Reviews

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick & lipglass - review & swatches

Het is februari en dat betekent traditiegetrouw dat MAC een nieuwe Viva Glam spokesperson introduceert. De Viva Glam campagne krijgt dus een nieuw gezicht en daar hoort ook een nieuwe lipstick en lipglass bij. Het nieuwe gezicht is de Amerikaanse actrice Taraji P. Henson, bekend van o.a. de serie Empire waar ze een grote rol in heeft. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Viva Glam lipstick & lipglass, kijk dan snel even mee naar de review met swatches.....

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick (EUR 20,00) en lipglass (EUR 19,50) - te koop bij alle MAC verkooppunten o.a. De Bijenkorf

 

Het zal jullie inmiddels wel bekend zijn dat de opbrengst van de verkopen van deze Viva Glam lipstick en lipglass geheel ten goede komt aan het MAC AIDS fund. Dat betekent dat echt het complete bedrag dat je besteedt aan een MAC Viva Glam product in dat fonds terecht komt, in Nederland wordt o.a. geld gedoneerd aan Dance 4 en Orange Babies. Door de jaren heen zijn er veel mensen die besmet zijn met HIV/AIDS gesteund door deze stichtingen.

Dit keer heeft MAC gekozen voor een stevige, fuchsia tint die ook nog eens verpakt is in een speciale, roze verpakking. Dat is volgens mij de allereerste keer dat een MAC Viva Glam in zo'n speciale verpakking uitgebracht wordt. Uiteraard staat de handtekening van de spokesperson, Taraji P. Henson ook op de verpakking, dat was echter altijd al het geval.

Zien jullie ook de nieuwe verpakking van de lipglass? Binnenkort brengt MAC al hun lipglasses uit in deze verpakking, maar daarover later meer.

v.l.n.r. swatches MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick, lipglass & de combinatie lipstick met lipglass

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick - matte fuchsia with pearl

swatch MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick

Dit is een prachtige, diepe, krachtige fuchsia roze lipstick met matte finish. De lipstick is zeer gepigmenteerd, lekker romig en dekt heel goed. Het aanbrengen gaat precies en makkelijk, dit is echt een top lipstick en ik ben een beetje verliefd op de mooie kleur.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipglass - shimmery fuchsia

swatch MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipglass

Op de foto hierboven draag ik echt alleen de lipglass, zien jullie hoeveel kleur die heeft? Niet gek natuurlijk! Zelf draag ik eigenlijk nooit alleen lipglass, ik combineer het eigenlijk altijd met lipstick of eventueel een lippotood. Dat kan natuurlijk ook prima met deze mooie roze, dekkende lipgloss van MAC Viva Glam. Dit is ook echt een hele mooie kleur en de lipgloss voelt fijn aan, plakt amper en blijft echt lang zitten.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick & lipglass

swatch MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick & lipglass

En zo ziet de combinatie van de MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick & lipglass er uit, de kleur wordt nog wat intenser en uiteraard zorgt de glans voor een meer opvallende look. Zie je ook dat mijn lippen voller lijken door de lipgloss? 

Natuurlijk moet je houden van roze, maar aan de kwaliteit van deze nieuwe MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick en lipglass ligt het zeker niet, dit zijn echt toppers. Zelf draag ik minder vaak roze lipstick, maar ik heb mezelf voorgenomen deze kleur echt vaker te gaan dragen. 

 

De MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick en lipglass zijn vanaf nu te koop bij alle MAC verkooppunten. De lipstick en lipglass blijven langere tijd beschikbaar, zeker een half jaar. Ik zeg : koop zeker een MAC Viva Glam product, je steunt er ook nog eens een bijzonder goed doel mee. 

Wat vind jij van deze nieuwe producten?

Deel dit artikel
Back to top