puntjes van je haren. De olie is makkelijk te doseren, trekt snel in en laat geen glibberig/vettig gevoel achter, liefde! Oh ja, meng een beetje met een mooie kleur MAC pigment voor een vloeibare highlighter <3

- Jo Malone Basil & Neroli Scented candle EUR 51,00 - dit is een van de nieuwste geuren van Jo Malone, ik vind het een fijne, vrij neutrale lichte geur die ideaal is om als geurkaars te gebruiken. Om te dragen vind ik Basil & Neroli een tikje mannelijk, maar als je deze combineert met een iets zoete cologne zoals Orangeblossom of juist iets bloemigs zoals 

- Urban Decay Naked Ultimate basics EUR 54,90 (review) - dit is absoluut een van mijn favoriete oogschaduwpalettes van de laatste maanden, ik gebruik deze nog steeds enorm vaak en ik vind het echt een ideaal basispalette met zowel warmere als koelere matte, basic tinten die je op allerlei manieren kunt combineren. En het is zo zuinig in gebruik, je hebt enorm weinig oogschaduw nodig voor een mooi resultaat.

- Nuxe Huile Prodigieuse EUR 33,30 & Huile Prodigieuse Or EUR 43,20 (bij ICI Paris XL) - kom je weleens bij de Franse pharmacie dan ken je Nuxe vast wel. Dit is een heerlijk merk met producten met veelal natuurlijk, hoogwaardige ingrediënten. De Huile Prodigieuse is misschien wel het meest bekende product en dat is niet zo gek. De niet-vette olie met meer dan 97 % natuurlijke ingrediënten is multi-functioneel en goed voor huid & haar. De geur is zalig, heel tropisch en warm, en in gebruik is het gewoon een heerlijk product. Geeft direct een prachtige glans op de huid, trekt snel in en verzorgt meer dan goed. De "Or" variant heeft getinte glanzend pigmentdeeltjes in de olie, waardoor deze prachtig is op benen & armen bij een "blote" outfit. De verpakking is simpel en vooral praktisch met het pompje, waarmee de olie goed gedoseert op je huid terecht komt. In Frankrijk is dit een musthave voor iedere vrouw en dat zou in Nederland ook zeker moeten zijn, ideaal tegen een droge huid of droog haar.

- Vichy Liftactiv serum eyes & lashes EUR 29,50 - ik weet niet precies hoe het kwam, maar mijn wimpers hadden in december zo'n klap gehad dat ze grotendeels afbraken. Ik vermoed dat een waterproof mascara de oorzaak was, maar weet het niet helemaal zeker natuurlijk. Sinds die tijd ben ik extra goed voor mijn wimpers gaan zorgen. Dit serum kwam ik tegen in mijn voorraad en beloofde behalve een gezonde huid rond mijn ogen ook sterkere wimpers. Sinds een paar weken gebruik ik het iederen ochtend en avond op & rond mijn ogen, ik smeer het dus ook op mijn wimpers. En ik zie absoluut verbetering, ze zijn weer voller en langer. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik ook goede mascara's gebruik en Revitalash, dus al die dingen samen helpen mij weer aan mooie wimpers. Ik combineer dit serum wel met een voedende oogcreme van Estée Lauder, anders is het effect wat te weinig voedend.

- Estée Lauder Revitalizing Supreme Global anti-aging wakeup balm EUR 68,00 (review) - deze wakeup balm gebruik ik sinds een paar weken als dagcreme en dat is heerlijk. Het is een volle, beetje dikke balsem die direct een mooie glow geeft aan mijn huid (door de fijne lichtreflecterende deeltjes) en deze de hele dag goed voedt en verzorgt. Het voordeel aan deze balsem is dat deze niet vettig is, maar wel voldoende voedend, ook tijdens kouder weer. De combinatie met make-up is ideaal,   makeup blijft de hele dag netjes zitten. Mijn flacon is bijna leeg en gelukkig heb ik nog een andere staan, want deze blijft echt even in mijn routine.

- Etro Patchouly eau de parfum EUR 130,00 - Etro is een Italiaans modemerk dat ook hele mooie parfums uitbrengt. Een van hun bestsellers is zeker Patchouly eau de toilette, mede dankzij de vele patchouli liefhebbers waar ik er ook één van ben! Deze nieuwe eau de parfum is wat warmer en sensueler dan het origineel en misschien vind ik deze daarom nog wel lekkerder. Ik ruik vooral wat meer hars/balsem, vanille en sandelhout en natuurlijk heel veel, groene kruidige patchouli. Dit is geen geur voor iedereen, maar zeker de moeite waard om te gaan proberen als je van patchouli houdt. En de flacon is natuurlijk beeldschoon <3

- Clarins Mascara Supra Volume EUR 28,95 - Ik schreef hierboven al over mijn wimpers, een goede verzorging is natuurlijk belangrijk. Maar ik weet ook dat een mascara mijn wimpers letterlijk kan maken of breken. Sommige mascara breken mijn wimpers binnen een dag af en anderen zorgen binnen een paar weken voor mooie, lange wimpers. Deze mascara van Clarins heeft mij behoorlijk blij gemaakt. De volle borstel brengt de mascara netjes verdeeld over mijn wimpers aan, maakt ze voller en langer, verzorgt ze goed en geeft een mooie, natuurlijke look. Ik vind het een ideale basismascara, enig nadeel is dat deze niet echt heel langhoudend is. Toch gebruik ik deze inmiddels zo'n week of 3 en blijf ik deze mascara absoluut gebruiken.

- Chanel Les 4 ombres Codes Elegant EUR 53,00 (review) - heerlijk oogschaduwpalette met mooie, glanzend oogschaduws voor een frisse, elegante look. Makkelijk aan te brengen en het geeft je direct een stralende uitstraling, zeker een aanrader.

- Eylure Pro lash individual short EUR 7,99 - ja, die wimpers van mij....wat een drama. Gelukkig gaat het nu alweer een stuk beter, maar ik heb regelmatig een paar extra losse wimpers tussen mijn wimpers gezet voor een mooiere look. Deze losse wimpers van Eylure zijn favoriet bij me, niet te lang en fijn in gebruik. Ideaal als je iets vollere wimpers wilt hebben zonder teveel gedoe, het aanbrengen is zo gedaan.

- Pixi Glow tonic EUR 15,00 - misschien heb je deze exfoliant weleens voorbij zien komen in lovende reviews? Binnenkort ga ik er zeker ook een schrijven want deze exfoliant is echt te gek en zo makkelijk in gebruik. Het is een combinatie van aloe vera, ginseng en glycolzuur, bevat geen alcohol en werkt echt zo goed. In Nederland is deze Glow Tonic eindelijk ook te koop bij Babassu, momenteel even niet op voorraad maar eind deze maand wel weer.

- MAC Mineralize Skin Finish Natural EUR 31,00 - al jaren mijn favoriete gezichtspoeder, ideaal om mijn huid een beetje matteren en het poeder geeft ook nog een beetje dekking. Geen poederig effect door de mineralen, juist een natuurlijke look aan mijn huid en het poeder houdt mijn huid de hele dag netjes mat. Ik kan en wil niet zonder dit poeder!

- Jo Malone Angelica Tuberose intense cologne EUR 126,00 - tuberoos is een heerlijk vrouwelijk en verleidelijk ingrediënt in een parfum. Een van de heerlijkste Tuberose geuren vind ik zeker deze van Jo Malone, ik draag deze heel regelmatig, soms alleen en soms in combinatie met een andere Jo Malone geur. En als ik extra verleidelijk voor de dag wil komen, smeer ik mijn lijf ook nog in met de heerlijke bodycream met dezelfde geur, zalig. In deze geur ruik je naast tuberoos ook nog groene angelica en het warme amberhout.

- Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk & Iconic nude EUR 22,50 - mijn meest favoriete lipproducten van de laatste weken zijn zonder twijfel deze lippotloden. Ik gebruik ze bijna iedere dag wel om mijn lippen te omlijnen/iets voller te maken, omdat de kleuren perfect zijn voor mij. Ze zijn behoorlijk zacht, wat als 

- Elizabeth Arden Eight hour cream skin protectant EUR 31,95 (review) - over deze balsem heb ik al zoveel geschreven, deze tube is simpelweg onmisbaar het hele jaar door. Ideaal voor schrale plekjes, droge lippen, kleine wondjes of droge nagelriemen....musthave!

Wat waren jullie favoriete beautyproducten van de afgelopen maand?

Deel dit artikel
Back to top