Nieuws

Urban Decay Vice Liquid Lipsticks & Special Effects Lip Topcoat

Vorig jaar was het af en toe best frustrerend, de mooie, trendy matte liquid lipsticks waren meestal alleen in het buitenland en/of online te koop. Gelukkig is het tij gekeerd en krijgen wij in Nederland ook meer en meer matte liquid lipsticks in de winkels. Heel fijn natuurlijk, want nu kun je "in real life" zien welke kleuren je mooi staan, online is dat toch net even iets lastiger. Urban Decay brengt volgende maand de Vice Liquid Lipsticks naar Nederland in 20 kleuren en er is nog meer moois.....

Urban Decay introduceert Vice Liquid Lipstick – een waterproof formule met zo’n langdurig resultaat dat het blijft zitten totdat je het er afhaalt (dat biedt mogelijkheden...). Wat Vice zo anders maakt? Onze nieuwe formule biedt langdurig resultaat ZONDER af te geven. Net als onze originele Vice formule zijn de kleuren van Vice Liquid Lipstick intens gepigmenteerd. Daarnaast zijn de formules van de Vice Liquid Lipsticks comfortabel en niet uitdrogend.

 

Er komen 20 kleuren naar Nederland (er zijn er volgens mij 30 in de USA):

Time

Studded

Conspiracy

Blackmail

Purgatory

Mad

Firebird

Menace

Big Bang

Tryst

WSM

ZZ

Trivial

Backtalk

Amulet

1993 

Rock Steady

Crimson

Trap Queen

714

Maar er komt nog meer leuks voor onze lippen aan! Urban Decay brengt Special Effects Lip Topcoats uit, die perfect samengaan met de Liquid Lipsticks (mogen ook van een ander merk zijn ;-)).

Wil je een lip look die alles behalve basic is? Ga in één swipe van business naar party met Urban Decay’s Vice Special Effects Long-Lasting Water-Resistant Lip Topcoat. Verander de kleur op je lippen van beautiful naar beyond. Breng de topcoat aan over de cream, metallized of matte tinten van Vice (Liquid) Lipstick en creëer je eigen unieke look. Vriendinnen zullen je smeken om te verklappen wat je draagt! Morph je favoriete tinten en tover in een handomdraai een Instagram-waardige look tevoorschijn (die eruit ziet alsof je er uren mee bent bezig geweest).

Vice Special Effects is verkrijgbaar in de finishes shimmer, glitter en metallic (en ze zijn zo mooi dat je ze ook los kan dragen!). De comfortabele, crèmige gelformule droogt snel op en levert een langdurig resultaat zonder plakkerig gevoel. Daarnaast creëert de topcoat ook een waterproof barrière die je lipstick beschermt en op zijn plek houdt.

Litter

White Lie

3rd Degree

Fever

Copycat

Regulate

Monarchy

Reverb

Ritual

Circuit

Bruja

Seether

Ik ben heel nieuwsgierig! Inmiddels heb ik al swatches gezien en reviews gelezen & gezien, die zijn mooi en behoorlijk positief. Natuurlijk ga ik ze zeker ook testen, ik heb best een aantal mooie kleurtjes gezien zoals Tryst, Backtalk, Crimson en Amulet. De Special Effects Topcoats zien er ook leuk uit, zo kun je net een beetje meer experimenteren met deze nieuwe Vice Liquid Lipsticks van Urban Decay.

 

We moeten nog heel even geduld hebben, de Urban Decay Vice Liquid Lipsticks zullen vanaf half april 2017 (data altijd onder voorbehoud) exclusief te koop zijn bij ICI Paris XL voor EUR 19,50 (fijne prijs!) en de Special Effects Lip Top Coat gaat ook EUR 19,50 kosten. 

Deel dit artikel
Back to top