Reviews

Benefit Cheek Parade - 5 blushes & bronzers met 100 euro korting!

Heb je onlangs de review gezien van de nieuwe GALifornia blush van Benefit en staat die op je wensen- of shoplijstje? Wacht dan nog even met het kopen, want ik denk dat ik nu nog iets leukers heb gezien! Vorig jaar bracht Benefit de Cheekaton uit, een palette met blushes en bronzers die binnen no time uitverkocht was en nu is daar de Cheek Parade!
Daarin stopt Benefit de nieuwste producten zoals Hoola lite en dus GALifornia, wat resulteert in de musthave van dit moment. Kijk even mee naar de foto's en swatches.....
 
Benefit Cheek Parade EUR 60,00 (vanaf 24 maart 2017 te koop online bij Douglas, de week erna ook in de winkels, limited edition)
 
In het palette zitten vijf full-size bronzers en blushes:
 
  • GALifornia - sunny golden-pink blush (5 gram, normale prijs EUR 34,34)
  • Dandelion - baby-pink brightening face powder (7 gram, normale prijs EUR 34,34)
  • Rockateur - famously provocative cheek powder (5 gram, normale prijs EUR 34,34)
  • Hoola - matte powder bronzer for face (8 gram, normale prijs EUR 34,34)
  • Hoola lite - light powder bronzer for face (8 gram, normale prijs EUR 34,34)
 
 
v.l.n.r. swatches Benefit Hoola, Hoola lite, GALifornia, Dandelion & Rockateur
 
Ik ben zelf fan van Hoola Bronzer en gebruik deze al jaren om mijn gezicht wat warmte en vorm te geven, ik gebruik het ook als contourpoeder omdat het een matte bronzer is. Hoola Lite is voor mijn huid te licht, maar als je een echt lichte huidskleur hebt kan het zeker een mooi effect geven, ik kan het wel als "gewoon" gezichtspoeder gebruiken. GALifornia is een heerlijke vrolijke blush, Rockateur is wat meer glamourous en draag ik vooral bij een avondlook. Dandelion zou een blush kunnen zijn, bij een lichte huid, maar is ook prima over je hele gezicht aan te brengen om je huid wat frisheid te geven, gebruik dan wel een grote kwast. Alle blushes en bronzers zijn goed gepigmenteerd, hebben een fijne structuur en zijn makkelijk aan te brengen en te blenden.
De kwast in het palette is prima, de haren zijn zacht en toch wel stevig genoeg om de poeders goed aan te brengen.
 
 
ik denk dat het wel duidelijk is, dit Cheek Parade palette is echt een koopje, normaal zou je voor alle producten los meer dan EUR 160,00 moeten betalen, je hebt dus een voordeel van EUR 100,00. Dat is natuurlijk wel een beetje vrouwenlogica, want ik weet niet of je echt alle producten los zou kopen ;-) Aan de andere kant, als je toch al benieuwd was naar de nieuwe producten GALifornia en Hoola Lite, dan kun je voor de prijs van die twee producten ook nog drie andere uitproberen. 
Natuurlijk is zo'n palette wel iets anders, het is tenslotte wat minder handig meenemen en je krijgt (maar) één kwast, maar in verhouding met het grote prijsverschil vind ik dat maar een klein nadeel (als het al een nadeel is).
 
 
Bij het palette krijg je ook nog een boekje met tips hoe je de blushes & bronzers het mooiste kunt gebruiken, de afbeeldingen zijn in elk geval duidelijk, net als de uitleg!
 
 
Kortom, zorg dat je deze limited edition niet misloopt! Vanaf 24 maart 2017 (data altijd onder voorbehoud omdat de winkels dit altijd kunnen veranderen) is de Benefit Cheek Parade voor EUR 60,00 te koop in de online shop van Douglas, de dagen/weken erna zal het palette ook te koop zijn in de winkels, zolang de voorraad strekt.
Kun je het online niet meer vinden/kopen, dan zul je dus even naar de dichtsbijzijnde Douglas moeten gaan, de adressen vind je hier.
 
 
Gaat Cheek Parade op jouw wish- of shoppinglist? Zet de datum dan echt even in je agenda en hou de webshop in de gaten, want ik denk dat deze ook weer snel uitverkocht zal zijn! Kleine tip: heel binnenkort geef ik een Cheek Parade weg via Instagram!
Deel dit artikel
Back to top