Reviews

Huda Beauty Liquid Matte Minis - the nude edition

Een paar maanden geleden liet ik jullie vier mooie Liquid Matte lipsticks van Huda Beauty zien in dit artikel. Ik was toen al behoorlijk onder de indruk van deze lipsticks, dus was zeker van plan nog een keer een paar kleuren bij te kopen. Toen ik onlangs bij de webshop Cult Beauty de Minis van Huda Beauty Liquid Matte zag staan, kon ik ze niet laten liggen en kwamen ze in mijn winkelmandje terecht. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van The Nude edition, ze zijn zo fijn!

Er zijn vier verschillende setjes Minis: The red, The nude, The pink & The Brown edition - ik besloot The Nude & The Red edition te bestellen, deze kleuren draag ik zelf toch het vaakst. 

In The Nude edition van de Liquid Matte minis van Huda Beauty vind je vier nude vloeibare, matte lipsticks in de kleuren : Venus, Bombshell, Flirt & Trendsetter. Flirt heb ik al eerder in groot formaat gekocht, maar vooruit, een extra in klein formaat vind ik eigenlijk wel prima. De andere kleuren had ik al wel gezien (in Harrods in november) maar toen niet gekocht, nu dus wel en ik ben er blij mee.

In de set vind je vier minis met een inhoud van 1.9 ml elk, ik betaalde GBP 33,00 voor de set bij Cult Beauty. De sets worden ook verkocht in de Franse webshop van Sephora voor WEUR 34,95, maar daar hadden ze The Nude & The Red edition telkens niet.

Het normale formaat Liquid Matte lipstick bevat 5 ml en daar betaal je EUR 21,95 voor per stuk, deze set met vier kleuren is dus een mooie gelegenheid om meerdere kleuren aan te schaffen voor een mooie prijs. Ik vind zelf zo'n klein formaat erg fijn, omdat ik een groter formaat eigenlijk nooit opmaak. Maar ja, dat komt ook omdat ik nogal wat kleuren in huis heb....

v.l.n.r. Huda Beauty liquid matte lipstick Venus, Flirt, Bombshell & Trendsetter

Qua verpakkingen zijn deze minis exacte replica's van het grote formaat, alleen dan iets kleiner. De huls is semi-doorschijnend, de dop is glanzend zwart en sluit bijzonder goed af. Als je de foto's bekijkt hierboven, dan zie je niet zoveel kleurverschil tussen de vier kleuren uit de set, maar bij de swatches zul je zeker wel verschil zien. De kleur in de huls is dus niet heel duidelijk te zien.

Ik vind de applicator van deze Liquid Matte lipsticks echt geweldig, het formaat is precies goed (niet te groot en niet te klein) en het is puntig genoeg om de lipcontouren netjes te volgen. Mede hierdoor is het aanbrengen echt zo gebeurd!

van boven naar beneden Trendsetter, Bombshell, Flirt & Venus

De formule is wat aan de dunne kant, maar hecht wel heel goed. Toch moet je even wachten met het op elkaar zetten van de lippen nadat je de lipstick heb aangebracht, anders komt de lipstick op je tanden terecht. Hou je mond dus een paar seconden open! Komt er toch wat op je tanden, dan haal je dat met een vinger er gemakkelijk vanaf. Als de lipstick eenmaal droog is, blijft hij perfect zitten en komt er geen kleur meer op je tanden. Kijk even mee naar de swatches:

Sinds ik de set in huis heb, heb ik alle kleuren eigenlijk al vaker gedragen. Ik vind Bombshell misschien wel het mooiste van de vier, maar eigenlijk draag ik ze allemaal graag. Ze zijn dan wel allemaal "nude", maar zeker niet saai en passen heel goed bij mijn looks. Zeker overdag draag ik graag dit soort kleuren en als ik deze draag hoef ik vrijwel nooit mijn lipstick bij te werken, dat is echt heel handig!

Ik ben echt wel fan geworden van de formule van de Liquid Matte lipsticks van Huda Beauty, ze horen absoluut thuis in mijn top 3 van vloeibare matte lipsticks. Ze zijn prima gepigmenteerd, hebben mooie kleuren, brengen makkelijk aan, drogen mooi mat op, voelen niet droog aan op mijn lippen en blijven heel lang en netjes zitten. Het is jammer dat 

Ik heb mijn setjes dus gekocht bij Cultbeauty, een Engelse webshop die veel mooie merken verkoopt. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven GBP 50,00 en er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. Meestal heb je je bestelling binnen een paar dagen in huis. Ik betaalde voor de minis van Huda Beauty GBP 33,00 per set, je vindt ze hier.

Ken je deze lipsticks van Huda Beauty ook? Heb je ze zelf ook weleens geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top