Nagel & Handen

OPI Fiji collectie lente 2017 - swatches van alle kleurtjes

Op een zonnige dag als vandaag, als de temperaturen ook nog eens aardig oplopen, dan beginnen bij mij de lentekriebels zeker al! Nu weet ik natuurlijk dat het nog lang geen lente is, maar ik kreeg wel zin om eens te gaan spelen met lentekleurtjes. Nagellakkleurtjes om precies te zijn, die van de nieuwe Fiji collectie van OPI, die deze week in de winkels ligt. Ik heb alle vrolijke, tropische kleurtjes voor jullie geswatcht en droomde even weg naar één van de tropische Fiji eilanden......

Wat een prachtige visual van deze OPI collectie, een model dat tegen een palmboom ligt op een wit strand bij een felblauwe zee....of zou het een green screen zijn? Ik hoop voor haar het eerste natuurlijk, haha!

OPI brengt de Fiji collectie uit in verschillende van hun lakken : de originele lak met de mat-zwarte dop, de Gel color met de dop met letters (alleen bij de OPI professionals) en de Infinite Shine gel lak (voor thuisgebruik zonder lamp). Ik kreeg van OPI de Infinite shine lakjes en die heb ik dan ook gebruikt op de foto's.

Je gebruikt de Infinite Shine nagellakjes in het 3 stappen systeem, dus met de speciale Infinite Shine base coat en als laatste de Infinite Shine top coat. Het is een gellak systeem voor thuis die je gebruikt zonder lamp, de lakjes blijven volgens OPI een stuk langer mooi op je nagels (tot wel 14 dagen). 

De collectie is kleurrijk, maar er zitten ook wat minder felle, bijna pastelachtige kleurtjes in de Fiji collectie. Van zachtroze tot feloranje, van lichtgeel tot metallic blauw en van grijs met shimmers tot fel roze. Lekker afwisselend dus!

Ik heb de Infinite Shine lakjes aangebracht in twee dunne laagjes, over mijn acryl nagels die een neutrale, bijna transparante kleur hebben. Kijk vooral even mee:

OPI Suzi without a paddle - een zachte blauw met creme finish die ook een heel klein beetje turquoise in zich heeft

OPI Polly want a lacquer? - een lekkere lila met een creme finish, niet te fel maar ook niet te zacht qua kleur

OPI Two-timing the zones - Barbie roze, een fuchsia roze kleur met creme finish, die heerlijk is voor de zomer! Ideaal ook op voeten wat mij betreft.

OPI I can never hut up - een aparte kleur, vuilniszakgrijs met witte metallic shimmers, die er behoorlijk stoer uit ziet, ik vind dit wel een leuk kleurtje, ik hou hiervan!

OPI Living on the bula-vardi - in het flesje heel oranje, maar op mijn nagels toch meer vurig rood met creme finish, een prima kleur die makkelijk aanbrengt.

OPI Exotic birds do not tweet - knalgele nagellak die mij doet denken aan het vogeltje Tweety (weet je nog?), lakt minder fijn en dekt met twee laagjes niet al te best. Ik ben geen fan, maar gele nagellak vind ik eigenlijk nooit echt mooi.

OPI No tan lines - licht oranje, mooi als je een beetje bruin ben geworden, minder mooi bij een witte/lichte huid denk ik? De lak heeft een creme finish en dekt in twee laagjes redelijk.

OPI Coconuts over OPI - een grijzige/lichtbruin/beige kleur die lastig te vergelijken is met iets...misschien beton? Ik zie er niet echt een kokosnoot in, jullie wel? Het is een vrij koele, neutrale tint die niet bij iedere huidstint even mooi staat, pas op bij een lichte huid.

OPI Getting nadi on my honeymoon - schattig roze, bijna babyroze nagellak met een creme finish. Een lief kleurtje!

OPI Super Trop-i-cal-i-fij-istic - knalblauwe nagellak met creme finish, die heerlijk lakt en al in één laagje dekt. Hij doet me denken aan een nagellak die ik ooit had van Bourjois, bijna 20 jaar geleden! En dat was heel lang mijn lievelingslak, ik hou van blauw.

OPI Do you sea what I sea? - ook weer een zalige blauwe nagellak, maar dit keer met zilveren en witte shimmers. De kleur blijft iets transparanter, maar dat vind ik juist wel mooi.

OPI Is that a spear in your pocket? - een petrol nagellak met creme finish, een leuke combinatie van blauw en groen, net even anders dan anders!

Ik vind de blauwe lakjes zelf de mooiste van het stel, maar dat is echt mijn persoonlijke voorkeur! Two timing the zones is de ultieme zomerkleur wat mij betreft en I can't never hut up is de verrassing van de collectie. De OPI Fiji collectie zorgt bij mij zeker voor een lente-gevoel en dat is ook wel weer eens leuk na de donkere, diepe tinten die ik in de herfst en winter graag draag. 

 

De OPI Fiji collectie voor lente/zomer 2017 is vanaf deze week te koop bij de verkooppunten van OPI zoals Douglas. Je betaalt voor een normale Nail Color EUR 14,95 (15 ml), de Infinite Shine lakjes kosten EUR 18,95 (15 ml) en er is ook nog een mini pack te koop voor EUR 22,95. Welke kleuren vind jij het mooiste van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top