Nieuws

Les Beiges de Chanel 2017 - Natural at all times

In de zomer houden we van een natuurlijke look! Zeker als de zon schijnt, je een tintje hebt gekregen en geniet van het mooie weer, hoef je zeker niet dik in de makeup te zitten. Chanel heeft daarvoor de fijne Les Beiges de Chanel collectie die dit jaar weer een paar nieuwe producten bevat. Naast de bekende poeders & foundations, komt er een nieuwe gel-creme foundation en zelfs een mooi oogschaduwpalette. Kijk snel even mee, je krijgt zin in de zomer!

Les Beiges Touche de teint Belle mine SPF25/PA +++ EUR 55,00 (in de kleuren no. 10, no. 12, no. 20, no. 30 & no. 40)

Les Beiges Stick Belle mine naturelle blush No. 23 EUR 43,00

Les Beiges Palette regard belle mine naturelle EUR 58,00

Les Pinceaux de Chanel - fond de teint retractable EUR 46,00 (Limited edition)

 

Ik moet de producten nog testen, ik ben vooral benieuwd naar de gel/creme foundation die mij doet denken aan de Vitalumiere Aqua. De Healthy Glow gel touch foundation zou moeten zorgen voor een lichtgewicht gevoel op de huid en uiteraard voor een gezonde, frisse huid die er net iets mooier uitziet. Ik heb nu een heel lichte kleur gekregen, ik vraag een betere tint op en dan ga ik deze testen. 

Het oogschaduwpalette ziet er ook fraai uit, zeker als je houdt van de naturelle ooglook die je ogen meer laat sprankelen. Dit palette is echt wel de moeite waard om eens te gaan bekijken. Uiteraard zal ik die ook even voorbij laten komen binnenkort!

De nieuwe producten van Les Beiges de Chanel zou vanaf 15 maart 2017 (edit : nog niet alles is te vinden!) te bestellen zijn in hun online shop via www.chanel.com en vanaf 15 april 2017 kun je de producten ook vinden bij de overige verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top