Reviews

Mijn 10 grote make-up liefdes

Op 14 februari vieren we (als het goed is) de liefde, het is tenslotte Valentijnsdag! De dag om (anoniem) je liefde te verklaren of om je geliefde een beetje extra te verwennen met iets lekkers, iets liefs of iets leuks. Ik vier deze dag met 10 van mijn grote liefdes, 10 grote make-up liefdes om precies te zijn. Dit zijn make-up producten waar ik niet zonder kan en wil, als dat geen liefde is???

1. NARS Radiant Creamy concealer (review)

De beste concealer ooit, dat kan ik met recht zeggen over deze cremige concealer. Ik heb in de jaren dat ik deze gebruik (meer dan 4 jaar inmiddels) nog nooit een betere gevonden, bij geen enkel merk. De concealer camoufleert en corrigeert, draagt heel fijn en blijft supergoed zitten. Ik gebruik altijd de kleur Ginger, die perfect is voor mijn huidskleur.

2. Benefit Hoola Bronzer (review)

Bronzer gebruik ik tegenwoordig altijd om mijn gezicht wat te shapen op een natuurlijke manier. Maar dan moet ik wel een bronzer gebruiken die qua kleur niet te warm is, daarom gebruik ik Hoola graag. De bronzer is niet te warm/oranje, maar juist echt bruin en vrij mat qua finish, ideaal om mijn gezicht, neus en ogen wat te shapen. 

3. MAC Mineralize Skin Finish Natural

De laatste maanden merk ik opnieuw hoe fijn deze poeder is, de mineralen matteert mijn huid mooi en geeft net dat beetje extra dekking die ik kan gebruiken zonder te "cakey" te worden. Soms gebruik ik alleen wat concealer op mijn pigmentvlekjes en doe er dan een dun laagje MSF Natural overheen, perfect voor een luie dag zonder veel make-up.

4. Charlotte Tilbury Lip Cheat Iconic Nude

Het mooiste nude lippotlood wat mij betreft, een echte beige/bruine kleur die niet te roze of grauw is, ideaal voor ondere iedere kleur lipstick omdat het mijn lipcontouren net even accentueert. De Lip Cheats zijn geweldig zacht en daardoor wel snel op, daarom heb ik altijd wat extra voorraad in huis, ik kan niet zonder.

5. Kat von D. Everlasting liquid lip colour Lolita II (review)

Op zoek naar vloeibare lipsticks die echt geweldig zijn? Kijk dan eens bij Sephora (Frankrijk) voor de Everlasting Liquid Lip Colours, ik ben helemaal fan van Lolita II, een prachtige warm roze/nude kleur met matte finish.

6. Becca Shimmering skin perfector Champagne Pop (review)

Deze highlighter is simpelweg mijn meest favoriete highlighter, ik neem deze overal mee naartoe en deze valt nooit tegen, nooit! Ik probeer best veel andere highlighters, maar Champagne pop is echt de beste. Mijn grote highlighter liefde <3

7. Tom Ford Brow Sculptor (review)

Ook al zo'n jarenlange favoriet, het eyebrow pencil van Tom Ford in de kleur Taupe. En die kleur, die doet het hem juist, die is perfect voor mij. Niet te donker en niet te licht, maar een perfecte mix van blonde/grijs en bruin met een matte finish. De wax in het potlood zorgt dat de haartjes echt op zijn plaats blijven.

8. MAC make-up kwasten

Ik weet dat sommige mensen het nut niet inzien van dure make-up kwasten, ik kan echter niet vaak genoeg zeggen dat goede kwasten absoluut helpen om je make-up mooier aan te brengen. Ik koester al mijn kwasten van MAC dan ook, sommige gebruik ik al 10 jaar of langer. Ze slijten maar heel langzaam, veel gebruike kwasten zoals de MAC 217 heb ik al eens vervangen, maar anderen zijn nog als nieuw. Mijn advies : spaar langzaam een mooie collectie bij elkaar en was ze heel regelmatig, koester ze en je hebt jarenlang plezier ervan.

9. Tom Ford Love Lust Cheek Color (review)

Kun je je voorstellen dat ik al sinds 2011 deze blush (rechts op de foto) gebruik, die ik ooit kocht in Selfridges? En hoe vaak ik deze ook gebruik (niet dagelijks hoor...) hij gaat maar niet op en daar ben ik best blij mee. Mocht deze warm/roze blush met gouden shimmers ooit opgaan, dan komt er per direct een nieuwe in mijn stash. De mooiste blush ooit!

10. Charlotte Tilbury The Dolce Vita eyeshadow (look)

Als ik het even niet meer weet qua oogmake-up, dan pak ik het mooiste oogschaduwpalette van Charlotte Tilbury erbij en ik zie er altijd goed uit (haha). Ik gebruik de drie kleurtjes voor een dag look samen met een eyeliner, 's avonds duw ik er nog wat glittertopcoat bij voor wat extra sparkle. De warme kleuren passen zo goed bij mijn huidskleur en kleur ogen, dit is mijn favoriete "kleine" oogschaduwpalette van de laatste jaren.

 

Kun jij ook 10 make-up liefdes opnoemen? Fijne Valentijnsdag alvast!

Deel dit artikel
Back to top