Nieuws

Shop 2 (of meer) lipsticks van MAC Cosmetics tijdelijk met 20 % korting

Lipsticks zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze make-up routines! Ik denk dat er nog maar weinig vrouwen zijn die nooit lipstick gebruiken, toch? Sterker nog, de verkoop van lipsticks neemt alleen maar toe, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Ook voor het komende seizoen hebben we, volgens de nieuwe trends bij de fashion weeks, weer heel wat nieuwe kleurtjes nodig! Hoe fijn is het dan, dat je online 20 % korting krijgt als je 2 (of meer) MAC lipsticks koopt. Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder!

 

Voor spring/summer 2017 (lente/zomer 2017) heeft MAC Cosmetics de trends in kaart gebracht:

SS17 gaat vooral om make-up die vrouwen willen dragen. Oprecht en geloofwaardig zijn de sleutelwoorden. Het belangrijkste is dat je niet duidelijk ziet dat de make-up artist aanwezig is geweest. Dit zie je vooral terug op het gebied van lippen. Ga voor knalrood of een mooie natural "blushed" lip. Het liefst in een gloss of balsem. Deze maken namelijk een grote comback, net als de kleuren lichtbruin en stoffig roze.

Roksanda - Kenzo

Zac Posen - Roksanda

Carolina Herrera - Lanvin

 

 

 

Kan jij ook wel een paar nieuwe kleuren gebruiken? Of wil je je stash weer vullen met je favoriete kleurtjes? Dan kun je vanaf morgen 23 februari t/m 5 maart 2017 twee MAC lipsticks bestellen met 20 % korting, exclusief bij www.maccosmetics.nl (en dus niet in de winkels of bij de counters!). 

Ik kan uit het persbericht niet halen of je op alle soorten lipsticks korting krijgt, dus dat moet je vanaf morgen zelf even uitproberen. Edit: Inmiddels heb ik het getest, je krijgt ook korting op andere soorten lipsticks, al heb ik ze niet allemaal uitgetest, check het even goed voor je gaat bestellen! Ik ga zeker ook een bestelling plaatsen, want er is vrijwel nooit korting op MAC, love this!

 

Ik heb behoorlijk wat MAC lipstick gereviewd door de jaren heen, via deze link en deze link, kun je al wat artikelen vinden, misschien leuk ter inspiratie? Welke MAC lipsticks ga jij bestellen nu er korting is? 

Deel dit artikel
Back to top